Αφού σου έγραψα πιο πάνω ρε λουκουμά..... και εγω 50/30 είμαι.....
Πάντως D2 σκέψου τα καλά....![]()
Αφού σου έγραψα πιο πάνω ρε λουκουμά..... και εγω 50/30 είμαι.....
Πάντως D2 σκέψου τα καλά....![]()
Αφου βρε μπουγατσά δεν το αποσαφηνιζεις πιο πανω! εγραψες οτι γενικως προτιμας το 30/30 κ το 50/50 .
Τεσπα για να ριξω μια ματια στο θεμα D2 να δω σε τι τιμες παιζει απ'εξω .
650 δεν ειναι κ ασχημα
Επισης κατι αλλο : Συντομευε κ ελα Αθηνα λιγο πιο γρηγορα να παμε τη βολτα κ κανα καφε .![]()
ΜΑΜΗΜΕΝΗ εξεταστική....
αρχες Ιούλη-μέσα το πολυ θα είμαι στο προτεύουσα. Μην βιαστείς να αγοράσεις...
Αυτο χωρις πλακα πρωτη φορα το ακουω!!!1) Σαν ελατηριο εχω αποφασισει κατα καποιο τροπο να παω σε eibach μιας και ειναι λιγο πιο μαλακο απο το H&R
Απ οσο ξερω (για Ε30 σιγουρα και αποκλειεται πιστευω ν αλλαζει αυτο για Ε36)
συμβαινει το αντιθετο ακριβως φιλε...Σιγουρεψου!
Ν.
Παιδια εγω ξερω οτι H&R ειναι σκληροτερα απο Eibach.Και απο προσωπικα εμπειρια σε Ε46 με την ιδια αναρτηση αυτο που φορουσε τα H&R ηταν αρκετα σκληροτερο.
Τα eibach όντως είναι πιο μαλακά, το θέμα είναι τι ρύθμιση έχει το αμορτισέρ.
M40B18, 8-valve, Aluminium cylinder head, Hydraulic valves, Cast iron block, Forged steel rods, 6 counter-weights, DME Bosch motronic 1.3 > 115(BHP)@5500 rpm, 165(NM)4250 rpm.
To eibach pro kit ειναι πιο σκληρο.
Ειστε σιγουροι γι αυτο? Γενικοτερα απο αυτα που λενε εξω τα eibach ειναι πιο ξερα και λιγοτερο προοδευτικα απο τα H&R και εγω εχοντας ζησει δυο σετ eibach pro kit στη σειρα(και εχοντας δει αυτοκινητα με h&r) θα συμφωνησω με αυτο. Ειναι πολυ ξερα. Εκτος αν αναφερεστε σε eibach αγορασμενα απο τη shnitzer που ειναι λιγο πιο χαλαρα.
Παντως το αυτοκινητο μεταμορφωνεται κυριολεκτικα με eibach. Καμια αλλη αναρτηση και κανενα ελατηριο δε θα του δωσει τετοια συμπεριφορα. Κυριολεκτικα γινεται καρτ.
Τα συγκεκριμενα ελατηρια (τα ειχα συνδιασει με bilstein sprint upside down) τα κατεβασα οταν εβαλα τροχους 17 ιντσων γιατι οι θολοι μου(και συγκριμενα ο δεξιος) ξεκινησαν να φουσκωνουν παρολη την υπαρξη θολομπαρας.
Εαν τοποθετηθει τετοια αναρτηση σε e46, καλο ειναι να μπει στους μπροστινους θολους και το πακετο ανωμαλου οδοστρωματος(επι της ουσιας οι ενισχυσεις μπροστινων θολων του Μ3).
Πωλειται απο τη μαμα bmw σε πολυ χαμηλη τιμη και κανει τη διαφορα.
GiannisRob (26-06-10)