Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 55

Θέμα: Χρεώνουν διπλάσιες τιμές τον Έλληνα από τον τουρίστα!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    3

Προεπιλογή

Εγω δεν εχω καταλαβει γτ στην Ελλαδα ολοι νομιζουμε πως οι ξενοι που ερχονται ειναι αυτοι που χαλανε,που ο,τι και να κανουν το θαυμαζουμε κτλ. Οι ξενοι δεν χαλανε ΜΙΑ!!! Οι Ιταλοι ερχονται με τροχοσπιτα και σκηνες και οι περισσοτεροι φερνουν ακομα και μακαρονια απο την Ιταλια γτ ειναι φθηνα!!

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E60_Arkadia Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω δεν εχω καταλαβει γτ στην Ελλαδα ολοι νομιζουμε πως οι ξενοι που ερχονται ειναι αυτοι που χαλανε,που ο,τι και να κανουν το θαυμαζουμε κτλ. Οι ξενοι δεν χαλανε ΜΙΑ!!! Οι Ιταλοι ερχονται με τροχοσπιτα και σκηνες και οι περισσοτεροι φερνουν ακομα και μακαρονια απο την Ιταλια γτ ειναι φθηνα!!
    Αυτό συνέβαινε παλιότερα νομίζω. Τα τελευταία χρόνια, οι περισσότεροι μας, τούς πήραμε χαμπάρι τι ψωμολύσσαγμένοι είναι.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E60_Arkadia Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι αλλα φορανε armani σωβρακα και οι γυναικες τους δεν εχουν κυταριτιδα!!!!

4. The Following 2 Users Say Thank You to kplc16 For This Useful Post:

Dioskouroi (26-07-10), Z4 DCT (25-07-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kplc16 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι αλλα φορανε armani σωβρακα και οι γυναικες τους δεν εχουν κυταριτιδα!!!!
    Σωστο!!!! φαντασου να εχεις γυναικα με κυταριτιδα και να μην φορας βρακι αρμανι..........δεν θα σου κλεινουν δωματιο.....
    Φαντασου να παω στον Θανο να κλεισω δωματιο και να μας πει......''οκ για κατεβασε τα εσυ, και σηκωσε την φουστα εσυ''...

Ολα εχουν να κανουν με την ποιοτητα των υπηρεσιων που εχει αποφασισει να παρεχει ο καθε ξενοδοχος.
    Εχω μεινει σε μικρο ξενοδοχειο στα καλαβρυτα που ο ξενοδοχος και η γυναικα του μας εκαναν να νομιζουμε και εμας και τους ξενους που εμεναν εκει οτι εμεις τους φιλοξενουσαμε
    Και εχει τυχει να μεινουμε και σε μοδατο γνωστο ξενοδοχειο στην Αραχωβα και η εξυπηρετηση να ειναι κατω απο το αναμενωμενο!!!
    Ολα εχουν να κανουν με την διοικηση.....
    Τωρα το θεμα με τις χρεωσεις αλλου τυπου σε ελληνες και αλλου σε ξενους ναι ισχυει......μου εχει τυχει σε ξενοδοχειο στη Σαντορινη να εχουμε τα ιδια δωματια στον ιδιο οροφο με ζευγαρι απο την ελβετια και να το πληρωνω 100 ευρω την μερα παραπανω !!!!! ειναι προστυχο ειναι προσβλητικο αλλα ειναι και θεμα τιμολογιακης πολιτικης του ιδιοκτητη, οποτε σε τελικη φαση ειναι καθαρα δικη μου η αποφαση να μην ξαναπατησω σε αυτο το χοτελι!!!
    Ο Ελληνας εμαθε (τον εμαθαν) οτι στην ζωη ολα πρεπει να τα κανει γρηγορα.....να φαει γρηγορα, να μαμησει γρηγορα,να κανει λεφτα γρηγορα γιατι δεν θα εχει αλλη ευκαιρια....ποσες φορες δεν εχετε ακουσει το γνωστο.....''.Η ΤΥΧΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΟΥ ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ''??.....ολοι οι γονεις παλιας κοπης ειναι παθιασμενοι με αυτο!!!!! και οχι αδικα, δεκαετιες φτωχιας και ανεχειας και μια κατοχη που τα ισοπεδωσε ολα.....και μετα μερικες περιεργες δεκαετιες που ακομα κε οι ελληνικες ταινιες εβγαζαν το ιδιο νοημα...........''το φτωχο παλικαρι που η τυχη του βαρεσε την πορτα και παντρευτικε την κορη του βιομηχανου'' ....ετσι μας ηθελαν!!!!!
    Ε λοιπον δεν ειναι ετσι.....η τυχη ειναι για τους ''παικτες'' και τους τυχοδιωκτες'' και σε ελχιστες περιπτωσεις για αυτους που αποφασιζουν οτι πρεπει να βαλουν τον κωλο τους κατω και να προσφερουν υπηρεσιες που θα γουσταρει ο αλλος να πληρωσει!!!!!!!. Και τοτε ισως και η τυχη να κανει κατι παραπανω........
    Οποτε......μην πατε ποτε σε καποιον που δεν σας ικανοποιει οταν του δινετε τα λεφτα σας !!! μπορει να μην δωσει σημασια καμια οτι δεν θα πατε αλλη χρονια, αλλα σε λιγα χρονια θα το καταλαβει να στε σιγουροι!!!!

