Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο HULK Εμφάνιση μηνυμάτων
Παντως εγω Βασιλη εχω καταληξει στο γεγονος οτι και 50 ευρω να χρειαζομουν επιπλεον εαν επαιρνα την bmw,θα τα εδινα.Πιστευω οτι ολο το προβλημα ειναι στην καθημερινη χρηση του αυτοκινητου μεσα στην πολη οπου εκει τα μικρου κυβισμου αυτοκινητα δεν παιζονται ενω κυκλοφορει και πολυ γουρουνα.Αλλα η Bmw θα ηταν μονοδρομος στο θεμα ταξιδι.Παντως σε βλεπω εχεις γινει μεγαλος ρεπορτερ στην ανακαλυψη θεματων μηπως πρεπει να στειλεις κανενα βιογραφικο στην espresso?
Μητσο μου...θα φορτωνες στην μπεμπαρα σου μια σχαρα ποδηλατου μαζι με το ποδηλατο?....μπα...ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!
Σαφως δεν συγκρινετε με τιποτα το ταξιδι με τις μπεμπες μας...αν κ αν θυμαστε μετα το τελευταιο ταξιδι μου το Πασχα στην Λευκαδα...ειχα γκρινια λογω θορυβου (καταλυτες-χταποδια)
Πλεον η μπεμπα αρχισε να γινεται καθαρα προσωπικο μου αυτοκινητο....

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
Ακριβώς !! Εκεί είναι το πλεονέκτημα του μικρού αυτοκινήτου.

Σε ταξίδι έχω παρόμοια κατανάλωση με το Bravo που με τα 150 αλογάκια και τα 23.5 ροπή, δεν μασάει να κάνει και τη προσπέρασή του. Βέβαια στη πόλη δε βλέπω ποτέ κάτω από 12.

Αλήθεια Βασίλη, τι κατανάλωση έχεις στη πόλη με το Γιάπωνα ??
μες την πολη δεν ξεπερναω την προαναφερομενη καταναλωση,μιας κ δεν το οδηγαω φορτωμενο τιγκα...κ φυσικα ουτε με χαλασμενο συντελεστη αεροδυναμικης λογω ποδηλατου!

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Libanner Εμφάνιση μηνυμάτων
Eμένα πάλι μου φαίνεται οτι πολύ έκαψε.
Οταν με την bmw σε αντίστοιχη διαδρομή Αθήνα-Αρτα γύρω στα 350 χιλ πάλι, έχω 7,7 μέση κατανάλωση με 4 άτομα και φουλ αποσκευές.
Με το saxo που είχα την διαδρομή την έκανα με μέση κατανάλωση κοντά στα 5,5 με 6 λίτρα.
Λιμπανερακο μου...μια χαρα εκαψε!
Σβελτη οδηγηση μεχρι 130+ με 1200αρακι τιγκα στο βαρος , επιβαρυνση στην αεροδυναμικη λογω ποδηλατου κ με φουλ αιρ κον σε ολη την διαδρομη που ξεχασα να το αναφερω!Ποσο επρεπε να καψει δλδ?
Αν ειναι να του βαλω στουπι κ να το καψω
Ωστοσο αν δεις στην φωτο που εχω κανει 200+ χλμ μεχρι Πατρα εχει καψει πολυ λιγοτερο (ξεχασα να βγαλω φωτο την μεση καταναλωση) μιας κ η διαδρομη ειναι ''ευθεια'' σε σχεση με τις στροφες κ τις ανηφορες μετα το Ριο!
Ε...εκει τι να κανει το κακομοιρο...ζοριστηκε..δεν εχει κ κομπρεσσερακι βλεπεις
Επαναλαμβανω οτι το ποδαρακι μου δεν ειναι κ ελαφρυ (βλεπε βαρος μου 112 παραμενω)

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
...και τα 3λιτρα αν αντέξεις να ταξιδεύεις με 130-140 (145-150 = 6η 3000rpm) και σε καμία περίπτωση πάνω από τα 150, γύρω στο 8.5 το φέρνουν ...δύσκολο όμως να το καταφέρεις
αστο νικολα μου...πονεμενη ιστορια!!!

σημ.ευχαριστω ολους τους φιλους για την συμμετοχη στην κουβεντα...

ηταν κατι που μου κανε εντυπωση γιατι δεν στερηθηκα να παταω το γκαζι οπως συμβαινει με την μπουμπου μετα την τοποθετηση του κομπρεσσερ!