Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 35

Θέμα: Active Autowerke E9X M3 Supercharger System Official Release

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο yodas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σωστά το Μ είναι Μ.

Μετά δηλαδή μιας τέτοιας μετατροπής πάυει να έχει τον χαρακτήρα Μ;
    Κοιτα,δεν εχω οδηγησει ποτε Μ και δεν ξερω αλλα σιγουρα θα δοκιμαζει τις αντοχες και τις δυνατοτητες του πλαισιου,των φρενων και των αναρτησεων.
    Θα μου πεις απο την αλλη οτι θα πρεπει να υπαρξει βελτιωση και σε αυτους τους τομεις και θα εχεις και δικιο.

Οπως προειπα παραπανω ομως,εγω ως υπερμαχος του "μαμα" πιστευω στο αυτοκινητο ως εχει.
    Δλδ δεν μπορει να σπαταλησαν χιλιαδες εργατωρες οι ανθρωποι αυτοι για να δωσουν ενα ισορροπημενο αποτελεσμα και να ερχεται ο βελτιωτης να τα ανατρεπει ολα!!!

Σαφως υπαρχει και η αντιπερα οχθη που λεει οτι "ο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο" και θα συμφωνισω αλλα θα εμεινω στην σταση μου περι μετατρωπων

Να φανταστεις οτι ουτε r/cd δεν θελω να εχει το αυτοκινητο μου που να μην ειναι της μανας του!!!

Τωρα για καποιες μικρες βελτιωσεις που σταδιακα γινονται στο αυτοκινητο με σκοπο την βελτιωση σε καποιους τομεις οπως φρενα κλπ δεν εχω ενστασεις με την προυποθεση ομως να μην μεταβαλουν τον χαρακτηρα του αυτοκινητου.
    Το να θελω λιγο πιο σφιχτο set up στην αναρτηση μου δεν το βρισκω απαραιτητα λαθος αλλα απο την αλλη δε παυω να βρισκω σωστοτερο το πιο σπορ σετ αναρτησεων που διαθετει ο εκαστοτε κατασκευαστης.Κατι ξερει ο τυπος
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

2. The Following User Says Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

GM6 (25-06-10)

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Σταθη βρηκα και το παρακατω videaki που παταει η αλχημεια με την Τζοκοντα και εχω προβληματιστει λιγο...το τηλεσκοπιο που βρηκα για το ταμπλο σου ειναι καλο για αποστασεις που βρισκονται στον ιδιο ταχυδρομικο κωδικα. Εδω απο οτι φαινεται η αποσταση ειναι μεγαλυτερη και ως εκ τουτου θα πρεπει περαν του compact τηλεσκοπιου να ενσωματωσω στο ταμπλο σου και tracking device που μεσω δορυφορου υπολογιζει την ακριβη αποσταση, οσο μεγαλη και να ειναι...
    ε αν ειναι να κανω κατι να το κανω σωστα...τι σκ@τ@ φιλος ειμαι αν δεν βοηθησω...

https://www.youtube.com/watch?v=S2nl3kq6ebQ

4. The Following User Says Thank You to turbodog For This Useful Post:

merlin (25-06-10)

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο yodas Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σωστά το Μ είναι Μ.

Μετά δηλαδή μιας τέτοιας μετατροπής πάυει να έχει τον χαρακτήρα Μ;
    Kυριε Γιωργο ετοιμο σας κοβω . . .

Περιοχή
    Salonica City
    Rides
    1

Προεπιλογή

μπα προς το παρών θα κυκλοφορώ και εγώ με κυάλι....

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εγώ θα πω κάτι που θα σας λύσει τις απορίες: είναι πιθανότερο τo Division να βγάλει turbo diesel M με παράλληλη ηλεκτροκίνηση παρά καθαρά ατμοσφαιρικό Μ ξανά στο μέλλον.
    Είναι κρίμα να έχεις ένα διαμάντι V8 ή V10 Μ και να σου κάνουν πλάκα τα 2.0Τ του VAG με αλλαγμένη τουρμπίνα στα φανάρια (το συνειδητοποίησαν και στο Division αυτό...)

