Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 87

Θέμα: ΕΡΝΤΟΓΑΝ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Snoopy Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νικο

τυπωσε το, αφιερωσε του μερικες ωρες και κρατα οτι σου χρειαζεται
    η μαγεια του ειναι πως μιλαει για ολα.

ωωω καλά που μου το έδειξες!

Απ' ότι πρόλαβα να διαβάσω ο ψυχίατρος-συγγραφέας μας λέει να κοιτάξουμε να περνάμε εμείς καλά και να πάψει να μας πολυ-απασχολεί το τι συμβαίνει γύρω μας, χοντρικά μας λέει να βάλουμε παρωπίδες και έτσι θα αισθανθούμε ευτυχείς... Ισως το 1900 να γινόταν έτσι, ίσως και η σημερινή κατάσταση να είναι απόρροια μιας τέτοιας φιλοσοφίας... ίσως είναι το αγαπημένο βιβλίο των ανώτερων κοινωνικά στρωμάτων γιατί έτσι βολεύει. Διαφωνώ με τους στοχασμούς του κυρίου Reich, ίσως να ήταν ευκατάστατος και να τα έβλεπε έτσι, δεν ξέρω αν είχε παιδιά στη ζωή του, ανθρώπινες ψυχές να μεγαλώσει δηλαδή και να φροντίσει να ενταχτούν με την αξία τους στην κοινωνία.
    Τέλος πάντων, τα λόγια είναι εύκολα να τα λες, η πράξη είναι εντελώς διαφορετική σήμερα, δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα, αυτή η λογική μας στέλνει κατ' ευθείαν στην παγκοσμιοποίηση.... Αν μας κάνουν ένα "καλό" εμβόλιο ίσως να το πετύχουν πιό εύκολα αυτό....

Αν του έδινε τον τίτλο "Get a life" θα ήταν πιό έγκυρος/αντιπροσωπευτικός και καθόλου μεταφορικός/ειρωνικός...

2. The Following User Says Thank You to NickE60 For This Useful Post:

nikos1400 (15-11-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

σε παρακαλω πολυ μπορεις να το τυπωσεις και να το διαβασεις;
    κανε μου τη χαρη σε παρακαλω.

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ωωω καλά που μου το έδειξες!

Απ' ότι πρόλαβα να διαβάσω ο ψυχίατρος-συγγραφέας μας λέει να κοιτάξουμε να περνάμε εμείς καλά και να πάψει να μας πολυ-απασχολεί το τι συμβαίνει γύρω μας, χοντρικά μας λέει να βάλουμε παρωπίδες και έτσι θα αισθανθούμε ευτυχείς... Ισως το 1900 να γινόταν έτσι, ίσως και η σημερινή κατάσταση να είναι απόρροια μιας τέτοιας φιλοσοφίας... ίσως είναι το αγαπημένο βιβλίο των ανώτερων κοινωνικά στρωμάτων γιατί έτσι βολεύει. Διαφωνώ με τους στοχασμούς του κυρίου Reich, ίσως να ήταν ευκατάστατος και να τα έβλεπε έτσι, δεν ξέρω αν είχε παιδιά στη ζωή του, ανθρώπινες ψυχές να μεγαλώσει δηλαδή και να φροντίσει να ενταχτούν με την αξία τους στην κοινωνία.
    Τέλος πάντων, τα λόγια είναι εύκολα να τα λες, η πράξη είναι εντελώς διαφορετική σήμερα, δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα, αυτή η λογική μας στέλνει κατ' ευθείαν στην παγκοσμιοποίηση.... Αν μας κάνουν ένα "καλό" εμβόλιο ίσως να το πετύχουν πιό εύκολα αυτό....

Αν του έδινε τον τίτλο "Get a life" θα ήταν πιό έγκυρος/αντιπροσωπευτικός και καθόλου μεταφορικός/ειρωνικός...

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Snoopy Εμφάνιση μηνυμάτων
    σε παρακαλω πολυ μπορεις να το τυπωσεις και να το διαβασεις;
    κανε μου τη χαρη σε παρακαλω.
    Θα το διαβάσω όλο το βράδυ και θα επανέλθω

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα