Σελίδα 2 από 9 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 90

Θέμα: Police on motorcycles...

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E46 POWER Εμφάνιση μηνυμάτων
    Nικο μαλλον η πηγη σου δεν ειναι σωστη..στο λεω αυτο απο πρωτο χερι και οχι απο πηγη....ειδικα αν δεν εχεις πινακιδα εισαι φαβορι για κυνηγι....για κρανος μπορει να μην σε σταματησουν αλλα για κοκκινα πινακιδα κτλ εισαι σουπερ!

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ + ΣΕΡΡΕΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μήπως ισχύει για αυτή τη νέα ομάδα? (που πέφτουν συνέχεια κάτω) αυτό δεν το ρώτησα..
    αυτο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο..χαχαχα οπως και να το κανεις καποιος θα πεσει..ειναι σαν να λεμε οτι οι οδηγοι αγωνων..λεμε τωρα δεν τρακαρουν...

βεβαια πολλοι ειναι και αυτοι που μπηκαν και με το ζορι..που απλα ειχαν ενα διπλωμα και ειχαν οδηγησει τη βεσπα του παππου τους

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    δεν ειναι κακο το μετρο κωστα.
    εγω χαιρομαι καθε φορα που τους βλεπω.

η παρουσια της αστυνομιας αποθαρυνει τους κακοποιους.

Ιστορικά αν το δεις αυτό ΔΕΝ ισχύει.

Το έγκλημα δρα υδραυλικά.-

Πιέζεις κάπου, μειώνεται εκεί που πιέζεις και εμφανίζεται αλλού.

Στάνταρ πράματα μελετημένα και αποδεδειγμένα παγκοσμίως.

Απλά στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη υπάρχει το μεγαλύτερο μέρος των ψηφοφόρων, άρα αυτούς πρέπει να προστατεύσουμε.

Δεν μειώνω ΚΑΘΟΛΟΥ το μέτρο, πιστεύω ότι αξίζει.

Αλλά για να πέσουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τα στοιχεία εγκληματικότητας ΠΡΕΠΕΙ να γίνει δουλειά σε βάθος και όχι 5 - 10 - 1000 περιπολίες.

Εδώ πέρασε μπόμπα στο Υπουργείο (το οποίο αν περάσει κανείς μια εργάσιμη και δει ΠΟΣΗ αστυνομία υπάρχει...) θα μας σώσουν 1000 περιπολίες;

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδάκια μάλλον στραβά το πήρατε....

Έχω μεγαλώσει σε χώρα που το περιπολικό ήταν ΠΑΝΤΑ & οπουδήποτε του ζητηθεί μέσα σε 5'-7' το πολύ. Το ασθενοφόρο και η πυροσβεστική το ίδιο.

Give me λοιπόν a break!

Δεν λέω ότι το μέτρο είναι κακό, κάθε άλλο. Μακάρι να γίνουν αλλαγές και να πάει η χώρα μπροστά, ποιος δεν το θέλει.

Απλά μία τέτοια κίνηση σε εποχές που γίνονται οι απίστευτες σπατάλες σε δημόσιο χρήμα, κάθε μέρα αποκαλύπτεται κάτι καινούριο, ενώ έχουμε αυξήσεις σχεδόν παντού, σε μένα προσωπικά είναι σαν να μου ρίχνουν στάχτη στα μάτια...

Και αν είναι να γίνουν αλλαγές όπως πολύ σωστά λέτε και συμφωνώ 100%, ευπρόσδεκτη πάντα η παρούσια της αστυνομίας, αλλά ας αρχίσουν πρώτα οι ίδιοι να δίνουν το καλό παράδειγμα τουλάχιστον όσο αφορά την κυκλοφοριακή τους αγωγή. Τα υπόλοιπα θα έρθουν με τη σειρά ένα ένα...
    Μα όταν οι ίδιοι οι αστυνομικοί έχουν ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ από το να φοράνε ζώνη, εσύ τι νομίζεις;

Και μάλιστα προέβαλλαν σαν λόγο μη χρήσης ζώνης ασφαλείας το ότι σε περίπτωση καταδίωξης θα δυσκολευτούν να πεταχτούν έξω.

Ε λοιπόν σε μια χώρα που εν έτει 2010 πρέπει να ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ σε έναν επαγγελματιά ο οποίος γράφει εκατοντάδες χλμ ημερησίως στο δρόμο το ΓΙΑΤΙ πρέπει να φοράει ζώνη ασφαλείας τι περιμένεις ρε Κώστα;

Ουσιώδη πράγματα;

4. The Following 3 Users Say Thank You to oldcarskickass For This Useful Post:

alexk (03-07-10), Monsta (04-07-10), Vasilis (03-07-10)

Περιοχή
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    Rides
    3

Προεπιλογή

και γω συμφονω με αυτο το μετρο
    δεν ειναι και τοσο κακο ετσι και αλλιως ολοι αυτοι ηταν στα γραφεια αραχτοι!

Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ MΙΑ Μ3!!!

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Να σπαταληθούν τόσες χιλιάδες ευρώ ΤΩΡΑ ειδικά ?????
    Παιδάκια μάλλον στραβά το πήρατε....

Έχω μεγαλώσει σε χώρα που το περιπολικό ήταν ΠΑΝΤΑ & οπουδήποτε του ζητηθεί μέσα σε 5'-7' το πολύ. Το ασθενοφόρο και η πυροσβεστική το ίδιο.

Give me λοιπόν a break!

Δεν λέω ότι το μέτρο είναι κακό, κάθε άλλο. Μακάρι να γίνουν αλλαγές και να πάει η χώρα μπροστά, ποιος δεν το θέλει.

Απλά μία τέτοια κίνηση σε εποχές που γίνονται οι απίστευτες σπατάλες σε δημόσιο χρήμα, κάθε μέρα αποκαλύπτεται κάτι καινούριο, ενώ έχουμε αυξήσεις σχεδόν παντού, σε μένα προσωπικά είναι σαν να μου ρίχνουν στάχτη στα μάτια...

Και αν είναι να γίνουν αλλαγές όπως πολύ σωστά λέτε και συμφωνώ 100%, ευπρόσδεκτη πάντα η παρούσια της αστυνομίας, αλλά ας αρχίσουν πρώτα οι ίδιοι να δίνουν το καλό παράδειγμα τουλάχιστον όσο αφορά την κυκλοφοριακή τους αγωγή. Τα υπόλοιπα θα έρθουν με τη σειρά ένα ένα...

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ρε συ Κωστα εδω σπαταλησαν κατι μυρια για να παρουν καινουρια λαπτοπ στα σκουλικια της βουλης και τους βουλευτογλυφτες!!!!
    Αυτο σε πειραξε???
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε συ Κωστα εδω σπαταλησαν κατι μυρια για να παρουν καινουρια λαπτοπ στα σκουλικια της βουλης και τους βουλευτογλυφτες!!!!
    Αυτο σε πειραξε???

Μακάρι να παραμείνουν στους δρόμους ρε Δημήτρη, αλλά δε το βλέπω.

Μου θυμίζει Ολυμπιακούς Αγώνες 2004 εποχές που μετά τη λήξη τούς στείλανε σπίτια τους.

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μακάρι να παραμείνουν στους δρόμους ρε Δημήτρη, αλλά δε το βλέπω.

Μου θυμίζει Ολυμπιακούς Αγώνες 2004 εποχές που μετά τη λήξη τούς στείλανε σπίτια τους.
    Κατι τετοιες σκεψεις περνανε και μενα απο το μυαλο μου και στεναχωριεμαι.
    Ειναι πολυ καλη κινηση Κωστα και με αμεσα αποτελεσματα η ομαδα Διας.
    Παντως οσο και να κοστιζει αυτη η ομαδα ρε συ Κωστη εχεις αμεσο συμφερον σαν πολιτης τουλαχιστον...η αποψη μου ειναι οτι τα λεφτα αυτα πιανουν τοπο.

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Διαφωνω Κωστα.
    Εγω νιωθω πολυ καλα που γυρνανε ολη μερα.
    Ειδα αστυνομικη παρουσια στην γειτονια μου!!!! Ξερεις ποσο καλο ειναι αυτο???
    Μακαρι να παραμεινουν στους δρομους και να "τρομαξουν " και λιγο τα αποβρασματα που ζουν εις βαρος της περιουσιας μας (πρεζακια,γυφτοι,αλβανορωσ ποντειορουμανοτσετσενοσκ τασταμουτρατους κλεφτρονια-φονιαδες για 50ευρω)

Εγω ευχομαι παντος καλο κουραγιο στα παιδια που καβαλανε δικαβαλοι μεσα στον καυσωνα και το ψωφοκρυο για 1200 ευρω παιζοντας τη ζωη τους με καθε ****** οδηγο που παιζει να τους πεταξει κατω και καθε κακοποιο που παιζει να τους γεμισει μολυβι.

Με τον "νομο" ποτε δεν τα πηγα καλα...ειχαμε τις στιγμες μας πολλες φορες στο παρελθον που δεν θελω να αναφερω (υπηρξαν και ΠΟΛΥ ξηγημενοι τσεοι βεβαια που κερδισαν τον σεβασμο μου),αλλα κατι τετοιες παρουσιες για μενα ειναι αξιες συγχαριτηριων.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη z3 2.2 : 03-07-10 στις 16:04

11. The Following 3 Users Say Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

bill_m3 (03-07-10), skandalis447 (03-07-10), Vasilis (03-07-10)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και ας αλλάξει κάποιος τον τίτλο παρακαλώ, διότι "Come police on motorcycles... " δεν είναι σωστό συντακτικό.

Σκέτο "Police on motorcycles" είναι σαφώς καλύτερα.

Σελίδα 2 από 9 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP