Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos E60 Και ένα κοστολόγιο για να γίνει κάτι τέτοιο πχ σε ένα 3αρι....???? Κωστή θα ρωτήσεις ένα φανοποιό. Το αμάξι θέλει ΟΛΟ λύσιμο. Εγώ δεν έχω φανοποιείο.
Αρχικό μήνυμα απο Monsta Κωστή θα ρωτήσεις ένα φανοποιό. Το αμάξι θέλει ΟΛΟ λύσιμο. Εγώ δεν έχω φανοποιείο. Δεν λεω να μου δωσεις εσυ τιμή !!! Απο εμπειρία να μου πεις τι τιμές παιζουν για κατι τέτοιο
Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos E60 Δεν λεω να μου δωσεις εσυ τιμή !!! Απο εμπειρία να μου πεις τι τιμές παιζουν για κατι τέτοιο Ελα Κωσταντινε.......μπες εδω εχει τιμες γι αυτο που ζητας...... https://www.metecorecycling.gr/aposyrsi/3
Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...
Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos E60 Δεν λεω να μου δωσεις εσυ τιμή !!! Απο εμπειρία να μου πεις τι τιμές παιζουν για κατι τέτοιο Να ξαναβάψεις Ε60 έτσι για τη πλάκα, χωρίς να υπάρχει πρόβλημα?? Άστο καλύτερα, μη χαλάσεις το αυτοκίνητο. Αν ήταν για κανένα παλιό να κάνεις ανακατασκευή, το συζητούσαμε...
Αρχικό μήνυμα απο Monsta Να ξαναβάψεις Ε60 έτσι για τη πλάκα, χωρίς να υπάρχει πρόβλημα?? Άστο καλύτερα, μη χαλάσεις το αυτοκίνητο. Αν ήταν για κανένα παλιό να κάνεις ανακατασκευή, το συζητούσαμε... Οχι για το δικό μου ρε Κωστή.... Για 3άρι Ε46 ενός φιλου ρωταω....
Αρχικό μήνυμα απο Konstantinos E60 Οχι για το δικό μου ρε Κωστή.... Για 3άρι Ε46 ενός φιλου ρωταω.... Καταλαβαίνεις ωστόσο ότι το να πω δημόσια μια τιμή για κάτι που δεν μπορώ να κάνω εγώ, είναι άκυρο τελείως. Πάρτε το Ε46 του φίλου μια μέρα και πηγαίνετε σε 2-3-5 φανοποιεία να ρωτήσετε. Αν έχετε και ένα sample δουλειάς κάποιου από αυτούς ακόμα καλύτερα...
Αρχικό μήνυμα απο Monsta Καταλαβαίνεις ωστόσο ότι το να πω δημόσια μια τιμή για κάτι που δεν μπορώ να κάνω εγώ, είναι άκυρο τελείως. Άστο, θα δώσω εγώ: One houndred billion dollars ($100.000.000.000)!
Stamatis (02-07-10)
Αρχικό μήνυμα απο S8N Άστο, θα δώσω εγώ: One houndred billion dollars ($100.000.000.000)! Για διπλό ή τριπλό βερνίκωμα.......??????
S8N (02-07-10)
Εμφάνιση Ομάδας Ετικετών
Κανονισμός του Φόρουμ