Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο patriNOS Εμφάνιση μηνυμάτων
strato πιστευω οτι εισαι πολυ πλουσιος σε μιγμα..... μηπως να το στεγνωσετε λιγο? ενταξει οταν ειναι πλουσιο ειναι ασφαλες αλλα εσενα παρα ειναι.. αν φτωχεινει λιγο θα δεις τρελη διαφορα στο αμαξι και δεν θα κινδυνευει ουτε θα σηκωνει θερμοκρασιες... ασε που τοσο πλουσιο που το εχεις μπορει να σου ξεπλενει τα εμβολα και να δεις στιγματα στα πιστονια αν λυσεις ποτε κεφαλη.. γνωμη μου παντα και φυσικα ο προγραμματιστης σου θα ξερει καλυτερα απλα λεω....
Πατρινέ καλησπέρα. Το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ έρχεται με τον παράλληλο εγκέφαλο μαζί. Κάθε τόσο βγαίνει στο internet η καινούρια έκδοση του προγράμματος όπου και την κατεβάζεις δωρεάν. Απο εκεί και πέρα μπορείς να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις ώς προς την μέγιστη πίεση και πόση διόρθωση θα κάνει στο αβάνς απο μόνο του, αφού ο ο εγκέφαλος διαβάζει το CANBUS του αυτοκινήτου. Δεν μπορείς δηλαδή να κάνεις κάτι έτσι ώστε να τους δώσεις standard δεδομένα και να τα χρησιμοποιεί αυτούσια. Απλά ορίζεις κάποια targets πίεσης και αβάνς και αυτό προπαθεί να τα πιάσει.

Η στοιχειομετρία είναι κάτι που δεν μπορείς να ρυθμίσεις. Απο την μία είναι καλό γιατί αποφεύγεις δυσάρεστα με το μοτέρ και μπορεί αν κάνει adapt μόνο του ανάλογα με τις ατμοσφαιρικές συνθήκες, τις βελτιώσεις, την ποιότητα και το είδος βενζίνης και απο την άλλη είναι κακό γιατί δεν μπορείς να το φτωχείνεις για να πάρεις την μέγιστη ιπποδύναμη.

Εχω στα χέρια μου τους χάρτες 6-16, δηλαδή την καινούρια έκδοση. Θα τους βάλω και θα δούμε αν βελτιώθηκε καθόλου το αυτοκίνητο.