Σελίδα 8 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 678910 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 71 έως 80 από 110

Θέμα: Νέος και εγώ εδώ,και θέλω την γνώση σας ?

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Snoopy Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οχι μονο να δηλωνεις αλλα και να εχεις.
    Ασφαλεια, τελη κυκλοφοριας, τα σερβις του, ολα αυτα σε βαζουν σε κατηγορια εισοδηματος σχετικα υψηλη για νεαρο, οποτε καλυτερα να το παρει καποιος δικος σου στο ονομα του.
    Αληθεια πως τα βλεπεις ως τωρα οτι εχεις δει; Σου κεντρισε τιποτα το ενδιαφερον;
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Snoopy Εμφάνιση μηνυμάτων
    Προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα τεκμηριο συντήρησης για ΕΙΧ κάτω των 14 φορολογήσιμων ίππων. Τεκμήριο υπάρχει μόνο για την αγορά αλλά και αυτό δεν έχει σημασία όταν το ποσό είναι κάτω από το αφορολόγητο όριο (10500) και φυσικά δεν έχεις λοιπά τεκμήρια

Προς το παρον.

Αυτο βεβαια δεν σημαινει κατι για του χρονου.
    Γειά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μετά απο πολύ καιρό έπυξα στην δουλειά αλλά τα λεφτά γιατο όνειρο μας δεν παίζουν ακόμα,το καλοκαίρι αναγκαστηκά θα την βγάλω με του πατέρα μου το 520,και όσο αντέξει
    Σήμερα το έφερε στο σπίτι μιλάμε επειδή έχει βαρεθεί απο μέσα είναι GG,αλλά απο έξω παιδιά κάντε προσευχή λάσπη παντού μαύρα χάλια,οπότε σκέφτομαι Σάββατο πρωί να το πάω για καθάρισμα να το ρίξω φυσικά μονος λεφτά δεν έχουμε.ΧΑΧΑ!
    Μέχρι τώρα όλα φαίνονται ωραία και γαλήνια,αλλά το δικό μου ΑΜΑΞΙ δεν υπάρχει ακόμα και είναι σκέτη λύπη για εμένα.
    Το να μου διορθώσουν το CD-Player Που έχει μέσα,θα είναι εύκολο για αυτό κοστίζει επίσης ???

Σύγνωμη για την απουσία μου τόσο καιρό αλλά διάβασμα εξεταστική δουλειά κόλαση σκέτη.(και γυναίκα!!!)

Περιοχή
    Salonica . . .
    Rides
    1

Προεπιλογή

Kαλως μας ηρθες . . .

Εχω ενα αμαξι πελατη μου στο μυαλο μου . . .

316 93 μοντελο τετραπορτο με οροφη σε καλη κατασταση . . .

Λεει 4 χιλιαρικα αλλα και 3.500 ανετα το δινει . . .

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Πάνω απο μοντέλο του 96' ψάχνουμε μην σου πω,πάνω απο 99' 01' ...Αλλα στην τελευταία ερώτηση περί CD-Player γνωρίζει κανείς ?

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Unknown Εμφάνιση μηνυμάτων
    Πάνω απο μοντέλο του 96' ψάχνουμε μην σου πω,πάνω απο 99' 01' ...Αλλα στην τελευταία ερώτηση περί CD-Player γνωρίζει κανείς ?
    Για Ε46 ψάχνεις ;

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Γενικά για πρόσφατο μοντέλο όσο γίνετε γιατί ,με τόσα τέλη κυκλοφορίας και βενζίνη ουύτε να το κουνήσω δεν θα μπορώ

(ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ερώτηση για το CD-Player κάποιος!!!!)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Unknown Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το να μου διορθώσουν το CD-Player Που έχει μέσα,θα είναι εύκολο για αυτό κοστίζει επίσης ???
    αν θέλεις εξήγησε λίγο καλύτερα τι εννοείς

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

δηλαδή ,πατάς το επόμενο τραγούδι πάει στο προηγούμενο πατάς να ανεβάσει ένταση και σου το πάει στο ράδιο,πατάς ένα άλλο κουμπί και κλείνει,εγώ πιστεύω οτι είναι σκόνη και ότι έχει μαζέψει μέσα όπως τα πληκτρολόγια των υπολογιστών αλλά ίσως θέλει καθάρισμα/καλώδια τίποτα τέτοιο ??

Rides
    1

Προεπιλογή

τι ραδιο cd ειναι δεν μας λες ειναι εργοστασιακο?ειναι αφτερ μαρκετ?μπορει να θελει καθαρισμα μπορει και να μην γινεται!!!μπορεις να το πας σε ενα μαγαζι με ηχοσυστηματα αυτοκινητου να το ριξουν μια ματια αν ειναι εργοστασιακο!!αν ειναι αφτερ μαρκετ δεν αξιζει πλεον με 50ε παιρνεις mp3 επωνυμο κιολας!!!!

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Είναι after-market,και είναι το X-Plod,έχει αγοραστεί πριν πολλά πολλά χρόνια μόνο CD-AUDIO παίζει.
    Θεσσαλονίκη γνωρίζετε κανένακαλό μαγαζί έτσι να πάρουμε κανένα καινούργιο και φθηνό ? ( Να το κάνω και δώρο )

Rides
    1

Προεπιλογή

δες εγω προσωπικα αγορασα απο media markt kenwood mp3 50ε και κατα διαστηματα βγαζουν συνεχεια προσφορες συνηθως ομως οι τιμες παιζουν 60-70-80ε και ειναι μια χαρα μηχανακια και παιζουν απ ολα!!! αν ψαξεις σε αυτα τα μεγαλα media saturn κλπ θα βρεις σιγουρα!!!αυτο που εχεις δυστυχως δεν αξιζει τον κοπο να το φτιαξεις!!

Σελίδα 8 από 11 ΠρώτηΠρώτη ... 678910 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP