Δεδομενου οτι το κοστος ειναι καπου στα 20 ευρω αν θυμαμαι καλα, μην το σκεφτεις καθολου. Βαλτο! Στην αντιπροσωπεια το παραγγελνεις, και επι της ουσιας ειναι η μονη διαφορα των θολων του Μ απο τους δικους μας.
Δεν χρειαζεται κολληση! Μια φλαντζα ειναι που απλα παρεμβαλλεται μεταξυ top mount και θολου.
Μαζι σου και εγω. Το eibah ειναι πιο σκληρο και ειναι λογικο, αφου δεν εχει προοδευτικες σπειρες οπως το H&R. Καλο θα ηταν να μην γινονται συγκρισεις με αυτοκινητα αλλων εταιριων. Τα eibah που προοριζονται για την bmw και ιδιως το pro kit δεν εχει σχεση με αυτα για τα υπολοιπα αυτοκινητα. Βεβαια παντα μετραει και το αμορτισερ με το οποιο κρινεις το καθε ελατηριο!! Με το ιδιο ακριβως αμορτισερ το eibah ειναι πιο σκληρο. Με ενα bilstein upside down ειναι σα να μην εχεις αναρτηση.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ghost-rider : 20-06-10 στις 21:13
Λοιπον...και ο Fad3in & o Ghost-rider ειχαν δικιο. Το pro-kit ειναι πιο σκληρο απο τα H&R .
Μικρη η διαφορα αλλα ειναι. Δεν ισχυει λοιπον αυτο που ειχα γραψει τουλαχιστον για BMW .Eκτος κ αν μου ειχαν πει για τον ετερο τυπο ελατηριων της eibach .
Aρα λοιπον αφου θελω ενα σχετικα μαλακο ελατηριο για τα bilstein sport που φοραω η λυση ειναι τa H&R και το Αpex ....??
Και εγω το ειπα εεε
Κοιτα Άγγελε, έχοντας 318ις με μπισταει-eibach και έχοντας οδηγήσει άλλο 318ις με μπισταει-HR η διαφορά δεν είναι μικρή κατ εμε.
Το HR ειναι πιο άνετο και ξεκούραστο, αλλά την οδηγική ευχαρίστηση και αμεσότητα του eibach δεν την έχει με τίποτα. Ακόμα και πριν που φόραγα πίσω(μόνο) τα schnitzer(που τα φτιάχνει η eibach) και μπροστά τα eibach το αμάξι είχε διαφορά αισθητή.....
Άμα βρεθούμε θα καταλάβεις πόσο άμεσα είναι τα eibach και τι αίσθηση σου δίνουν, κάνουν το αυτοκίνητο υπερστροφικό ακόμα στα πολλά χλμ, γι αυτό θέλει λίγη προσοχή. Μιλάμε όμως για πολύ παιχνιδιάρικο το αυτοκίνητο. Θα πρέπει όμως να συμβιβαστείς οτι θα χάσεις σε άνεση.
Μήπως τα eibach αν συνδυαστούν με koni sport θα έχουν καλύτερη απόδοση?
M40B18, 8-valve, Aluminium cylinder head, Hydraulic valves, Cast iron block, Forged steel rods, 6 counter-weights, DME Bosch motronic 1.3 > 115(BHP)@5500 rpm, 165(NM)4250 rpm.