αυτο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο..χαχαχα οπως και να το κανεις καποιος θα πεσει..ειναι σαν να λεμε οτι οι οδηγοι αγωνων..λεμε τωρα δεν τρακαρουν...
βεβαια πολλοι ειναι και αυτοι που μπηκαν και με το ζορι..που απλα ειχαν ενα διπλωμα και ειχαν οδηγησει τη βεσπα του παππου τους![]()
![]()
Ιστορικά αν το δεις αυτό ΔΕΝ ισχύει.
Το έγκλημα δρα υδραυλικά.-
Πιέζεις κάπου, μειώνεται εκεί που πιέζεις και εμφανίζεται αλλού.
Στάνταρ πράματα μελετημένα και αποδεδειγμένα παγκοσμίως.
Απλά στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη υπάρχει το μεγαλύτερο μέρος των ψηφοφόρων, άρα αυτούς πρέπει να προστατεύσουμε.
Δεν μειώνω ΚΑΘΟΛΟΥ το μέτρο, πιστεύω ότι αξίζει.
Αλλά για να πέσουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τα στοιχεία εγκληματικότητας ΠΡΕΠΕΙ να γίνει δουλειά σε βάθος και όχι 5 - 10 - 1000 περιπολίες.
Εδώ πέρασε μπόμπα στο Υπουργείο (το οποίο αν περάσει κανείς μια εργάσιμη και δει ΠΟΣΗ αστυνομία υπάρχει...) θα μας σώσουν 1000 περιπολίες;
Μα όταν οι ίδιοι οι αστυνομικοί έχουν ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ από το να φοράνε ζώνη, εσύ τι νομίζεις;
Και μάλιστα προέβαλλαν σαν λόγο μη χρήσης ζώνης ασφαλείας το ότι σε περίπτωση καταδίωξης θα δυσκολευτούν να πεταχτούν έξω.
Ε λοιπόν σε μια χώρα που εν έτει 2010 πρέπει να ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ σε έναν επαγγελματιά ο οποίος γράφει εκατοντάδες χλμ ημερησίως στο δρόμο το ΓΙΑΤΙ πρέπει να φοράει ζώνη ασφαλείας τι περιμένεις ρε Κώστα;
Ουσιώδη πράγματα;
και γω συμφονω με αυτο το μετρο
δεν ειναι και τοσο κακο ετσι και αλλιως ολοι αυτοι ηταν στα γραφεια αραχτοι!
Η ΖΩΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ MΙΑ Μ3!!!
Παιδάκια μάλλον στραβά το πήρατε....
Έχω μεγαλώσει σε χώρα που το περιπολικό ήταν ΠΑΝΤΑ & οπουδήποτε του ζητηθεί μέσα σε 5'-7' το πολύ. Το ασθενοφόρο και η πυροσβεστική το ίδιο.
Give me λοιπόν a break!
Δεν λέω ότι το μέτρο είναι κακό, κάθε άλλο. Μακάρι να γίνουν αλλαγές και να πάει η χώρα μπροστά, ποιος δεν το θέλει.
Απλά μία τέτοια κίνηση σε εποχές που γίνονται οι απίστευτες σπατάλες σε δημόσιο χρήμα, κάθε μέρα αποκαλύπτεται κάτι καινούριο, ενώ έχουμε αυξήσεις σχεδόν παντού, σε μένα προσωπικά είναι σαν να μου ρίχνουν στάχτη στα μάτια...
Και αν είναι να γίνουν αλλαγές όπως πολύ σωστά λέτε και συμφωνώ 100%, ευπρόσδεκτη πάντα η παρούσια της αστυνομίας, αλλά ας αρχίσουν πρώτα οι ίδιοι να δίνουν το καλό παράδειγμα τουλάχιστον όσο αφορά την κυκλοφοριακή τους αγωγή. Τα υπόλοιπα θα έρθουν με τη σειρά ένα ένα...
Κατι τετοιες σκεψεις περνανε και μενα απο το μυαλο μου και στεναχωριεμαι.
Ειναι πολυ καλη κινηση Κωστα και με αμεσα αποτελεσματα η ομαδα Διας.
Παντως οσο και να κοστιζει αυτη η ομαδα ρε συ Κωστη εχεις αμεσο συμφερον σαν πολιτης τουλαχιστον...η αποψη μου ειναι οτι τα λεφτα αυτα πιανουν τοπο.
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
Διαφωνω Κωστα.
Εγω νιωθω πολυ καλα που γυρνανε ολη μερα.
Ειδα αστυνομικη παρουσια στην γειτονια μου!!!! Ξερεις ποσο καλο ειναι αυτο???
Μακαρι να παραμεινουν στους δρομους και να "τρομαξουν " και λιγο τα αποβρασματα που ζουν εις βαρος της περιουσιας μας (πρεζακια,γυφτοι,αλβανορωσ ποντειορουμανοτσετσενοσκ τασταμουτρατους κλεφτρονια-φονιαδες για 50ευρω)
Εγω ευχομαι παντος καλο κουραγιο στα παιδια που καβαλανε δικαβαλοι μεσα στον καυσωνα και το ψωφοκρυο για 1200 ευρω παιζοντας τη ζωη τους με καθε ****** οδηγο που παιζει να τους πεταξει κατω και καθε κακοποιο που παιζει να τους γεμισει μολυβι.
Με τον "νομο" ποτε δεν τα πηγα καλα...ειχαμε τις στιγμες μας πολλες φορες στο παρελθον που δεν θελω να αναφερω (υπηρξαν και ΠΟΛΥ ξηγημενοι τσεοι βεβαια που κερδισαν τον σεβασμο μου),αλλα κατι τετοιες παρουσιες για μενα ειναι αξιες συγχαριτηριων.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη z3 2.2 : 03-07-10 στις 16:04
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)
bill_m3 (03-07-10), skandalis447 (03-07-10), Vasilis (03-07-10)
Και ας αλλάξει κάποιος τον τίτλο παρακαλώ, διότι "Come police on motorcycles... " δεν είναι σωστό συντακτικό.
Σκέτο "Police on motorcycles" είναι σαφώς καλύτερα.