Σελίδα 3 από 9 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 21 έως 30 από 90

Θέμα: Police on motorcycles...

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ + ΣΕΡΡΕΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μήπως ισχύει για αυτή τη νέα ομάδα? (που πέφτουν συνέχεια κάτω) αυτό δεν το ρώτησα..
    αυτο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο..χαχαχα οπως και να το κανεις καποιος θα πεσει..ειναι σαν να λεμε οτι οι οδηγοι αγωνων..λεμε τωρα δεν τρακαρουν...

βεβαια πολλοι ειναι και αυτοι που μπηκαν και με το ζορι..που απλα ειχαν ενα διπλωμα και ειχαν οδηγησει τη βεσπα του παππου τους

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν ειναι κακο το μετρο κωστα.
    εγω χαιρομαι καθε φορα που τους βλεπω.

η παρουσια της αστυνομιας αποθαρυνει τους κακοποιους.

Ιστορικά αν το δεις αυτό ΔΕΝ ισχύει.

Το έγκλημα δρα υδραυλικά.-

Πιέζεις κάπου, μειώνεται εκεί που πιέζεις και εμφανίζεται αλλού.

Στάνταρ πράματα μελετημένα και αποδεδειγμένα παγκοσμίως.

Απλά στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη υπάρχει το μεγαλύτερο μέρος των ψηφοφόρων, άρα αυτούς πρέπει να προστατεύσουμε.

Δεν μειώνω ΚΑΘΟΛΟΥ το μέτρο, πιστεύω ότι αξίζει.

Αλλά για να πέσουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τα στοιχεία εγκληματικότητας ΠΡΕΠΕΙ να γίνει δουλειά σε βάθος και όχι 5 - 10 - 1000 περιπολίες.

Εδώ πέρασε μπόμπα στο Υπουργείο (το οποίο αν περάσει κανείς μια εργάσιμη και δει ΠΟΣΗ αστυνομία υπάρχει...) θα μας σώσουν 1000 περιπολίες;

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδάκια μάλλον στραβά το πήρατε....

Έχω μεγαλώσει σε χώρα που το περιπολικό ήταν ΠΑΝΤΑ & οπουδήποτε του ζητηθεί μέσα σε 5'-7' το πολύ. Το ασθενοφόρο και η πυροσβεστική το ίδιο.

Give me λοιπόν a break!

Δεν λέω ότι το μέτρο είναι κακό, κάθε άλλο. Μακάρι να γίνουν αλλαγές και να πάει η χώρα μπροστά, ποιος δεν το θέλει.

Απλά μία τέτοια κίνηση σε εποχές που γίνονται οι απίστευτες σπατάλες σε δημόσιο χρήμα, κάθε μέρα αποκαλύπτεται κάτι καινούριο, ενώ έχουμε αυξήσεις σχεδόν παντού, σε μένα προσωπικά είναι σαν να μου ρίχνουν στάχτη στα μάτια...

Και αν είναι να γίνουν αλλαγές όπως πολύ σωστά λέτε και συμφωνώ 100%, ευπρόσδεκτη πάντα η παρούσια της αστυνομίας, αλλά ας αρχίσουν πρώτα οι ίδιοι να δίνουν το καλό παράδειγμα τουλάχιστον όσο αφορά την κυκλοφοριακή τους αγωγή. Τα υπόλοιπα θα έρθουν με τη σειρά ένα ένα...
    Μα όταν οι ίδιοι οι αστυνομικοί έχουν ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ από το να φοράνε ζώνη, εσύ τι νομίζεις;

Και μάλιστα προέβαλλαν σαν λόγο μη χρήσης ζώνης ασφαλείας το ότι σε περίπτωση καταδίωξης θα δυσκολευτούν να πεταχτούν έξω.