Για τους λάτρεις της "γνησιότητας" πάω πάσο, μπορούν να μην τα "πειράζουν" (ίσως κι εγώ το ίδιο να έκανα ...αν άντεχα στον πειρασμό)

Για σασί, κράτημα στο δρόμο κλπ, δεν το συζητώ, όλα τα coupe-sedan-cabrio σασί της τελευταίας 10-15ετίας της BMW αν εφοδιαστούν με κατάλληλα φρένα-αναρτήσεις είναι φτιαγμένα για να πατάνε "ικανοποιητικά" μέχρι τα 300+ ...Το κόψιμο στο πάτωμα του 46 δεν έχει να κάνει τόσο με τη δύναμη, όσο με την ποιότητα των δρόμων που πατάει αλλά και με το άγαρμπο στυλ οδήγησης (και τα 316 κόβουν - πολλά Μ3 δεν έχουν κόψει)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο turbodog Εμφάνιση μηνυμάτων
    Καλα, ωραια ολα αυτα που λες για το M division κτλ και οτι τα εργα τεχνης δεν μουντζουρωνονται μπλα μπλα μπλα....για πες μας λοιπον ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΤΖΟΚΟΝΤΑ ΣΟΥ?
    ...Χμμ μου φαινεται οτι εχεις αρχισει να μυριζεσαι τις κολωνες που θα μαζευεις απο τις αλχημιες και κανεις οτι μπορεις ωστε να κρατησεις τον αριθμο των αυτοκινητων που θα χρειαζεσαι κυαλι να τα δεις, στο ελαχιστο...βλεπεις πριν εβγαζες το τηλεσκοπιο μονο για τα porsche αλλα τωρα με αυτα τα κ@λ@project σκεφτεσαι οτι θα πρεπει να το εχεις μονιμα στο ταμπλο του αυτοκινητου και απο οτι εχω καταλαβει δεν σου ταιριαζει οπτικα με το εσωτερικο του αυτοκινητου σου. Δεσμευομαι δημοσια εδω στο forum, να αφιερωσω οσο χρονο χρειαζεται ωστε να βρω ενα compact τηλεσκοπιο που να δενει οπτικα και να αποτελει αναποσπαστο κομματι του Μ division εσωτερικου σου...
    Σταθη βρηκα και το παρακατω videaki που παταει η αλχημεια με την Τζοκοντα και εχω προβληματιστει λιγο...το τηλεσκοπιο που βρηκα για το ταμπλο σου ειναι καλο για αποστασεις που βρισκονται στον ιδιο ταχυδρομικο κωδικα. Εδω απο οτι φαινεται η αποσταση ειναι μεγαλυτερη και ως εκ τουτου θα πρεπει περαν του compact τηλεσκοπιου να ενσωματωσω στο ταμπλο σου και tracking device που μεσω δορυφορου υπολογιζει την ακριβη αποσταση, οσο μεγαλη και να ειναι...
    ε αν ειναι να κανω κατι να το κανω σωστα...τι σκ@τ@ φιλος ειμαι αν δεν βοηθησω...

μητσο μου σεβαστη η αποψη σου...

ειναι γεγονος οτι οσο παλιωνει ενα αυτοκινητο τοσο βγαινουν καποια αλλα πιο γρηγορα.
    ειναι ο νομος της εξελιξης αυτος.

πριν 5 χρονια τα V10 ηταν απο τα πιο γρηγορα στην πιατσα. ακομα και τα 996 που ηταν το μπεντσμαρκ τοτε, σαν μαμα ηταν ελαχιστα πισω.

τωρα μετα απο 5 χρονια εχουν βγει πολλα και θα βγουν ακομα περισσοτερα.

και οχι μονο απο νορμαλ σουπερ-καρς, αλλα και ενα σωρο "χρεπια" ή μη απο μαϊμουδιαρηδες που αναλογως της "βελτιωσης" ειτε σκορπανε πριν τα 400 μετρα ή μετα απο καποιες λιγες χιλιαδες χιλιομετρα...

δεν κατακρινω κανεναν που θελει να κανει το αυτοκινητο του πειραματοζωο ή πυροτεχνημα, ελευθερος ειναι και δανεικα δεν μου ζητησε...

απλα δεν θα το εκανα εγω... και μαλιστα σε τετοιο αυτοκινητο...

ουτε με ενδιεφερε ποτε να εχω οτι πιο γρηγορο κυκλοφορει.

αν το ηθελα αυτο θα επελεγα αλλο αυτοκινητο...

υπαρχουν αναλογως με τα γουστα και τα βαλαντια πολλα πιστολια εκει εξω...

απο τους βασιλιαδες των 400 μετρων εβο, εως τα πορσε που γαζωνουν μεχρι εκει που σταματει η λογικη...

αλλα οπως ξαναειπα οποιος παιρνει Μ για κοντρες πυροβολει τα ποδια του...
    με λιγοτερα (αρκετα λιγοτερα) λ7 στηνεις αυτοκινητο που δεν εχει καμια επαφη, αν αυτο ειναι το ζητουμενο...

ολα τ' αλλα ειναι για καταναλωση...

αληθεια, ποτε θα κανουμε τη δοκιμουλα που λεγαμε? να δω ποσο πισω θα ειμαι...
    φερε και το τηλεσκοπιο μαζι να σε βλεπω...

9. The Following 2 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

GM6 (25-06-10), merlin (25-06-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων

ειναι γεγονος οτι οσο παλιωνει ενα αυτοκινητο τοσο βγαινουν καποια αλλα πιο γρηγορα.

πριν 5 χρονια τα V10 ηταν απο τα πιο γρηγορα στην πιατσα. ακομα και τα 996 που ηταν το μπεντσμαρκ τοτε, σαν μαμα ηταν ελαχιστα πισω.

και οχι μονο απο νορμαλ σουπερ-καρς, αλλα και ενα σωρο "χρεπια" ή μη απο μαϊμουδιαρηδες που αναλογως της "βελτιωσης" ειτε σκορπανε πριν τα 400 μετρα ή μετα απο καποιες λιγες χιλιαδες χιλιομετρα...

δεν κατακρινω κανεναν που θελει να κανει το αυτοκινητο του πειραματοζωο ή πυροτεχνημα, ελευθερος ειναι και δανεικα δεν μου ζητησε...

απο τους βασιλιαδες των 400 μετρων εβο, εως τα πορσε που γαζωνουν μεχρι εκει που σταματει η λογικη...

με λιγοτερα (αρκετα λιγοτερα) λ7 στηνεις αυτοκινητο που δεν εχει καμια επαφη, αν αυτο ειναι το ζητουμενο...

σόρυ που επεμβαίνω κύριε Στάθη μου ...αλλά θα απαντήσεις για το πρόγραμμα που φοράς ή ;

θα χει ενδιαφέρον η απάντηση σου...
    τούρμπο και πράσινα άλογα

Rides
    2

Προεπιλογή

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΤΖΟΚΟΝΤΑ ΣΟΥ?
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Panos 316T Εμφάνιση μηνυμάτων
    σόρυ που επεμβαίνω κύριε Στάθη μου ...αλλά θα απαντήσεις για το πρόγραμμα που φοράς ή ;

θα χει ενδιαφέρον η απάντηση σου...
    γιατι το εβαλε ο ιδιος ο ντα-βιντσι...

12. The Following 2 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

merlin (25-06-10), Panos 316T (25-06-10)

Περιοχή
    Νέα Σμύρνη
    Rides
    1

Προεπιλογή

γιατι το εβαλε ο ιδιος ο ντα-βιντσι...
    ΑΠΑΙΧΤΟΣ !!!!

και λέει και αλήθεια.........
    Mini Kart !!!

.

Χτίζοντας το μέλλον...

14. The Following User Says Thank You to merlin For This Useful Post:

Stathis (25-06-10)

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Πολυ ωραια τα λες και με επιχειρηματολογια αλλα θα σου απαντησω εν συντομια φιλε μου Σταθη με μια πασιγνωστη παροιμια....

"Οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια''

Αμα ηταν ετσι ολες οι εταιρεις που ασχολουνται με την βελτιωση των Μ θα ειχαν κλεισει. Αλλα δεν φαινεται κατι τετοιο στον οριζοντα...

Η αξιοπιστια ειναι κατι σχετικο...απειρα παραδειγματα μαμα Μ που εβγαλαν σοβαρες ζημιες με λογικη χρηση. Αν θες αξιοπιστια παρε Αλμερα....Σιγουρα η καταπονηση των βελτιωμενων ειναι αυξημενη και αυτο μπορει να επηρεασει(αλλα οχι παντα) την αξιοπιστια σε βαθος χρονου αλλα μεχρι εκει...

Οσο για τα πατηματα τα εχουμε ηδη πει.... Θα μαζευτει ολη η καλη παρεα... εγω, εσυ, ο σουγιας, ο σκανδαλης για να δουμε και λιγο θεαμα. Ευχαριστως να ανοιξω με σενα αν και μια κατηγορια κατω απο σενα, οπως και εξισου ενδιαφερον να σε δω να ανοιγεις με την κατηγορια σου (σουγιας) οπως και με μια κατηγορια πανω (σκανδαλης)

16. The Following 2 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

BILL007 (25-06-10), Stathis (25-06-10)

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτηΠρώτη 1234 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP