Παιδια καλησπερα...Η συγκεκριμενη κινηση ειναι καλη και σιγουρα αυξανει το βαθμο ασφαλειας που νοιωθουμε οτι εχουμε...(γιατι στην πραξη θα δειξει...)
Τωρα μου κανει εντυπωση πως κανεις δεν γνωριζει περισσοτερα για το θεμα...εχω φιλαρακι που τωρα θα ηταν στην καινουργια ομαδα,ο οποιος μου εξιστορισε τα παρακατω λογια...
Οι μηχανες ειναι χορηγια πασιγωστου επιχειρηματια,και ο ορος για την χορηγια ηταν να βγαουν στο δρομο οι μηχανες (να ολοκληρωθει δλδ η χορηγια)μεχρι την 1η απριλιου,οπως και εγινε,με σκοπο να μπουν σε εξοδα της εταιριας το 1ο τριμηνο...Οταν ετοιμαζοντουσαν οι ομαδες στα τμηματα ψαχνανε εθελοντες για τις μηχανες,ακομα και χωρις διπλωμα...Ηταν αναγκη λειτουργικη να ειναι ετοιμοι την 1η απριλιου...
Εγω προσωπικα χαιρομαι που βλεπω αστυνομευση στους δρομους...ομως δυστυχως εχουν ερημωσει τα τμηματα οπως επισης και τα διοδια,παλιοτερα καθε σταθμος απο και προς Θεσ/νικη ειχε και ελεγχο για λαθρομεταναστες...τωρα τιποτα...Επισης δυστυχως οι μηχανες λειτουργουν σχεδον παντα στο 100% του ωφελιμου φορτιου τους,ως δικαβαλες,πραγμα το οποιο αποτελει προβλημα σε σχεση με την ελλειπη συντηρηση που θα υπαρχει απο τον Σεπτεβρη (ιδιως μαζι με τις βροχες...)Ηδη συνεβη ενα μοιραιο ατυχημα στην Περ.Υμητου...ας ελπισουμε να ειναι το τελευταιο...η συντηρηση δυστυχως δεν ειναι μεσα στην χορηγια...οποτε...
Ακριβως αυτος ειναι ο λογος που ο εν λογω φιλος μου ΔΕΝ δεχτηκε να ειναι δικαβαλο με ρισκο της ζωης του σε οδηγο με μοναδικη εμπειρια απο παπι...
Understeer is when you hit the wall with the front of the car
Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
Horsepower is how fast you hit the wall,
Torque is how far you take the wall with you.