Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dim135 Εμφάνιση μηνυμάτων
1ες παταω αλλα οχι απο σταση για να μην ταλαιπωρω το αυτοκινητο. πηγαινε ζυγισε το το δικο σου και μετα ξαναπες μου τα κιλα γιατι και το δικο μου το δινει 1560 χωρις οροφη
εχει ζυγιστει και μ3 και 335 και ξερω τι κιλα παιζουν απλα οποτε μπορεσεις ζυγισε το να δεις εισαι πολυ ελαφρυτερος απο οσο φανταζεσαι

σου ειχα πει οτι αμα μετρησουμε 2 αυτοκινητα με ιδιες συνθηκες στο ιδιο μερος θα μπορεσουμε να συγκρινουμε. εκεινη την μερα λογω δουλειας δεν οδηγησα εγω το αμαξι αλλα ο φιλος μου ο θοδωρης που ειναι 100 και ο ψηλος απο το power αρκετα πανω απο 100κιλα

εσυ ξερεις τι διαφορες εχουμε εμεις περιπου στο δρομο και πως παει το αμαξι μου γι αυτο μην κολας στα νουμερα
οποτε βρεθουμε κανουμε και μαζι μια δοκιμη και 1ες και 2ες και 3ες να δεις κι εσυ που βρισκεται το αμαξι σου
Τα νούμερα κρύβουν πολλά και μερικές φορές και την αλήθεια. Δεν είπα σε καμία περίπτωση οτι δεν πάει καλά, το οτι δικαιολογεις τα 200 παραπάνω κιλά εγώ πάω πάσο.

Η δοκιμή φυσικά και θα γίνει, αφού μετρήσω και εγώ το βάρος μου και έχουμε κάποια σχετική ένδειξη να δούμε τι γίνεται. Δεν μου έρχεται κάποια πλάστιγγα στο μυαλό αν και έχω κατα νού κάποιας βιομηχανίας που δεν ξέρω σε τι ακρίβεια μετράει (μάλλον έχει ακρίβεια 50 κιλών μιας και μετράει νταλίκες με σίδερα).

Το πατηματάκι (φιλικό πάντα) θα γίνει. Ξέρεις οτι δεν με πειράζει ποιος είναι πιο δυνατός και πιο γρήγορος, αλλά για να είναι δίκαιο θα πάμε με λαμπάκι και 50 γέμισμα

Και πάλι, συγχαρητήρια για το αυτοκίνητο σου που είναι ίσως το γρηγορότερο 135 που κυκλοφορεί.