* τι με επιασε σημερα?????
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nick bmwlover Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μακαρι να μπορεσω να τον πιουμε παρεα...

6. The Following 3 Users Say Thank You to Z4 DCT For This Useful Post:

fanisk (25-07-10), Monsta (25-07-10), Vasilis (25-07-10)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ΓΙΑΝΝΗΣ Εμφάνιση μηνυμάτων

* τι με επιασε σημερα?????
    πω πω ξέσπασμα ο Γιάννης !!!! Πολύ σωστός !!

Κάποιος πρέπει να σε νευρίασε εσένα, δεν εξηγείται αλλιώς.

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Να μαθετε να μην πηγαινετε διακοπες τον Αυγουστο μονο....
    Τους υπολοιπους καλοκαιρινους μηνες ΟΛΕΣ οι μικρομεσαιες επιχειρησεις (και αρκετες μεγαλες) ψωμολυσανε κυριολεκτικα και κανετε καλυτερες συμφωνιες.

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

9. The Following 2 Users Say Thank You to katsaraios For This Useful Post:

Samaro (25-07-10), Z4 DCT (25-07-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Να μαθετε να μην πηγαινετε διακοπες τον Αυγουστο μονο....
    Τους υπολοιπους καλοκαιρινους μηνες ΟΛΕΣ οι μικρομεσαιες επιχειρησεις (και αρκετες μεγαλες) ψωμολυσανε κυριολεκτικα και κανετε καλυτερες συμφωνιες.
    Μας δουλευεις μου φαινεται Γιωργο. Λες και ειναι στο χερι μας....ειδικα στον ιδιωτικο τομεα....

11. The Following User Says Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

Monsta (25-07-10)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sharky Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μας δουλευεις μου φαινεται Γιωργο. Λες και ειναι στο χερι μας....ειδικα στον ιδιωτικο τομεα....
    οσοι εχουν μαγαζια η δουλευουν στο δημοσιο μπορουν ανετα να πανε διακοπουλες τον Ιουλιο,αλλα στο μυαλο μας κυριαρχει σαν "φιλετο" διακοπων ο Αυγουστος .
    οσοι δεν μπορουν φυσικα εξαιρουνται.
    εδω σκοτωνονται σε δουλειες που παιρνουν εναλαξ αδειες ποιος θα παρει τον Αυγουστο πλακα κανουμε??
    και μετα οταν ερχεται το ακριβοτερο κοστος σε ΟΛΑ (διαμονη,εστιαση,κινηση,δια σκεδαση) μας κακοφαινεται...
    ειναι και θεμα νοοτροπιας παιδια....

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP