Αρχικό μήνυμα απο
manos///3
Ο Σαμαρας παιζει φουνταριστος, την ιδια θεση εχει και στη Σελτικ.
Μια χαρα τα πηγε μονος του απεναντι στη Αργεντινικη αμυνα..τι αλλο να εκανε..
μπορουσε ομως να εχει βοηθεια, οπως τον Σαλπιγγιδη...
Mάνο, έτσι κι αλλιώς ο Σαμαράς είναι (κατά τη γνώμη μου αλλά και πολλών ακόμα) κακός παίκτης, πόσο μάλλον όταν παίζει και μόνος του. Πράγματι χρειαζόταν δεύτερο επιθετικό και αυτό είναι ένα ακόμα από τα λάθη του Ρεχάγκελ. Όμως η αντίδρασή του στη φάση που βρέθηκε κοντά στον τερματοφύλακα, ήταν τραγική και δείγμα επιθετικού που απλά δεν είναι ικανός. Την πρώτη σουτάρει πάνω στον αμυντικό, τον οποίο δεν απέφυγε καθόλου και όταν του ξανάρχεται η μπάλα, σουτάρει κοντεύοντας να βγάλει τη μπάλα πλάγιο. Ένας σοβαρός επιθετικός, δυο τέτοια λάθη στην ίδια φάση δεν τα κάνει. Δεν θεωρούσα απαραίτητο να βάλει γκολ (αν και οι σέντερ φορ κλάσης θα το έβαζαν για πλάκα), αλλά όχι και τέτοιο χάλι. Δείγμα αμπαλοσύνης και μόνο. Εδώ ακόμα και στη Σέλτικ (σιγά την ομάδα για να είμαστε και ειλικρινείς) μια παίζει μια όχι, εντελώς βασικός δεν είναι.
Θα μου πεις έχουμε καλύτερο? Ο Γκέκας έχει σίγουρα καλύτερη αίσθηση του γκολ και ο Σαλπι (αν και δεν είναι καθαρόαιμο σεντερφορ) είναι πολύ καλύτερος με τη μπάλα στα πόδια και πιο γρήγορος. Αλλά και καλύτερο να μην είχαμε, δε σημαίνει ότι ο Σαμαράς ξέρει και μπάλα. Θα μου πεις, υπάρχουν και χειρότερα, βλέπε Καπετάνο και Χαριστέα! Και μου γεννάται η απορία. Τον πιστολέρο, κατά κόσμον Μήτρογλου, γιατί δεν τον καλέσανε στην εθνική? Μάλλον για τον ίδιο λόγο που δεν έχουν καλέσει και το Στολτίδη τόσα χρόνια..
Όπως και να'χει, ό,τι έγινε έγινε. Πάμε γι'άλλα και ελπίζω με το νέο προπονητή να δούμε λίγο καλύτερο θέαμα και λίγο καλύτερη οργάνωση μέσα στο γήπεδο. Το ποδόσφαιρο δεν παίζεται με το να αμύνεσαι συνεχώς, κλωτσώντας τη μπάλα εκτός γηπέδου, αλλά με το να τη βάζεις κάτω.
Ξέρω, μάλλον ζητάω πολλά από την ομάδα αυτή, αλλά και πάλι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
Και κατά βάθος πιστεύω ότι μπορούν να παίξουν καλύτερα..
the more people agree with me
the more I think I'm wrong