Σελίδα 5 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 85

Θέμα: Αυτοκινητα που ειχαμε....

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο TSAF Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ξεχασα το "αντρικιο" samurai μου
    SAMURAI SUZUKI - 1993- Αντικατασταθηκε απο το μουσχαρι. Φοβερο αυτοκινητο και ΠΑΝΤΑ προθυμο. Το αγορασε ενας αδελφικος μου φιλος. Του ειχα βαλει αλλα σκουλαρικια για υψος, προσθηκες, λαστιχα fedima mud, καθισματα απο Smart (χλιδη), hard top, τιμονι momo. Φοβερες βολτες αλλα ηθελα κυβικα και πηρα το ΜΟΥΣΧΑΡΙ.
    ειπα κι εγω, νορμαλ θα το αφηνε????

Περιοχή
    Melissia / N. Penteli
    Rides
    1

Exclamation

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ειπα κι εγω, νορμαλ θα το αφηνε????
    γιατι ρε φιλε ολα νορμαλ δεν ειναι, εκτος του 1303?

Rides
    1

Προεπιλογή

εγώ είχα :

lada rover για διαδρομές στα κατσάβραχα

ladus για τις ευθείες

lada gt για παντού και πάντα...

κατόπιν πετάχτηκε αυτό το αξιόμαχο 1200 μοτεράκι και μπάχτηκε 1600 από super mirafiori με τα 100 αλόγατα συν ένα διπλό καρμπυρατέρ όπου ειδικά η τρίτη του γάζωνε από τα 30 έως 170 χλμ.

Αγοράστηκε μια Ε30 316 του ΄91 όπου κάνοντας κόμα με την μάνα μου(τότε 20 χρονών) το έπαιρνα και τυπικά για βόλτες και όχι μόνο.

το LADA STI αποσύρθηκε για να αγοραστεί ένα nissan micra si 1000cc όπου υπάρχει μέχρι και σήμερα για τις καθημερινές μετακινήσεις μου.

Ταυτόχρονα αγόρασα μια 316 Ε36 του 96 γνήσιο look M pack όπου από το 2ο εξάμηνο "μπήκε για κανιβαλλισμούς"...
    τούρμπο και πράσινα άλογα

Rides
    1

Προεπιλογή

ερώτηση :

τα Ritmo τι έγιναν;
    έχετε δει κανένα;
    τούρμπο και πράσινα άλογα

Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Panos 316T Εμφάνιση μηνυμάτων
    ερώτηση :

τα Ritmo τι έγιναν;
    έχετε δει κανένα;
    Το τελευταίο μάλλον εξαϋλώθηκε από την σκουριά ...

6. The Following User Says Thank You to PANOS-E60 For This Useful Post:

S8N (28-06-10)

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το τελευταίο μάλλον εξαϋλώθηκε από την σκουριά ...
    Υοαρχει ενα εδω στην Πατρα σε καλη κατασταση και πωλειται

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Υοαρχει ενα εδω στην Πατρα σε καλη κατασταση και πωλειται
    υπαρχει και ενα στην νικαια σαν εγκατελειμενο...βαμμενο σε αγωνιστικα χρωματα και φουλ...ρολμπαρ...

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    υπαρχει και ενα στην νικαια σαν εγκατελειμενο...βαμμενο σε αγωνιστικα χρωματα και φουλ...ρολμπαρ...
    Αυτα ειναι... εχουμε και τον Λευτερη να μας μαθαινει την γειτονια μας!

Περιοχή
    VOULA
    Rides
    1

Προεπιλογή

1981-1984 Autobianchi Elegant (τρεις τελευταιες ταξεις του σχολειου. Το οδηγουσα με διεθνες διπλωμα απ το Ζαιρ (κοστος 100 δολλαρια) και ελεγε οτι ειμουν κατοικος Λουμπουμπασι (γινοταν μεγαλη πλακα με τους τροχαιους στους ελεγχους για παραβασεις. Υπαρχει ακομα αλλα για μουσειακους σκοπους).
    1985-1994 Golf C το οποιο το 1988 εγινε GTi 16v 139 hp και μετα 172 hp στο GTi engineering.(η αρχη των μεταλλαγμενων προιοντων).
    1990-1991 Porsche 928 S2
    1994-2006 ΒΜW E34 M5 3.8lt Nurburgring edition (λευκο....τοτε βεβαια που δεν ηταν στη μοδα και ολοι μου ελεγαν "παλι πηρες το αυτοκινητο του πατερα σου ?"... καποιοι αλλοι το ελεγαν "το ασπρο αυτοκινητο" λες και ηταν 666......τωρα ολοι εκσπεματωνουν στη θεα και μονο λευκων αυτοκινητων....anyway....
    2003- σημερα..BMW E39 M5 Silverstone
    Afta.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikos : 28-06-10 στις 14:26

11. The Following User Says Thank You to Nikos For This Useful Post:

aristent (28-06-10)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Πολλές ομοιότητες διακρίνω εδώ Νίκο....

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos M5 Εμφάνιση μηνυμάτων
    1981-1984 Autobianchi Elegant (τρεις τελευταιες ταξεις του σχολειου.
    Είχε ένα τέτοιο ο πατέρας μου ακριβώς την ίδια περίοδο πριν φύγουμε, το είχαμε πάρει καινούριο και όταν επέστρεψα από ΗΠΑ το οδηγούσα περιστασιακά μέχρι να πάρω το Α4. Με εμβόλησε ένα Honda Civic στη πόρτα του οδηγού με 30-40 χλμ, με σήκωσε στον αέρα και προσγειώθηκα πάνω σε ένα παρκαρισμένο. Ευτυχώς είχα άγιο....το κάθισμά μου είχε κολλήσει με το κάθισμα του συν/γου, ενώ το Α112 πήγε για πέταμα...

1985-1994 Golf C το οποιο το 1988 εγινε GTi 16v 139 hp και μετα 172 hp στο GTi engineering.(η αρχη των μεταλλαγμενων προιοντων).
    Εδώ πάλι ο father είχε ένα του '82 Golf C 1.050 cc (λευκό), όπου πήγε αμέσως για μετατροπή σε GTI Oettinger και ντύσιμο ΟΛΟ KAMEI (τα θυμάσαι???). Δεν το είχαμε 1 χρόνο & στη παραλιακή έξω από το παλιό αεροδρόμιο (εγώ στο κάθισμα του συν/γού χωρίς ζώνη βέβαια), πήγαινε τέζα 170-180.....παραβιάζει κόκκινο φανάρι, χτυπάμε σε ένα άλλο που έστριβε αριστερά να μπει στις αφίξεις-αναχωρήσεις και μας εκτόξευσε στα παρκαρισμένα πάνω στο φαρδύ πεζοδρόμιο της Ποδειδώνος (εκεί που τα παρατούσαν παλιά...). Θυμάμαι ακόμα το δεξί χέρι του πατέρα μου να προσπαθεί να με συγκρατήσει στη θέση μου με το ΜΠΑΜ (από τη πλευρά του) καθώς κατευθυνόμαστε προς τα παρκαρισμένα.... Και αυτό βέβαια πήγε στα σκουπίδια...

1990-1991 Porsche 928 S2
    Δεν είχα τη τύχη να οδηγήσω ή να μπω σε ένα τέτοιο. Θυμάμαι όμως παλιά αγγλικά περιοδικά που διάβαζα & έβλεπα φωτό της ενώ την αποκαλούσαν 'egg shaped'.

1994-2006 ΒΜW E34 M5 3.8lt Nurburgring edition (λευκο....τοτε βεβαια που δεν ηταν στη μοδα και ολοι μου ελεγαν "παλι πηρες το αυτοκινητο του πατερα σου ?"... καποιοι αλλοι το ελεγαν "το ασπρο αυτοκινητο" λες και ηταν 666......τωρα ολοι εκσπεματωνουν στη θεα και μονο λευκων αυτοκινητων....anyway....
    2003- σημερα..BMW E39 M5 Silverstone

Καλά εδώ τη ξέρεις την αδυναμία μου και για τα δύο...

Ειδικά το Ε34 σε alpine εμένα πάντα μου άρεσε με τις μαύρες τσιμούχες, μάσκα και τα προστατευτικά στους προφυλακτήρες & πόρτες να κάνουν τρελή αντίθεση...

ΠΟΡΩΣΗ !!!!!!!

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP