Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 98

Θέμα: Ζαντες ρεπλικα

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

γνησια μονο μια απο τις 4 oz bbs hamman snitzer.
    Και οτιδηποτε αλλο εχει στα 2500e χωρις λαστοιχο.
    Εγω εβαλα καποτε σε 1600αρι(16v) E46 γνησια snitzer 18αρα.
    Το αυτοκινητο ηταν που ηταν αργο... και γονατισε στη κυριολεξια. Βεβαια το γονατισμα δε το παραδεχομουν απο εγωισμο και μονο, οπως και αρκετοι αλλοι παθοντες.

Κατι που δεν ανεφεραν οι προηγουμενοι: ειναι και η καταναλωση.Θα ανεβει αισθητα με τη 18, με δεδομενο οτι το οπισθιο πελμα θα γινει 225 εως 255.

Γνωμη μου ειναι να μη δωσεις φραγκο. Αν ομως νοιωθεις εντονο κνισμο στις τσεπες και δε μπορεις να αποφυγεις τα εξοδα βαλε καινουργια ρεπλικα 17αρα.

Ειτε ρεπλικα ειτε γνησια στραβωνουν ολες οταν ερθει η κακια στιγμη.

2. The Following User Says Thank You to kplc16 For This Useful Post:

ghost-rider (20-06-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kplc16 Εμφάνιση μηνυμάτων
    γνησια μονο μια απο τις 4 oz bbs hamman snitzer.
    Και οτιδηποτε αλλο εχει στα 2500e χωρις λαστοιχο.
    Εγω εβαλα καποτε σε 1600αρι(16v) E46 γνησια snitzer 18αρα.
    Το αυτοκινητο ηταν που ηταν αργο... και γονατισε στη κυριολεξια. Βεβαια το γονατισμα δε το παραδεχομουν απο εγωισμο και μονο, οπως και αρκετοι αλλοι παθοντες.

Κατι που δεν ανεφεραν οι προηγουμενοι: ειναι και η καταναλωση.Θα ανεβει αισθητα με τη 18, με δεδομενο οτι το οπισθιο πελμα θα γινει 225 εως 255.

Γνωμη μου ειναι να μη δωσεις φραγκο. Αν ομως νοιωθεις εντονο κνισμο στις τσεπες και δε μπορεις να αποφυγεις τα εξοδα βαλε καινουργια ρεπλικα 17αρα.

Ειτε ρεπλικα ειτε γνησια στραβωνουν ολες οταν ερθει η κακια στιγμη.
    Ετσι ειναι. Ολες θα στραβωσουν. Το μονο που μετραει ειναι το κραμα. Και τα κραματα που χρησιμοποιουν ειναι τα ιδια(alloy 7075) γνησιες και ρεπλικες.
    Εχω την εντυπωση οτι οι ζαντες της schnitzer ειναι oz. Και η hamman σε καποια επωνυμη της δινει αλλα δεν θυμαμαι που. bbs?

4. The Following User Says Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

GiannisRob (26-06-10)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ετσι ειναι. Ολες θα στραβωσουν. Το μονο που μετραει ειναι το κραμα. Και τα κραματα που χρησιμοποιουν ειναι τα ιδια(alloy 7075) γνησιες και ρεπλικες.
    Εχω την εντυπωση οτι οι ζαντες της schnitzer ειναι oz. Και η hamman σε καποια επωνυμη της δινει αλλα δεν θυμαμαι που. bbs?

Μας τα μπέρδεψες κάπως, θέλεις να πεις ότι οι κινέζικες είναι ίδιας ποιότητας με τις υπόλοιπες;
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μας τα μπέρδεψες κάπως, θέλεις να πεις ότι οι κινέζικες είναι ίδιας ποιότητας με τις υπόλοιπες;
    Δεν ξερω σε ποια χωρα μπορει να φτιαχνεται η καθε ζαντα. Ξερω ομως οτι καποιες εταιρειες που φτιαχνουν ρεπλικες ανακοινωνουν το κραμα κατασκευης. Και τις περισσοτερες φορες ειναι ιδιο με του εργοστασιου. Την καλη του εργοστασιου, γιατι πολλες ζαντες μαμα ειναι απο κατωτερα λιγοτερο σκληρα κραματα.
    Οι ρεπλικες Ιταλιας, αν μπορειτε με καποιο τροπο να εξασφαλισετε οτι η ζαντα που θα παρετε ειναι Ιταλικη, εχει σιγουρα την ιδια η και μεγαλυτερη αντοχη απο τη γνησια. Εκτος αν μιλαμε για γνησια schnitzer η κατι τετοιο. Αυτες ειναι ΟΖ.

7. The Following User Says Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

GiannisRob (26-06-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP