ααα πολύ ωραίο αυτό ρε παίδες...
λοιπόν 2 εταιρειούλες...
Κατασκευες - ανακατασκευές σε σπίτια και μαγαζία..( ειδικά σε μαγαζια οι ανακατασκευες είναι το φόρτε μου!!χαχααα) δλδ απο πολυκατοικίες μαιζωνέτες καθώς και μέσα στο κέντρο μαγαζιά ακόμη και εργοστάσια εκτός αθήνας...ολα τα συνεργεία μου είναι στην διάθεσή σας για οτιδήποτε
Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις - δομημένη καλωδίωση.
Η άλλη εταιρεία που ασχολείται απο πρίζες μέχρι φωτοβολταϊκά και έξυπνα σπίτια...και εδώ όλο το πρωσοπικό στην διάθεσή σας για οτιδήποτε...
Mια ζωή Μ3 που είναι πουταν@ και κυρία...
Μ3 is gone...
bill_m3 (23-06-10), NickE60 (23-06-10), Stefanos_Cool (24-06-10), tmilatos (23-06-10), Vasilis (01-07-10)
www.sapclean.gr
email: info@sapclean.gr
Vasilis (23-06-10)
themata egkymosynis / gynaikologias kai fetal malformations oti mporo na boithiso .apla ena minima
BILL007 (24-06-10), NickE60 (24-06-10), Stefanos_Cool (24-06-10), Vasilis (29-06-10)
συνεργαστηκα με τον Μακμαν και εχω να πω δυο πραγματα.
1ον ειναι αψογος τεχνιτης
2ον ειναι ο μοναδικος τεχνιτης που η γυναικα μου συμπαθησε. Για οσους μας γνωριζουν οικογεινειακα αυτο ειναι κατι σαν Οσκαρ ας πουμε.
Τα βρηκανε, οι δουλειες εγιναν σωστα, στην ωρα τους, στη σωστη τιμη και κυριως..... χωρις κρεβατομουρμουρα στο τελος της ημερας.
περγκολα, καγκελα, σιδηροπορτα, καφασωτα + κατι «μερεμετια» σε μια γειτονισα ολα κομπλε.
Και η γειτονισα ρωταει τι κανει αυτο το καλο παιδι!
Μαααααακη; τι μερεμετια ακριβως της εκανες;
Τώρα η δικιά μου σειρά.
Θεσσαλονίκη.
Υπολογιστές,κατασκευή και παραγγελια απο εταιρια το στησιμο το κανω εγω με προγραμματα κτλ.
Software,προγράμματα και Hardware κυρίως οτι χρειαστεί διορθωση και ανταλλακτικό.
Επιστροφή χαμένων δεδομένων απο σκληρούς δίσκους /φωτογραφίκες και δεν σημαζευετε.
Με πάρα πολυ χαμηλες τιμες μονο για εσάς παιδιά![]()
Στο μυαλο μου κυκλοφορει ενα αγχος και μπολικη στεναχωρια ....
Vasilis (15-07-10)
αυτο το ξεχασαμε ρε παιδια...
θα μας χρειαστειειειειειειει......
για ενημερωστε οι νεοτεροι φιλοι....![]()
...αυτο το χερακι εχει μονο σημασια!
BILL007 (29-09-10), Nick bmwlover (29-09-10)
Εγω δεν το ξεχασα καθολου Βασιλη,ψαχνω για οδοντοχειρουργο στην Αθηνα!!!
Ι donut understeer...