Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 160

Θέμα: Οθόνη 7" για BMW 3er E46

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο tsagio Εμφάνιση μηνυμάτων
    Οχι φίλε μου και σε μενα το ίδιο συμβαίνει ως προς τον φωτισμό και το έχω εντοπίσει ως (-) απο την αρχή. Το GPS όμως δεν έχει κανενα πρόβλημα έχει πολύ καλο σημα
    Μαλιστα. Το οτι μου φαινεται να χειροτερευει καθε φορα(στους περιστροφικους διακοπτες)? Ιδεα μου? Εχεις παρατηρησει τιποτα?
    Ναι την κεραια μαλλον την καταχωνιασα υπερβολικα. θα την ανεβασω πανω απο το μηχανημα.

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μαλιστα. Το οτι μου φαινεται να χειροτερευει καθε φορα(στους περιστροφικους διακοπτες)? Ιδεα μου? Εχεις παρατηρησει τιποτα?
    Ναι την κεραια μαλλον την καταχωνιασα υπερβολικα. θα την ανεβασω πανω απο το μηχανημα.
    Εγώ την έβαλα εδώ που λέει αυτός
    https://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=754606
    δηλαδή πάνω στο σασί (στέκεται γιατί είναι μαγνητική) ακριβώς κάτω από τους αεραγωγούς, και πιάνει μια χαρά.

3. The Following User Says Thank You to stef_E46m3cabrio For This Useful Post:

ghost-rider (20-06-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

υστερα απο 2 μερες χρησης τα κουμπια αρχισαν και φεγγιζουν σαν να μην εχουν βαφτει καλα τα κουμπια.πιστευω οτι σε ενα 3 μηνο δεν θα φενοντα ουτε τα γραμματα πανω απο τα κουμπια.το θεωρω μεγαλο μειον γιατι χαλαει την εικονα το βραδυ σε ολο το κοπκιτ.ο ανεμιστηρας εινα ενα αλλο μειον που δουλευει υστερα απο 20 λεπτα χρησης και με το ραδιοφωνο.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP