Φανταζομαι οτι ως Ιταλος θα θελει να κλεισει την καριερα του σε μια ιταλικη ομαδα.
Και δη οταν αυτη ειναι η Ferrari των 2 τροχων.
Τωρα στο θεμα του χαρακτηρα του.. Δεν τον κρινω γιατι αν ειχα τις ικανοτητες του θα ημουν πολυ χειροτερος.
Δε νομιζω οτι μπορει να γινει συγκριση με τον Μικαελ. Ισοπεδωτικο εκ μερους μου αλλα δεν τον αναγνωριζω. Επαιρνε νικες με ενα αυτοκινητο που ηταν αιωνες μπροστα σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Εξαλλου πολυ συχνα επαιρνε τη 2η η και την 1η θεση ενας οδηγος που τωρα δε φαινεται πουθενα.
Τυχαιο? Δε νομιζω. Ναι ειχε δουλεψει πολυ. Ταλεντο δεν ηταν. Και αν δεν ειχε φυγει ο Αυρτον δεν θα σταυρωνε πρωταθλημα ουτε στον υπνο του.
και αν η γιαγια μου ειχε ροδες θα ητανε πατινι θα μου πειτε βεβαια τωρα. τελος παντων. Η ιστορια γραφτηκε.
Ομως ο Ροσσι ειναι ταλεντο. Κατα καιρους πολλοι θα τον ακολουθησουν γιατι ειναι ευκολο να αντιγραφεις τον πρωτο και να κλεβεις απο τη λαμψη του. Μα αργα η γρηγορα θα κουραστουν.
Και που να αφησει αυτο το χρεπι που εχει στα χερια του να καβαλησει το ιταλικο καθαροαιμο. Προβλεπω... Πανικο!