Σελίδα 5 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 64

Θέμα: Γινεται αραγε μεθοδικα....ή τυχαινει?

Rides
    0

Προεπιλογή

λοιπον φιλοι μου πραγματικα ενδιαφερουσες οι εμπειριες σας.

Μενω Καλαμαρια.Πριν απο δυο χρνια εβαζα BP Shell ωσπου ξυπνησα.
    Στη περιοχη της καλαμαριας και οποιος θελει εχει πμ, ενα καιρο μου τα πριζαν:κυριε bmw εχετε καλυτερα να βαλετε power και ενα σωρο μακακιες. Τελος 300 και 700 μετρα απο την οικονομικη εφορια Καλαμαριας σε πρατηριο shell επεσα σε κουφους υπαλληλους. Και στις δυο περιπτωσεις ζητησα απο τους κουφους να σταματησουν τη μανικα μολις καταλαβα τι συμβαινει(και στισ δυο περιπτωσεις δε προλαβαν να βαλουν πανω απο 20lt). Πληρωσα οτι εγραφε η αντλια και δε ξαναπατησα.

Τι εννοω οταν λεω ξυπνησα. Στη Β.Ελλαδα η βενζινη ολων των πρατηριων ερχεται απο τα ΕΛ.ΠΕ. Εχω συμφοιτητες που δουλευουν στα ΕΛ.ΠΕ.. Γνωριζω και ιδιοκτητη βυτιου που προμηθευει βενζιναδικα και φουλαρει απο ΕΛΠΕ.

Απο το ιδιο καζανι ειναι ολες οι 95αρες(vpower & απλη ειναι ΟΛΟΙΔΙΕς)

Απο κοινο καζανι ειναι ολες οι 100αρες και ειναι οντως 100αρες.
    Στη 100αρα ομως η καθε εταιρεια βαζει νομιμα τα δικα ΤΗς προσθετα.

Και το καθε πρατηριο εχει τη δικια του νοθεια και μεθοδο κλ...ης πλην ελαχιστων εξαιρεσεων

Περιοχή
    Elefsina
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dimzan Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πηγα να την πατησω κι εγω ετσι προσφατα. Λεω στον πακιστανο γεμισε το και εβγαλε μανικα v-power racing. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως παντα κατεβαινω απ το αμαξι να δω οτι μηδενιζει η μανικα και οτι η τιμη συμφωνει με την ταμπελα . Οποτε ο πακης (που εντολες εκτελει ο δυσμοιρος) ξαναπηγε και εφερε τη σωστη μανικα. Αυτο εγινε σε shell στην ηρακλειου στο υψος του περισσου.

Σε αλλη shell που βαζω στην τατοιου στο ηρακλειο δεν εχει 100αρα οποτε παντα βαζουν την απλη που την εχει και φτηνη. Διοτι αλλιως εχει την racing με 1,7 νομιζω που το θεωρω μαζοχισμο...

Βασικα εχω την αισθηση πως σφιξαν τα λουρια τωρα που κοβουν αποδειξεις και εχουν μειωθει αφανταστα τα καθαρα τους κερδη οποτε ψαχνουν αλλες "λυσεις" .

Με δεδομενο λοιπον οτι οι περισσοτερες 100αρες εχουν διαφορα μονο στην τιμη και το ονομα οι βενζιναδες εχουν καθε λογο να τις προωθουν.

Εγω παντως μονο 2 φορες απο τις 10 καταλαβα διαφορα με την 100αρα κι αυτες τις εκανα για δοκιμη. Τωρα ουτε για δοκιμη δε βαζω 100αρα..
    Η 100άρα της Shell είναι η μόνη που τέλος παντώςν μου δεν βαράει knocks το αυτοκίνητο ή είναι λιγότερο απο 1 μοίρα. Με την 100άρα της BP δυστηχώς βαράει συχνά πυκνά 4-5 μοίρες.

Επίσης, η υπερυψηλή τιμής της με κρατάει μακριά, εκτός αν πετύχεις την μέρα που την πουλάνε στην τιμή της απλής που λέει και ο Snoo

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kplc16 Εμφάνιση μηνυμάτων
    λοιπον φιλοι μου πραγματικα ενδιαφερουσες οι εμπειριες σας.

Μενω Καλαμαρια.Πριν απο δυο χρνια εβαζα BP Shell ωσπου ξυπνησα.
    Στη περιοχη της καλαμαριας και οποιος θελει εχει πμ, ενα καιρο μου τα πριζαν:κυριε bmw εχετε καλυτερα να βαλετε power και ενα σωρο μακακιες. Τελος 300 και 700 μετρα απο την οικονομικη εφορια Καλαμαριας σε πρατηριο shell επεσα σε κουφους υπαλληλους. Και στις δυο περιπτωσεις ζητησα απο τους κουφους να σταματησουν τη μανικα μολις καταλαβα τι συμβαινει(και στισ δυο περιπτωσεις δε προλαβαν να βαλουν πανω απο 20lt). Πληρωσα οτι εγραφε η αντλια και δε ξαναπατησα.

Τι εννοω οταν λεω ξυπνησα. Στη Β.Ελλαδα η βενζινη ολων των πρατηριων ερχεται απο τα ΕΛ.ΠΕ. Εχω συμφοιτητες που δουλευουν στα ΕΛ.ΠΕ.. Γνωριζω και ιδιοκτητη βυτιου που προμηθευει βενζιναδικα και φουλαρει απο ΕΛΠΕ.

Απο το ιδιο καζανι ειναι ολες οι 95αρες(vpower & απλη ειναι ΟΛΟΙΔΙΕς)

Απο κοινο καζανι ειναι ολες οι 100αρες και ειναι οντως 100αρες.
    Στη 100αρα ομως η καθε εταιρεια βαζει νομιμα τα δικα ΤΗς προσθετα.

Και το καθε πρατηριο εχει τη δικια του νοθεια και μεθοδο κλ...ης πλην ελαχιστων εξαιρεσεων
    το καθε ειναι υπερβολη.Ας το διορθωσουν οι διαχειριστες. Εννοουσα αρκετα ως πολλα πρατηρια.

επισης αν ξερει καποιος κι εφοσον δεν ειναι off topic ας μας ενημερωσει για το τι συμβαινει στη Ν.Ελλαδα με τη ποιοτητα και καθαροτητα των καυσιμων

Περιοχή
    Νεο Ηρακλειο, Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο stratos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Η 100άρα της Shell είναι η μόνη που τέλος παντώςν μου δεν βαράει knocks το αυτοκίνητο ή είναι λιγότερο απο 1 μοίρα. Με την 100άρα της BP δυστηχώς βαράει συχνά πυκνά 4-5 μοίρες.

Επίσης, η υπερυψηλή τιμής της με κρατάει μακριά, εκτός αν πετύχεις την μέρα που την πουλάνε στην τιμή της απλής που λέει και ο Snoo

Δεν εχω κρατησει στατιστικα απο τις 100αρες που εχω βαλει κατα καιρους ωστε να σε φωτισω. Παλια ομως εβαζα εκο και ελλιν γενικως αρα και τετοια 100αρα θα ειχα βαλει.

Επισης ανακαλυψα πως ο κινητηρας μου ειτε βαλω 100αρα (δηθεν) ειτε 95(δηθεν) λειτουργει με τον ιδιο ακριβως τροπο οταν ειναι κρυος. Νομιζα οτι ακουγα πυρακια αλλα καμια σχεση. Αφου τα αμαξια εχουν knock sensor πλεον και κανει καλα τη δουλεια του, το κερδος απο τα παραπανω οκτανια ειναι δυσαναλογο του κοστους.

Επισης το κερδος του κρυου αερα σε σχεση με το ζεστο εινια εμφανες τουλαχιστο στο δικο μου αμαξι. Αρα η 100αρα τη μερα δεν φτανει τις νυχστερινες επιδοσεις με 95αρα, ειδιακ τωρα που βαραμε και 40αρια στην αθηνα.

Τελος δεν εχω δα και κανα αμαξι που διεκδικει δαφνες επιδοσεων και δεν το κηνυγαω. Αν ειχα κι εγω κανα καλο σαν το δικο σου, ναι θα το εψαχνα, και κατα τη γνωμη μου καλα κανεις. Παλαιοτερα που ειχα μπει σε καποιο impreza ο τυπος μου ειχε πει πως απο τις μοιρες του αβανς ο παραλληλος που ειχε βαλει εβρισκε με προσομοιωση τα οκτανια της βενζινης. Οταν τον ρωτησα ποσο ειναι οι βενζινες μας μου απαντησε αστο καλυτερα...

Παρολα αυτα πειτε μου κι εμενα ποτε ειναι η τιμη της 100αρας στην τιμη της απλης μπας και το δοκιμασω κι εγω. Προτιθεμαι να κανω και τεστ με παρομοιες συνθηκες βαρους-θερμοκρασιας κλπ κλπ να δω αν οντως αξιζει.

[offtopic end/]

5. The Following User Says Thank You to Dimzan For This Useful Post:

stratos (03-07-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

σας εχει κανει κανενας βενζινας το 'τεστ' για να σας αποδειξει την καθαροτητα απο νερο της βενζινης του? Εγω οταν πηρα το αυτοκινητο ειχα παει στον υπευθυνο της εδω shell (εταιρικο) και του ειπα πως θα βαζω πετρελαιο μονο απο αυτον και αν παθει κατι το αυτοκινητο λογω κακης ποιοτητας καυσιμου θα του ζητουσα να μου πληρωσει την ζημια (ειπαμε,εδω ο κοσμος ειναι μικρος κ ολοι γνωριζονται με ολους). Τον ρωτησα αν δεχεται την παραπανω προταση μου και αυτος οχι μονο δεχτηκε,αλλα για να με πεισει για την ποιοτητα του προιοντος του, πηρε μια βεργα και εβαλε στην ακρη της μια αλοιφη λευκου χρωματος.ανοιξε την δεξαμενη του πετρελαιου και την εβαλε μεσα. Την εβγαλε βρεγμενη με πετρελαιο και την αλοιφη ακομα ασπρη.μετα με πηγε σε μια βρυση και μου ειπε βρεξε τα χερια σου και πετα μερικες σταγονες νερο πανω στην ακρη,εκει που ηταν η αλοιφη. Με το που εριξα λιγο νερο η αλοιφη εγινε ροζ προς κοκκινο!ειδες μου λεει,ιχνος νερου δεν εχει η δεξαμενη! (βεβαια μετα του εξηγησα πως δεν με νοιαζει τοσο το νερο αφου εχω υδατοπαγινα,αλλα ηυψηλη περιεκτηκοτητα σε θειο ειναι αυτη που προκαλει τις ζημιες) για την βενζινη ομως νομιζω ειναι πολυ καλο τεστ!
    Ανδρών επιφανών πάσα γη τάφος

Περιοχή
    Νεο Ηρακλειο, Αθηνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

το νερο εχει αλλο ειδικο βαρος και ειναι δυσκολο να αναμιχθει με το πετρελαιο. Οταν δηλαδη το μιγμα των υγρων βρισκεται σε ηρεμια το νερο παει κατω και το πετρελαιο-βενζινη πανω.

ο βενζινας σου λοιπον βουτηξε σε μια ηρεμη δεξαμενη που και νερο να ειχε θα ηταν κατω..

κοιτα κατω κατω που εχει πινακα με ειδικο βαρος https://1tee-amaliad.ilei.sch.gr/texniki_ajenda.htm

αν παλι καταφερει να περασει στο ντεποζιτο σου νερο τοτε η νεροπαγιδα θα κανει τη δουλεια της. αν παλι εισαι και τακτικος και την ελεγχεις συχνα τοτε δεν τιθεται θεμα νοθειας με νερο.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dimzan Εμφάνιση μηνυμάτων
    το νερο εχει αλλο ειδικο βαρος και ειναι δυσκολο να αναμιχθει με το πετρελαιο. Οταν δηλαδη το μιγμα των υγρων βρισκεται σε ηρεμια το νερο παει κατω και το πετρελαιο-βενζινη πανω.

ο βενζινας σου λοιπον βουτηξε σε μια ηρεμη δεξαμενη που και νερο να ειχε θα ηταν κατω..

κοιτα κατω κατω που εχει πινακα με ειδικο βαρος https://1tee-amaliad.ilei.sch.gr/texniki_ajenda.htm

αν παλι καταφερει να περασει στο ντεποζιτο σου νερο τοτε η νεροπαγιδα θα κανει τη δουλεια της. αν παλι εισαι και τακτικος και την ελεγχεις συχνα τοτε δεν τιθεται θεμα νοθειας με νερο.
    θυμαμαι πως η βεργα χτυπησε στο πατο και μπηκε σχεδον ολη μεσα.αλλα οπως και να εχει δεν εδωσα και πολυ σημασια.αν παρω τα μπεκ η την αντλια στα χερια,ξερω πως θα χρησιμοποιησω την βεργα!(κι αυτος το ξερει!) την υδατοπαγιδα πως ακριβως την ελεγχω κ που βρισκεται?

Rides
    1

Προεπιλογή

Περιοχή
    Αρτέμιδα [Λούτσα]
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    παντου ειναι το ιδιο τροπαρι και θεσ/νικη το ιδιο κανουν!!!του λες απλη σου βαζει v power πληρωνεις με τιμη απλης και αντε γεια!!!!μονο ετσι θα βαλουν μυαλο!!!
    ή καλείς την αστυνομία εκείνη την στιγμή..... να δεις πως δέχονται να πληρωθούν στην τιμή της απλής...
    προσεχε οταν περνω απο 'κει και μαζευε τις κοτες
    γιατι συνηθως βιαζομαι και μπαινω με τις πορτες...

Περιοχή
    ΑΘΗΝΑ + ΣΕΡΡΕΣ
    Rides
    1

Προεπιλογή

οοοχι..τωρα αρχισανε το καινουριο(?) παω εχθες στην Ηλια Ηλιου απεναντι εχει και ενα εκο μπαινω μεσα καθοτι πιο φθηνος απο εκο και του λεω να βαλει 30 ευρω απλη και μου λεει ο νεος ξερετε μας εχει τελιωσει η απλη να βαλω ν power που ειναι και πιο καλη? του απαντησα απλα: καληνυχτα. 1η και εφυγα..τελικα εβαλα στην χαμοστερνας σε αλλο εκο που ηταν και πιο φθηνο απο τα αλλα δυο!!!

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP