Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 54

Θέμα: Ποιότητα βαφής BMW

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε προσφορές έχει προχωρήσει η Audi και τώρα και η Suzuki όσο αφορά τη χρέωση μεταλλικού χρώματος.

Πιο συγκεκριμένα, απ ότι άκουσα και στη διαφήμιση, το μεταλλικό χρώμα ΔΕΝ χρεώνεται στις παραπάνω εταιρείες.

Λογικό, αφού όπως έγραψα και πιο πάνω πρόκειται για μία υπερβολική από κάθε άποψη χρέωση, αλλά και η ευκολότερη ίσως λύση για το τμήμα marketing να φτιάξει προσφορά σε συνεργασία με το εργοστάσιο.
    Επίσης, οι διαφορές που έχουν τα μεταλλικά χρώματα από φίρμα σε φίρμα, είναι πραγματικά αδικαιολόγητες. Δε μπορεί για την 320 το μεταλλικό χρώμα να κοστίζει 933 ευρώ (το 2007 τουλάχιστον, τώρα δεν ξέρω πόσο έχει) και στο 207 να κόστιζε 350 ευρώ (το ίδιο έτος). Εκτός και αν το μισό μέτρο που έχουν διαφορά σε μήκος, είναι τόσο χρωματοβόρο, κάτι που φυσικά δεν ισχύει!

Μπορεί ενδεχομένως το χρώμα της bmw να είναι πιο ποιοτικό, αλλά όχι και να είναι σχεδόν 300% πιο ακριβό...απλά για άλλη μια φορά η φίρμα πληρώνεται αδρά, ακόμα και αναίτια..
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ενω ολες οι εταιρειες βγαζουν τα μεταλικα χρωματα εκτος απο μαυρο και λευκο που βγαινουν σε "απλα"...
    Η τιτανοτεραστια bmw βγαζει το μαυρο σε απλο αλλα και σε μεταλικο μαυρο...με 900 και κατι ευρω συν στη τιμη.

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο nino X3 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ενω ολες οι εταιρειες βγαζουν τα μεταλικα χρωματα εκτος απο μαυρο και λευκο που βγαινουν σε "απλα"...
    Η τιτανοτεραστια bmw βγαζει το μαυρο σε απλο αλλα και σε μεταλικο μαυρο...με 900 και κατι ευρω συν στη τιμη.
    Θες να ακούσεις και το πιο αστείο απ όλα? Μιλάμε μπροστά στο πωλητή με είχαν πιάσει τα γέλια, δεν μπόρεσα να κρατηθώ...

Πάμε μ ένα φίλο μια μέρα στη Skoda & στη Seat να ρωτήσει για κάποιο μοντέλο τους.

Οι τύποι χρεώνανε το ΑΠΛΟ κόκκινο χωρίς μέταλλο (tornado red) 300 ευρώ επιπλέον, γιατί όπως μας είπε ο πωληταράς '....είναι κόκκινο!!'

Τα μεταλλικά τα είχαν +700 ή 800 ευρώ αν θυμάμαι καλά.

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

To E21 πάντως μιά 20ετία που το είχα, σε άσπρο, παρόλη την κακομεταχείριση, ξεσκόνισμα με βούρτσα, ενώ ήταν ψιλολασπωμένο, πλύσιμο στο χέρι με σφουγγάρι ενώ ήταν λασπωμένο και παρόμοια, είχε λιγότερη αράχνη απ το ε46αρι, πάλι άσπρο, που μάζεψε σε μιά επταετία και με ιδιαίτερη φροντίδα.
    Το πεζάκι 206 που είναι ίδιων έτών και μαύρο, έχει λιγότερη αράχνη, ίσως γιατί είναι και μεταλλικό; Δεν ξέρω τι να πώ.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    To E21 πάντως μιά 20ετία που το είχα, σε άσπρο, παρόλη την κακομεταχείριση, ξεσκόνισμα με βούρτσα, ενώ ήταν ψιλολασπωμένο, πλύσιμο στο χέρι με σφουγγάρι ενώ ήταν λασπωμένο και παρόμοια, είχε λιγότερη αράχνη απ το ε46αρι, πάλι άσπρο, που μάζεψε σε μιά επταετία και με ιδιαίτερη φροντίδα.
    Το πεζάκι 206 που είναι ίδιων έτών και μαύρο, έχει λιγότερη αράχνη, ίσως γιατί είναι και μεταλλικό; Δεν ξέρω τι να πώ.
    Το μέταλλο 'κρύβει' ατέλειες η αλήθεια είναι, όμως σε μαύρο θα τα δεις όλα είτε έχει, είτε όχι.

Το καλό με το λευκό είναι πάντως ότι με μόνο δύο χεράκια θα στρώσει και θα γίνει ΚΟΥΚΛΑ, όταν με το μαύρο θέλεις 4-5 χέρια και πολύ υπομονή πριν βάλεις τη .....κότα...

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το μέταλλο 'κρύβει' ατέλειες η αλήθεια είναι, όμως σε μαύρο θα τα δεις όλα είτε έχει, είτε όχι.

Το καλό με το λευκό είναι πάντως ότι με μόνο δύο χεράκια θα στρώσει και θα γίνει ΚΟΥΚΛΑ, όταν με το μαύρο θέλεις 4-5 χέρια και πολύ υπομονή πριν βάλεις τη .....κότα...
    Μιά και ανέφερες την...κότα Κώστα, σήμερα το πρωί πηγαίνοντας για Χαλκιδική, ξέσπασε μια καταιγίδα απ τις σπάνιες. Οταν έφτασα στον προορισμό μου, μου λέει η γυναίκα μου που βγήκε πρώτη για να το βάλω σε ένα υποτυπώδες γκαράζ που είχε φτιάξει ο πεθερός μου, ρε Γιώργο, με αυτό που έβαλες το αμάξι δεν έχει τίποτα πάνω του εκτός από πίσω.
    Και αλήθεια έτσι ήταν, μόνο κάτι ψιλολασπωμένες σταγόνες στον πίσω προφυλακτήρα και μέχρι το ύψος των φαναριών.
    Ούτε στάμπες ούτε θολούρες, το υπόλοιπο αμάξι έλαμπε.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Rides
    0

Προεπιλογή

Σχετικα με την οψη πορτοκαλιου εχω ακουσει πως ειναι η διπλη στρωση βερνικιου το περισιο βερνικι που ριχνουν οι καλες μαρκες αυτοκινητων,ωστε στην περιπτωση γρατσουνιας να μπορεις να κατεβασεις το βερνικι με την χοντρη αλοιφη και στο μελλον να εχεις παλι περιθωριο να ξανα γυαλισεις χωρις να φτασεις στο χρωμα.αυτο μπορεις να το δεις και με τον μετρητη χρωματος.
    Attached Images Attached Images

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dimitrisx3d Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σχετικα με την οψη πορτοκαλιου εχω ακουσει πως ειναι η διπλη στρωση βερνικιου το περισιο βερνικι που ριχνουν οι καλες μαρκες αυτοκινητων,ωστε στην περιπτωση γρατσουνιας να μπορεις να κατεβασεις το βερνικι με την χοντρη αλοιφη και στο μελλον να εχεις παλι περιθωριο να ξανα γυαλισεις χωρις να φτασεις στο χρωμα.αυτο μπορεις να το δεις και με τον μετρητη χρωματος.
    Ναι σωστά στα γιαπωνέζικα και κορεάτικα ειδικά. Σε πολλά σημεία τους έχω δει νούμερα πολύ κάτω από 100μ. Συγκεκριμένα σε S2000 έχω δει μέχρι και 82μ

Άντε μετά να το κατεβάσεις αν χρειαστεί....
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Monsta : 03-07-10 στις 13:17

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο dimitrisx3d Εμφάνιση μηνυμάτων
    δηλαδη για να καταλαβω ειναι καλο να εχει παραπανω βερνικι και ας κανει αυτο που μας λεει ο Μονστα την "πορτοκαλοφλουδα"

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Rides
    0

Προεπιλογή

ερωτηση.
    στις παλιες ρολς οπου το αμαξι ειναι 50 ετων και λαμπει, εκτος απο το γλυψιμο που κανει ο σωφερ, υπαρχει κατι αλλο στα χρωματα - βερνικια που σωζει την κατασταση και δειχνουν ετσι;

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP