Δεν νομίζω να είναι αυτό, αυτό είναι σύνηθες, ο opto μιλάει για κάτι παράξενο, ξεχωριστό, ένα "κενό" στο πεντάλ και μετά να μπαίνει το ABS, εγώ τουλάχιστον έτσι το κατάλαβα.
Δεν νομίζω να είναι αυτό, αυτό είναι σύνηθες, ο opto μιλάει για κάτι παράξενο, ξεχωριστό, ένα "κενό" στο πεντάλ και μετά να μπαίνει το ABS, εγώ τουλάχιστον έτσι το κατάλαβα.
optostyle (27-06-10)
ναι μου έχει συμβεί, άλλαξα υγρά και δεν ξανάγινε, βέβαια μπορεί να ήταν και τυχαίο.
Σχετικά με τις δαγκάνες κλπ., όταν έχει να πατηθεί φρένο για αρκετή ώρα φυσικά και τα έμβολα "ηρεμούν" αλλά αυτό συμβαίνει σε όλα και όχι σε ένα, εκτός αν κάποιο έμβολο έχει φθορά και κολλάει με αποτέλεσμα στο ακαριαίο φρενάρισμα να αργεί πιο πολύ να σπρώξει τα τακάκια από τα άλλα και γι αυτό να ένιωσε ο Κώστας αυτό που ένιωσε. Η απόσταση που καλείται να καλύψει το έμβολο όταν είναι σε ηρεμία είναι μόλις μερικά δέκατα του χιλιοστού που σημαίνει ότι αφού τα υγρά είναι ασυμπίεστα δεν μπορεί να υπάρξει καθυστέρηση εκτός και άν τα υγρά είναι πολυκαιρισμένα. Όταν τα υγρά είναι πολυκαιρισμένα αυτό που συμβαίνει είναι να δημιουργούνται μικρές μπίλιες (που δεν φαίνονται με γυμνό μάτι) με οξυγόνο, το οξυγόνο όπως γνωρίζουμε συμπιέζεται άρα παύει να ισχύει ο νόμος ότι τα υγρά είναι ασυμπίεστα και φυσικά μπορεί να συμβεί αυτό που ένιωσε ο Κώστας.
Με λίγα λόγια αγαπητέ Κώστα αυτό που ένιωσες είναι αρκετό για να πας να αλλάξεις τα υγρά και να τσεκάρεις τσιμουχάκια, ρίξε και μια ματιά στα μαρκούτσια.![]()
optostyle (27-06-10)
Ειναι dot 5 ή dot 5.1 ?
Διαβαστε εδω
https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=147