Καλά κοίτα, όπως είπε και ο Χρήστος πιο πάνω που με ξέρει, δεν είναι ούτε γκαζάκιας ούτε κοντράκιας για να πορωθώ και να πάρω ντε και καλά κάτι που να'χει τόσα άλογα. Απλά όπως είπε και πιο πάνω, όταν έχεις κάτι, μετά από λίγο θες και κάτι καλύτερο.
Απλά πλέον ....... Εγώ με το αυτοκίνητό μου έχουμε ένα δεσμό πάθους .. Δηλαδή ότι κάνω, το κάνω με αγάπη, και μ'αρέσε που εδώ και 2 χρόνια κάνω πράγματα σιγά σιγά, γιατί και με αυτό τον τρόπο δεν το βαριέμαι. Ακόμη και την παραμικρή λάμπα να αλλάξω, και να βάλω μια καλύτερη πλαφονιέρα μέσα, με κάνει να νιώθω απίστευτα ωραία.. Μετά από τόσους μήνες που προσέχω τη μπέμπα μου, δε θα μπορούσα να την δώσω για να πάρω ένα γνήσιο.
Αν και όταν γίνει αυτό, απλά θα αλλάξω μοντέλο... Είτε ένα Ε92 όταν θα πέσουν και άλλο οι τιμές, είτε (γεροί να είμαστε, να μπορούμε να δουλεύουμε) το καινούργιο μοντέλο που θα βγει απ'το 2012 και μετά...
Πάντως κάνω και όλες αυτές τις ερωτήσεις και τελείως ενημερωτικά.![]()
Ηiop αν βαλεις κατι.
Το μονο που θα καταλαβεις ειναι η πολυ καλυτερη αποκριση γκαζιου λιγο πιο πανω τον κοφτη και 5-10 αλογακια 10 με αισιοδοξια !!!
www.deepbluebeachbar.com
Deep Blue, Paliochori, Milos HD 360º Virtual Tours:
360º HD Εικονικές Περιηγήσεις:
************** Click on the link: ****************
https://www.paliochori.com/vt/deepblue
αποκριση ψαχνεις μονο γιαννακο.....δωσε 220+ βαλε ενα μπουστερ κ θα με θυμηθεις....μην πετας αλλα λεφτα....εσυ θα το αλλαξεις καποια στιγμη....!
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
Πόσο με ξέρεις ... Σιγά σιγά λέω να το βάλω μπροστά..