BILL007 (21-06-10)
Εγώ ψιλολόγια...
Έβαλα φιμέ και το μηχανικό κουρτινάκι της BMW πίσω. Το τελευταίο ήταν εύκολο αλλά έπρεπε να κάνεις φύλλο και φτερό όλο το πίσω τμήμα για να βγει η κωλοεταζέρα. Τρεις ώρες μου πήρε, βέβαια πήγαινα λάου-λάου για να μη γίνει καμια ζημιά. Μόλις αξιωθώ, θα κάνω ενα DIY. Το καλό είναι πως δεν τρίζει κάτι, ακόμη τουλάχιστον.
Όσον αφορά τα φιμέ, δεν το παράκανα γιατί η γυναίκα μου είχε πρόβλημα με τα πολύ σκούρα που είχα στο Golf. Έτσι, πήγα στη σειρά crystaline της 3Μ η οποία κόβει εντελώς την υπεριώδη και βγαίνει σε δυο σχετικά ανοιχτές αποχρώσεις (70 και 40). Η 5άρα είχε ήδη εργοστασιακά φιμέ από τη μέση και πίσω, οπότε έβαλα το 70άρι σ' αυτά και το παρ-μπριζ και το 40άρι στα 2 μπροστινά πλευρικά. Τα πίσω εξακολουθούν να είναι πιο σκούρα, πράγμα που επιζητούσα. Παρεπιπτόντως, η διαφορά στη θερμοκρασία που έκανε η μεμβράνη στο παρμπριζ είναι τεράστια, θέλει όμως συνήθεια η αντανάκλαση του ταμπλώ πάνω της.
Ορίστε και μερικές φωτό:
![]()
Αρη με γειά και με χαρά !
Το κουρτινάκι το είχα μαμά εγώ. Στις μεμβράνες κάναμε 100% την ίδια επιλογή, στην απόχρωση διαφέρουμε από τη μεσαία κολώνα και πίσω, λόγω διαφοράς χρώματος αυτοκινήτου.![]()
S8N (21-06-10)
S8N (21-06-10)