Αφου μπαινουμε στο κλιμα του καλοκαιριου μερικα ειτε χαρουμενα ειτε με μια νοτα μελαγχολιας-καλοκαιρινα τραγουδια για το αμαξι,τη θαλλασα,το εξοχικο,το σκαφος κτλ κτλ :
Αφου μπαινουμε στο κλιμα του καλοκαιριου μερικα ειτε χαρουμενα ειτε με μια νοτα μελαγχολιας-καλοκαιρινα τραγουδια για το αμαξι,τη θαλλασα,το εξοχικο,το σκαφος κτλ κτλ :
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη michaelp900 : 28-06-10 στις 00:23
NickE60 (28-06-10)
Ναι αλλα αν "πεσει" καμια γοργονα 1250082300_GORGONA1.jpg στο πιατο κατα λαθος τι κανουμε??? οεο?!!! Ιδου το μεγαλο ερωτημα!!!![]()
σκιαθο τον αυγουστο για να δουμε κι αυτο το νησι. Ακριβο μου ειπαν σε ζωη αλλα θα δειξει.
Παρεπιπτοντως αν ξερει κανεις απο κει δωματια κλπ ας στειλει κανα τηλ. Φοιτητικες τιμες ψαχνουμε
Επισης δεν ξερω αν πιανεται σα διακοπες αλλα θα μαι ομαδαρχης σε κατασκηνωση τον ιουλιο.
Το υπολοιπο του αυγουστου αν δεν τυχει δουλεια θα κανω μπανια προς αταλαντη μερια και αν παιξει και κανα σκαφος λιγο σκι και κουλουρες για να ακνουν λιγο κρακ τα κοκκαλα!
Monsta (28-06-10)
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Πήρε κανείς το ένθετο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ χτες?
Αν ναι, μπορείτε να ανεβάσετε στοιχεία επικοινωνίας από κανένα τουριστικό γραφείο που έχει προσφορές σε οργανωμένα συγκροτήματα?
THANKS!
Εγω στις 8 Ιουλιου θα παω Ιταλια με τη σχολη μου οπου θα επισκεφτουμε μεταξυ αλλων και το μουσειο της Ferrari.........Απο κει και υστερα Χανια,λιγο Λαρισα και λιγο Βολο για οικογενειακες διακοπουλες.........
ΕΓΩ ετσι οπως παω και με το αμαξι να ζηταει λεφτα δεν την κοβω να πηγαινω πουθενα..οι δουλειες απο το κακο στο χειροτερο..αν ξερει κανεισ κανενα μαγαζι η κλαμπ να θελει μπαρμαν ας το πει να κανω κανενα εξτραδακι μηπως και παμε κανενα νησακι....αντε και με περιμενει η ροδος και η κως...![]()
Ρε παιδιά βοηθήστε τον Κύπριο συμφορουμίτη σας να διαλέξει νησί για οικογενειακές διακοπές.
Ακουσα καλά σχόλια για την Κεφαλονιά και ειμουνα έτοιμος να κλείσω εκεί. Οταν έμαθα οτι πρεπει απο το αεροδρόμιο πρεπει να νοικιάσω αμάξι και να οδηγω και απ την αναποδη-να παω Πάτρα-να βρω καράβι, αλλαξα γνωμη. Αυτές δεν θα ηταν διακοπές. Μαρτυριο θα ήταν αφου τα παιδια μου ειναι θηρία.
Λοιπον ψάχνω νησακι με ξενοδοχιο, πισινα, παραλια, ταβερνουλες και το κυριοτερο να μην ταλαιπωρηθώ. Αντε το πολυ-πολύ αν δεν υπαρχει απ ευθειας πτηση απο Κυπρο να αλλαξω ενα αεροπλάνο ή να μπω σε ενα καραβι να φτάσω και να αραξω.
Μου έχουν κανει καλά σχόλια και για την Σαμο.
Ακουω γνωμες ρε παιδια...