Καλημέρα Άρη.Το έφτιαξε,σχεδόν έτοιμο είναι...κάτι accelerator sensors θέλει και κάτι ψιλά. Είχε το pro facelift μοντέλο και από'τι βλέπω το έκανε όλο μέσα έξω LCI
. Τώρα που το έφτιαξε κάποιος έχουμε τη βάση για τις δυσκολίες που πιθανόν να αντιμετώπισε, έτσι το δικό μου θα γίνει ακόμα πιο σωστό από του φίλου μας του Θέμη χαχαχαχαχαχαχα
Γεια σου θέμη με την πλέον πανέμορφη και γρήγορη 5άρα σου, να το χαίρεσαι φιλαράκι άντε καλοτάξιδο. (αλήθεια μήπως προλαβαίνει να έρθει Ελλάδα στη συγκέντρωση των εξηντάρηδων?)
![]()
Καλημερα Δημητρη!
Μηνες εχει τωρα που ειναι στο συνεργειο το οχημα....εγω θα ειχα τρελλαθει....
Αλλα τελικα αυτο που καταλαβα εαν δεν εχεις ολο το οχημα εκει για να κανεις την τραμπα ολο εκπληξεις εχεις!![]()
Κανενας Πατρινος για ανταλλαγη μοτερ?
Δινω ωραιοτατο διλιτρο/4κυλινδρο με 18.000χιλ.αυτοματο για ανταλλαγη με V10 5000κυβ.εκ. προσφορες δεκτες μονο απο προσεγμενο οχημα και ιδιοκτητη που δεν τρεχει σαν τρελλος με 330χιλ.!!!!![]()
απορια!!!!!!!!!!!!
ποσα λεφτα εχει δωσει ο φιλτατος για την μετατροπη αυτην??????
Ταλαιπωρήθηκε ο φουκαράς αρκετά γιατί τα αγόρασε "κομμάτια" πίσω γέφυρα, ηλεκτρικά, μοτέρ, εγκεφάλους κλπ. Αν είχε ολόκληρο το αυτοκίνητο Μ5 και τα έκανε τράμπα θα ήταν πολύ πιο εύκολη η δουλειά πιστεύω.
Δεν θυμάμαι καλά φίλε μου,αν τύχει και μιλήσω μαζί του θα σου πω τι στοίχισε η όλη εργασία. Κανα 15άρι με 17 χιλιάρικα τα ανταλλακτικά μου φαίνεται πως μου είχε πει από Αγγλία, αλλά και αυτό με επιφύλαξη.
To πρώτο 520 σε Μ5 είχε γίνει το 2007 στην Αθήνα και είχε στοιχίσει τότε γύρω στα 75-80Κ, αγορά αυτοκινήτου (μτχ 520i του 2004), τροπέτο Μ5 και εργασία. Το Μ5 τότε έκανε 135Κ καινούριο και μτχ ή εισαγόμενο 2ετίας έβγαινε γύρω στα 100.
Στην Κύπρο, μου είχε πει ο Θέμης στο 5series ότι το Μ5 έχει περίπου 250Κ (καινούριο σε ευρώ) και με τη μετατροπή θα του έβγαινε συνολικά γύρω στα 150Κ μαζί με την αγορά του 520 (περίπου 100Κ σε ευρώ) ανταλλακτικά μτχ και εργασία. (αριθμοί κατά προσέγγιση γιατί έχουν περάσει και 3+ χρόνια)
Σήμερα στην Ελλάδα δεν αξίζει να ασχοληθείς γιατί με 55-50 ίσως και πιο κάτω βρίσκεις γνήσιο Μ5 από την Ελληνική αγορά (ελληνικό ή εισαγωγής). Δύσκολα θα βγει φθηνότερο αν γίνει τώρα εισαγωγή από Γερμανία, αν αναλογιστούμε ότι με τα σημερινά δεδομένα ένα Μ5 που θα αγοραστεί στη Γερμανία 30-35 χιλ. θα φτάσει τα διπλάσια για να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα..
Βέβαια υπάρχει και η χαρά της δημιουργίας που είναι ανεκτίμητη για τους λάτρεις του "σπορ".....
Και μια που μιλαμε για μετατροπες βλεπω μια σημαντικη εκτιμηση στα καλουδια που προσφερει η νεοτερη εκδοση της Ε60 η LCI!
Kυριοτερη ειναι στα φαναρια και νομιζω και η πιο ενδιαφερουσα!
Για τις ταπετσαριες δεν θα ελεγα οτι ειμαι ικανοποιημενος εξ αιτιας της χαμηλης θεσης των διακοπτων των παραθυρων οπου πολλες φορες εχω μπερδεψει τα μπρος με τα πισω πληκτρα παραθυρων!
Αλλα ανταμοιβη ειναι τα πιο ωραια φαναρια!![]()