Ε λοιπόν σε μια χώρα που εν έτει 2010 πρέπει να ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ σε έναν επαγγελματιά ο οποίος γράφει εκατοντάδες χλμ ημερησίως στο δρόμο το ΓΙΑΤΙ πρέπει να φοράει ζώνη ασφαλείας τι περιμένεις ρε Κώστα;

Ουσιώδη πράγματα;

3. The Following 3 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

alexk (03-07-10), Monsta (04-07-10), Vasilis (03-07-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παιδια καλησπερα...Η συγκεκριμενη κινηση ειναι καλη και σιγουρα αυξανει το βαθμο ασφαλειας που νοιωθουμε οτι εχουμε...(γιατι στην πραξη θα δειξει...)
    Τωρα μου κανει εντυπωση πως κανεις δεν γνωριζει περισσοτερα για το θεμα...εχω φιλαρακι που τωρα θα ηταν στην καινουργια ομαδα,ο οποιος μου εξιστορισε τα παρακατω λογια...
    Οι μηχανες ειναι χορηγια πασιγωστου επιχειρηματια,και ο ορος για την χορηγια ηταν να βγαουν στο δρομο οι μηχανες (να ολοκληρωθει δλδ η χορηγια)μεχρι την 1η απριλιου,οπως και εγινε,με σκοπο να μπουν σε εξοδα της εταιριας το 1ο τριμηνο...Οταν ετοιμαζοντουσαν οι ομαδες στα τμηματα ψαχνανε εθελοντες για τις μηχανες,ακομα και χωρις διπλωμα...Ηταν αναγκη λειτουργικη να ειναι ετοιμοι την 1η απριλιου...
    Εγω προσωπικα χαιρομαι που βλεπω αστυνομευση στους δρομους...ομως δυστυχως εχουν ερημωσει τα τμηματα οπως επισης και τα διοδια,παλιοτερα καθε σταθμος απο και προς Θεσ/νικη ειχε και ελεγχο για λαθρομεταναστες...τωρα τιποτα...Επισης δυστυχως οι μηχανες λειτουργουν σχεδον παντα στο 100% του ωφελιμου φορτιου τους,ως δικαβαλες,πραγμα το οποιο αποτελει προβλημα σε σχεση με την ελλειπη συντηρηση που θα υπαρχει απο τον Σεπτεβρη (ιδιως μαζι με τις βροχες...)Ηδη συνεβη ενα μοιραιο ατυχημα στην Περ.Υμητου...ας ελπισουμε να ειναι το τελευταιο...η συντηρηση δυστυχως δεν ειναι μεσα στην χορηγια...οποτε...
    Ακριβως αυτος ειναι ο λογος που ο εν λογω φιλος μου ΔΕΝ δεχτηκε να ειναι δικαβαλο με ρισκο της ζωης του σε οδηγο με μοναδικη εμπειρια απο παπι...
    Understeer is when you hit the wall with the front of the car
    Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
    Horsepower is how fast you hit the wall,
    Torque is how far you take the wall with you.

5. The Following 3 Users Say Thank You to skandalis447 For This Useful Post:

katsaraios (03-07-10), Monsta (04-07-10), Vasilis (03-07-10)

Περιοχή
    Thessaloniki
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τα Αλβανά Θεσσαλονικη τα εχουν παιξει....σε καθε γωνια ειναι με τα χερια ψηλα και τα διαβατηρια ''επ'ωμου'' ... καλα εναι....εμενα δηλαδη μου αρεσει ΟΧΙ οτι μου εμπνεει και πολυ ασφαλεια ομως...

7. The Following 2 Users Say Thank You to optostyle For This Useful Post:

Konstantinos (03-07-10), Konstantinos E60 (03-07-10)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

άλλο κι αυτό!

Ναί. Το ίδιο άτομο που μου είχε πει ότι τους απαγόρευσαν την καταδίωξη δικύκλων μου είχε πει επίσης ότι η εκπαίδευση αυτής της ομάδας διήρκεσε μόλις ενάμισι μήνα....

Ποιος είναι ο Επιχειρηματίας Δημήτρη? Τα καλά πρέπει να τα λέμε!!

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κωστα συγνωμη και μην το παρεις σαν προσωπικη επιθεση με τιποτα.
    Μηπως τελικα σαν λαος δεν ξερουμε εντελως τι θελουμε?
    φωναζουμε για την αστυνομια και για τις ανυπαρκτες περιπολιες και τωρα κοροιδευουμε τους αστυνομικους που επιτελους βγηκαν στον δρομο.
    Θα σου πω μονο ενα περιστατικο για να δεις λοιπον οτι ΝΑΙ αξιζει αυτη η κινηση
    Λογω της δουλειας μου και του ωραριου μου εχω περιστατικα σε διπλανα σπιτια και μαγαζια που "μπουκαρανε" αρκετες φορες.
    Πριν 1 μηνα λοιπον με ενα τηλεφωνημα απο 1 ηλικιωμενη γυναικα η οποια μεσα στο σπιτι της ακοθσε θορυβο και ομιλιες πανω στην ταρατσα του σπιτιου της,σε χρονο πραγματικα zero σκασανε 9 μηχανες με 18 ατομα και σε 15 λεπτα κατεβασανε μπροστα μας 4 ατομα.
    Ηταν σοκ για εμας ποσο αμεσα και "ομορφα" τακτοποιηθηκε το θεμα.
    Οποτε οπως καταλαβαινεις ΝΑΙ για μενα ηταν κινηση ματ να εχουνε τετοια ομαδα εξω .
    Και ας διαφωνησουν καποιοι μαζι μου ,σιγουρα δεν ειναι παντα εκει που θελουμε δεν ειναι δυνατον,αλλα ΝΑΙ η περιπολιες και η αμεση δραση ειναι Απαραιτητες.
    Πολυ ανυπαρξια αστυνομευσης εφερε τα αποτελεσματα που βλεπουμε καθημερινα.
    Φιλικα και χωρις διαθεση προστριβης με κανενα
    αδερφε Γιωργο στη περιπτωση μας πριν 5 μερες τους πηρε τηλ η αδερφη μου
    και τους λεει μας κλεβουν τρεξτε!!!!!! η αδερφη μου στον δρομο τα γαμηδια μεσα στο σπιτι ριμαζαν!! και ηρθαν μετα απο 20λεπτα πουυυυυυυυυυυυυυυυυυ
    στη Ναουσα!!!!! αρα δεν ξερω αν κανουν παντου σωστα τη δουλεια τους!!!

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο pontiosM3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    αδερφε Γιωργο στη περιπτωση μας πριν 5 μερες τους πηρε τηλ η αδερφη μου
    και τους λεει μας κλεβουν τρεξτε!!!!!! η αδερφη μου στον δρομο τα γαμηδια μεσα στο σπιτι ριμαζαν!! και ηρθαν μετα απο 20λεπτα πουυυυυυυυυυυυυυυυυυ
    στη Ναουσα!!!!! αρα δεν ξερω αν κανουν παντου σωστα τη δουλεια τους!!!
    Συμφωνω φιλε ,δεν γνωριζω ομως αν υπαρχει τετοια ομαδα με μηχανακια στην Ναουσα.
    Την αμεσο δραση την θες εκει που εχεις αναγκη ,ειδικα σε μικρες πολεις θα επρεπε να ειναι πιο σβελτοι

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο skandalis447 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ακριβως αυτος ειναι ο λογος που ο εν λογω φιλος μου ΔΕΝ δεχτηκε να ειναι δικαβαλο με ρισκο της ζωης του σε οδηγο με μοναδικη εμπειρια απο παπι...
    Δημήτρη γι αυτό έγραψα και στο άλλο μου ποστ ότι ειδικά το δικάβαλο είναι για γέλια. Άντε να κάνει καταδίωξη μετά.

Είμαι έξω στο μαγαζί και χαζεύω λευκό πέρλα GT-R που περιμένει να στρίψει αριστερά στο φανάρι του ΥΓΕΙΑ...

Το φανάρι για αριστερά είναι κόκκινο και η άνοδος της Κηφισίας για Κηφισιά έχει πράσινο & πάει σφαίρα. Ξαφνικά μηχανόβιος με on-off και φυσικά χωρίς κράνος, έρχεται από το πλάϊ των αυτοκινήτων που περιμένουν να δώσει πράσινο για να στρίψουν αριστερά, οκ μέχρι εδώ, και χωρίς καν να σταματήσει...τσουλώντας δλδ, παραβιάζει το κόκκινο και περνάει ΚΑΘΕΤΑ τη Κηφισίας για να μπει στο στενό μου. Πέρασε δλδ ΤΡΕΙΣ λωρίδες με κίνδυνο να το φάνε λάχανο (έπεσαν φρεναρίσματα και κόρνες) γιατί δεν μπορούσε να περιμένει το παλικάρι. Το κουφό όμως της υπόθεσης δεν είναι αυτό, διότι παρόμοια περιστατικά έχετε δει όλοι και τα ζούμε ξαθημερινά, ΑΛΛΑ ότι ένα από τα οχήματα που ανέβαινε τη Κηφισίας εκείνη ακριβώς τη στιγμή ήταν μία από αυτές τις καινούριες μηχανές δικάβαλη με αστυνομικούς. Περίμενα βέβαια να τον πάρει από πίσω και να του πάρει και τα σώβρακα, αλλά προς μεγάλη μου έκπληξη οι τύποι συνεχίσανε προς τα πάνω σαν να είδαν κάτι εντελώς φυσιολογικό... Αυτό που έλεγα δηλαδή περί οδηγικής παιδείας πιο πάνω.

Για να καταλάβω δηλαδή, μερικοί που το παίζουνε υπεράνω και κάνουνε ότι τους κατέβει στην άσφαλτο με αποτέλεσμα να θρηνούμε συνεχώς θύματα, δεν είναι και αυτοί κανονικοί εγκληματίες με αυτή τη συμπεριφορά? Ο ρόλος της αστυνομίας εκείνη τη στιγμή δεν είναι να τον πιάσει να να τον μπουζουριάσει για να πάρει το μάθημά του?

Κατά τ άλλα ναι και εγώ νιώθω μια υποτιθέμενη ασφάλεια που τους βλέπω να πηγαινο-έρχονται μέσα στο Χαλάνδρι, ναι έχω κεράσει άπειρες φορές παγωμένο νερό και καφεδάκι το κακόμοιρο τροχονόμο που λιώνει μεσημεριάτικο στο φανάρι προσπαθώντας να διευκολύνει τη κυκλοφορία ή το χειμώνα μέσα στη καταιγίδα που δεν έχει που να κρυφτεί. Δεν τα χω με τα παλικάρια που ομολογουμένως ρισκάρουν τη ζωή τους με το επάγγελμα επέλεξαν να κάνουν. Λέω πολύ απλά ότι η συγκεκριμένη κίνηση είναι μια βελόνα στ άχυρα μπροστά στο μπάχαλο που επικρατεί. Ας προσπαθήσουνε να βελτιώσουνε την υπάρχουσα κατάσταση ώστε το σύστημα να δουλέψει πιο αποτελεσματικά και μετά ας βγει και η περιπολία στο δρόμο να κάνει τις βόλτες της και να σταματάει τους μετανάστες για έλεγχο ταυτότητας...

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ξημέρωμα Σαββάτου προς Κυριακή και ούτε ένας αστυνομιός σε όλη τη διαδρομή, παραμόνο ένα Octavia στο ΣΕΦ. Μια βγαίνουν όλοι μαζί και την άλλη κανένας.

Περιοχή
    Patra, Greece
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εδω στην Πατρα τους πετυχαινεις συχνα.....

... ολους μαζι μαζεμενους σε καναν ισκιο να πινουν καφε σε πλαστικο και να καπνιζουν, η αργα το βραδυ παλι σε κανα πλατωμα να αραζουν και να κανουν και κανα τσιγαρακι...

Μα το θεο, δεν τους εχω δει ποτε εν δρασει...

Σελίδα 3 από 9 ΠρώτηΠρώτη 12345 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP