Σελίδα 43 από 61 ΠρώτηΠρώτη ... 33414243444553 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 421 έως 430 από 603

Θέμα: iPhone - Γενική συζήτηση

Rides
    5

Προεπιλογή iPhone OS 4.0, Tο ανανεωμένο λογισμικό για iPhone

Τελικά ήταν απλό. Συνεδεσα το τηλέφωνο στο iTunes της γυναίκας μου, πατώντας restore έσβησε ότι είχε μέσα χωρίς να κάνω backup και μετά φόρτωσα οτι είχε εκείνη στο iTunes της. Και τώρα έχω και ένα iPhone σε ένα μπωλ με ρύζι, γιατί έτσι λέει θα τραβήξει την υγρασία από το μπάνιο που έκανε.

Rides
    0

Προεπιλογή

Φακελάκια σιλικόνης χρειάζεσαι.
    Εχεις μερικά σε βαλίτσες ή σε παπούτσια. Συνήθως είναι σαν χαρτάκια ζάχαρης και κάνουν τρομερή δουλειά όταν κλεισεις αυτό που θες να στραγγίσεις μέσα σε ζελατίνα ή poly-bag.

3. The Following User Says Thank You to Stamatis For This Useful Post:

gnx (27-06-10)

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ + ΣΕΡΡΕΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gnx Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τελικά ήταν απλό. Συνεδεσα το τηλέφωνο στο iTunes της γυναίκας μου, πατώντας restore έσβησε ότι είχε μέσα χωρίς να κάνω backup και μετά φόρτωσα οτι είχε εκείνη στο iTunes της. Και τώρα έχω και ένα iPhone σε ένα μπωλ με ρύζι, γιατί έτσι λέει θα τραβήξει την υγρασία από το μπάνιο που έκανε.
    χαχα ρε παιδια το κινητο δεν ειναι παπουτσι...η υγρασια στα ολοκληρωμενα αν δεν φυγει τελειως σε ειδικο μηχανημα θα προχωρησει και σε κανενα μηνα αντε 6 μηνο κατα πασα πιθανοτητα το εχεις παρει στο χερι...η οξειδωση ειναι πολυ υπουλο πραμα..

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

χωρις να ειμαι τοσο ειδικος σ αυτα εγω οτι "υγρα" περιστατικα ειχα, ανοιγα τη συσκευη και τη ψεκαζα με υγρο που εχω για πλακετες.Ψεκαζα τοσο που εσταζε στο τελος....
    Μετα απο λιγο στεγνωνε, το κουμπωνα παλι και τελος.Δε ξερω αν υπαρχει και αλλος τροπος αλλα εμενα δε μου ειχε παρουσιαστει μετα το παραμικρο προβλημα ειτε στο κινητο ειτε στη πλακετα!

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ + ΣΕΡΡΕΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Aceman1925 Εμφάνιση μηνυμάτων
    χωρις να ειμαι τοσο ειδικος σ αυτα εγω οτι "υγρα" περιστατικα ειχα, ανοιγα τη συσκευη και τη ψεκαζα με υγρο που εχω για πλακετες.Ψεκαζα τοσο που εσταζε στο τελος....
    Μετα απο λιγο στεγνωνε, το κουμπωνα παλι και τελος.Δε ξερω αν υπαρχει και αλλος τροπος αλλα εμενα δε μου ειχε παρουσιαστει μετα το παραμικρο προβλημα ειτε στο κινητο ειτε στη πλακετα!
    δεν ειναι λαθος αυτο που κανεις ισα ισα κανει δουλεια αν ειναι αμεση η επεμβαση..αν το αφησεις καμια εβδομαδα ομως μετα θελει αλλη διαδικασια!
    φυσικα εξαρταται και ποσο υγρο πηρε..γιατι αλλο επεσε λιγο ποτο και αλλο το βουτηξα στη θαλλασα!

Περιοχή
    Athens
    Rides
    1

Περιοχή
    Στο κόσμο μου
    Rides
    2

Προεπιλογή

το προβλημα σηματος δε παρατηρειται σε ολους.
    Ισως να εχει να κανει με τον ανθρωπο και το εκαστοτε "χερι", ισως να εχει να κανει με τη ποιοτητα σηματος στη περιοχη, ισως πολλα ακομα.
    Οταν υπαρξει κατι επισημο για τη δυσλειτουργια ή μια επισημη λυση του προβληματος, θα μπορεσουμε να πουμε παραπανω.

Προς το παρον απλα αποφευγουμε να αγγιζουμε!!!!!!!

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Aceman1925 Εμφάνιση μηνυμάτων
    το προβλημα σηματος δε παρατηρειται σε ολους.
    Ισως να εχει να κανει με τον ανθρωπο και το εκαστοτε "χερι", ισως να εχει να κανει με τη ποιοτητα σηματος στη περιοχη, ισως πολλα ακομα.
    Οταν υπαρξει κατι επισημο για τη δυσλειτουργια ή μια επισημη λυση του προβληματος, θα μπορεσουμε να πουμε παραπανω.

Προς το παρον απλα αποφευγουμε να αγγιζουμε!!!!!!!
    Χρήστο αναφέρθηκε κάτι και για ελαττωματική παρτίδα. Πάντως με βλέπω σα θύμα της Apple (ipad, iphone 3gs, iMac) να το παίρνω μόλις βγει.
    When people talk, listen completely. Most people never listen. Ernest Hemingway

Περιοχή
    Τρίκαλα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Έχω λιώσει λέμε

Τι κάνει ο κόσμος :
    https://www.iphonehellas.gr/18778/iphone-4-hot-potato/

11. The Following User Says Thank You to bill_m3 For This Useful Post:

Vasilis (28-06-10)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Γεια σας και απο μενα εδω και 3 μερες ειμαι και εγω κάτοχος ενος i phone 3gs και μπορώ να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος ( προηγούμενο τηλ ενα htc diamond), έχω πάθει πλάκα με την ταχύτητα του στο ιντερνετ και γενικα σε όλες του τις εφαρμογές, επίσης θέλω να σας πω ότι το παρών θέμα είναι πολυ χρήσιμο ιδικά για εμάς τους νέους χρήστες.

13. The Following 2 Users Say Thank You to tsagio For This Useful Post:

Samaro (28-06-10), Vasilis (29-06-10)

Σελίδα 43 από 61 ΠρώτηΠρώτη ... 33414243444553 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP