Αρχικό μήνυμα απο
patriNOS
πλανασαι οικρα φιλε μου.. δεν ειπε κανεις οτι τα προγραμματιζουν να χαλανε.. αυτο που ειπα ειναι οτι η ποιοτητα των υλικων δεν ειναι αυτη που θα επρεπε να χρησιμοποιητε.. στην περιπτωση των αυτοκινητων δεν παιρνεις οτι πληρωνεις εκτος και αν παρεις φεραρι που γινετε ολη στο χερι.... ενα αμαξι παραγωγης δεν κανει καμια σταση κατα την κατασκευη του. για να βγει μια φεραρι κανει 32 στασεις στα ρομποτ για να ελεγχθουν και να μπει ο παραγωντας ανθρωπος στην μεση.. για την ακριβεια για να παρεις μια 599 πρεπει να περιμενεις αρκετο καιτο μετα την παραγγελια σου για να την παραλαβεις....΄εξηγησε μου για ποιο λογο τα περισσοτερα αμαξια παθαινουν βλαβες λιγο μετα την εγγυηση τους υπο κανονικες συνθηκες οδηγησης? μηπως η αντοχη των υλικων ειναι τετοια ωστε να μην αντεχει πολλα? αφου δεν τους ενδιαφερει να χαλασει ενα ανταλλακτικο γιατι στα Ε46 δεν καναν ανακληση για να κανουν αντικατασταση στους αισθητηρες στροφαλου? ξερεις πολλα Ε46 που να μην εχει αλλαξει τουλαχιστον ενα αισθητηρα στροφαλου?συγκρινεις την ποιοτητα των γερμανικων αυτοκινητων της τοτε εποχης με της τωρα? ποσες ζημιες σου εχει βγαλει το Ζ? εμενα παντως δεν μου εχει βγαλει τιποτα και ειναι 91 μοντελο και εχει τραβηξει τα πανδεινα.. ρωτα τον Κωνσταντινο τι τραβαει το αμαξι μολις το πιασω στα χερια μου και σε βαζω στοιχημα οτι αν κανω αυτα στο δικο σου δεν θα αντεξει ουτε μια ημερα στα χερια μου..το παλιο μοτερ ειχε 320.000 χιλιομετρα και αυτα που ειχε τραβηξει δεν τα εχει τραβηξει κανενα αλλο μοτερ.. το αμαξι εκανε κατεβασμα απο 4η δευτερα για να διπλωσει και μουγκριζε ολο.. καντο σε ενα Ε46 και αν δεν παρεις τις βαλβιδες στα χερια και τα πιστονια να σου βαρανε το κεφαλι εγω θα χαρισω το αμαξι μου σε εσενα...
δεν σου κανω επιθεση και ξερω οτι ειναι το υφος μου λιγο εριστικο απλα αυτα που λες δεν υπαρχουν. συγγνωμη αν ειμαι προκλητικος με το αμαξι σου, δεν εχω κατι και ισα ισα που ειναι απο τα αγαπημενα μου αλλα δεν θα αντεχε στα χερια μου πανω απο μηνα.. ειμαι σιδεροφαγος λιγο...
Πατρινε δε χαλιεμαι με το υφος σου!!!
Παμε τωρα...
Λιγο πολυ τα ιδια λεμε,απλα εσυ τα βλεπεις λιγο αλλιως.
Αυτο που λες με την εγγυηση σαφως και δεν βγαζει κανενα νοημα γιατι οι εγγυησεις ειναι συνηθως 24 μηνες.Ε,σε αυτους τους 24 μηνες εσυ μπορει να κανεις 20.000χλμ εγω 40.000 και ενας τριτος 240.000.
Οποτε το θεμα "χαλαει μολις ληξει η εγγυηση" δεν εχει βαση!!!
Το αυτοκινητο μου εχει αλλαξει μονο μια μοναδα ABS και αυτο γιατι ηταν η παλια φουρνια της bosch που σε οποια μαρκα και να ηταν εγκατεστημενες καποια στηγμη χαλαγαν(μαμημενη τεχνολογια "πλατινας").Ωπ...εδω ερχομαι στα λεγομενα σου!!! fuck!
Τωρα το οτι εισαι σιδεροφαγος....και λιγα λες...ρε τρελε απο 4 σε 2 για να γυρισει???
It's not a race car....τρελε....
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)