θελω να σας ρωτησω και κατι αλλο....και η ερωτηση αφορα ολες τις ηλικιες..
το σαββατο που μας περασε ενας συναδελφος απο τη δουλεια πηγε σε γνωστο νυχτερινο κεντρο εδω σαλλονικα σιτι,να δει τον ρουβα....εκαναν ενα λογαριασμο 780 ευρω απο οτι μου ειπε.το μαγαζι ηταν ασφυκτικα γεματο.....ενα το κρατουμενο....
ολοι οι θεσσαλονικεις βριζουμε ασυστολα τους χαλκιδικιωτες,επειδη εχουν παρει τον αερα και χρεωνουν οτι θελουν για παραλιες ξαπλωστρες καφεδες κλπ κλπ..ομως ακομα και με το κακο καιρο το σ-κ η χαλκιδικη γεμισε...οι περισσοτεροι απο εμας πραγματικα σκεφτομασστε το κοστος των διακοπων μας και πολλοι παο εμας πιστευω οτι φετος δεν θα απολαυσουν τις διακοπες τους λογω οικονομικων βεβαια....παρολα αυτα του χρονου θα κανουμε παλι την ιδια κουβεντα...
μηπως τελικα ειμαστε λογια λογια λογια???
αν τελος παντων μας φερονται σα σκουπιδια στα ξενοδοχεια της ροδου,γιατι παμε ξανα ροδο???για να τους κανουμε μαγκες???να δουλευουν 3 μηνες και να καθονται τους αλλους9?????????
γιατι παμε στη χαλκιδικη?????????
γιατι παμε στα μπουζουκια??????????αν ενα καλοκαιρι η χαλκιδικη ΔΕΝ δουλεψει...θα ριξει τις τιμες η οχι?????
αλλα μαλλον κυριοι τα θελει ο κωλαρικος μας...αν δεν βαλουμε το χερι στη τσεπη και ο αλλς στο κωλο μας εμεις δε μπορουμε...δεν το ευχαριστιομαστε ρε αδερφε...
και η ζακυνθος φετος..παλι κοσμο θα εχει...μπορει οχι τοσο οσο ειχε παλιοτερα σε πιο αγνες εποχες,αλλα παλι θα εχει....
και επειδη το μαχαιρι οχι μονο εφτασε στο κοκκαλο,αλλα το εχει σπασει κι ολας(γιαυτο ισως και απο τον πονο δεν μπορουμε να νοιωσουμε τι εγινε),επιβαλεται πλεον να παρουμε εμεις σαν καταναλωτες και οχι σαν αβουλα οντα τη κατασταση στα δικα μας χερια.
νοι λοιπον κυριοι,εγω παω και βαζω βενζινη στα σκοπια,(ειμαι και παλιορατσιστης αρχιμακεδονας)οχι γιατι δεν αγαπω τη πατριδα μου,αλλα γιατι η ιδια η πατριδα μου με εχει γραμμενο εκει που δε πιανει η μελανι.το θεμα δεν ειναι off topic.μακαρι να ηταν και να ημουν εγω ενας φαφλατας...εγω ομως αντι για φαφλατας,παλι ,οπως και περυσι, δε θα κανω φιακοπες γιατι δεν εχω λεφτα κυριοι...γιατι ο καθε ξενοδοχος θελει το δωματιο 150 ευρω και οχι 50 η 40 και να ειναι για 9 μηνες γεματος......
παντα υπαρχει καποιος πιο μαγκας απο εμας....