Σελίδα 5 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 65

Θέμα: Κάμερα οπισθοπορείας

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E60_Arkadia Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μια χαρα ειναι η τιμη,βεβαια αν τα επαιρνες απο εδω θα πληρωνες κανα 200αρι παραπανω.Το αποτελεσμα θα ειναι ολα τα λεφτα παντως,αντε με το καλο και βαλε και φωτος να θαυμασουμε.
    Χεχεχε θα τα εβαζα τα πισω μονος απλα θελω να τα τοποθετησω μαζι με τα εμπρος φωτα για να μη φαινεται το μισο αμαξι lci και το αλλο παλιο Σαν το φτιαξω θα ανεβασω αρκετες φωτογραφιες

Περιοχή
    athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Apostolos Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γεια σου φίλε μου. Εγώ αγόρασα καινούργια από τη Γερμανία τα πίσω φώτα του LCI (και συγκεκριμένα από την αντιπροσωπεία της BMW krahundenders) απλά για να μην έχεις πρόβλημα θα πρέπει να αγοράσεις και 2 module που παρεμβάλλονται απλά μεταξύ της καλωδίωσης του αυτοκινήτου και του LCI φαναριού. Όλη η υπόθεση είναι 15 λεπτά δουλειά και είσαι κομπλέ πίσω χωρίς το παραμικρό. Τα Module μου τα έστειλε επίσης η αντιπροσωπεία μαζί με τα φανάρια μιας και τους ανέφερα πως το μοντέλο μου δεν είναι LCI. Ορίστε και μια φωτογραφία με τα πίσω Modules (τα οποία έχουν λαμάκια που βιδώνουν στην λαμαρίνα του αυτοκινήτου). Για να σε προλάβω το κόστος των φαναριών και των Modules μαζί με τις καλωδιώσεις και τα μεταφορικά ήταν στα 524¤

Δημητρη του Bruce Miranda δεν ειναι αυτα τα module?
    τα ιδια εχω στο δικο μου και δουλεουν αψογα

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο zinant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δημητρη του Bruce Miranda δεν ειναι αυτα τα module?
    τα ιδια εχω στο δικο μου και δουλεουν αψογα
    Καλέ μου φίλε Αντώνη που είσαι φιλαράκι...Ναι Αντώνη του Bruce Miranda είναι

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Αντώνη έχω την εντύπωση/βεβαιότητα!... πως ο Άγγλος ο Bruce απο το 5series, με τον οποίο (και 1-2 άλλους από Αμερική) βγάλαμε τα διαγράμματα της συνδεσμολογίας των φαναριών του LCI στο 5eries για τα pre-LCI μοντέλα, έφτιαξε την πλακέτα προσθέτοντας τις κατάλληλες διόδους, αντιστάσεις, πυκνωτές κλπ, την κατοχύρωσε και αργότερα την παραχώρησε (έναντι αμοιβής φυσικά) στη ΒΜW....
    Κάτι που ξεκίνησε σαν "ανοιχτή εργασία" από κάποιους "σχετικούς/γνώστες" για να ωφεληθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ο Bruce την οικειοποιήθηκε για να βγάλει χρήμα.... του είχα κάνει και έντονη παρατήρηση τότε, αναγκάζοντάς τον να γίνει.... επιτέλους contributor στο φόρουμ που τον είχε κάνει πλούσιο.... ένα γεγονός (η οικειοποίηση) το oποίο είναι και η αιτία για την αποχή μου από τότε από το 5series.......

Η εξέλιξη της τότε "ανοιχτής εργασίας" βρίσκεται εδώ ....και στοιχίζει περίπου 5 ευρώ... χωρίς να χρειάζεται module...

5. The Following 4 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:

aristent (19-06-10), E60_Arkadia (19-06-10), PANOS-E60 (19-06-10)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αντώνη έχω την εντύπωση/βεβαιότητα!... πως ο Άγγλος ο Bruce απο το 5series, με τον οποίο (και 1-2 άλλους από Αμερική) βγάλαμε τα διαγράμματα της συνδεσμολογίας των φαναριών του LCI στο 5eries για τα pre-LCI μοντέλα, έφτιαξε την πλακέτα προσθέτοντας τις κατάλληλες διόδους, αντιστάσεις, πυκνωτές κλπ, την κατοχύρωσε και αργότερα την παραχώρησε (έναντι αμοιβής φυσικά) στη ΒΜW....
    Κάτι που ξεκίνησε σαν "ανοιχτή εργασία" από κάποιους "σχετικούς/γνώστες" για να ωφεληθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι, ο Bruce την οικειοποιήθηκε για να βγάλει χρήμα.... του είχα κάνει και έντονη παρατήρηση τότε, αναγκάζοντάς τον να γίνει.... επιτέλους contributor στο φόρουμ που τον είχε κάνει πλούσιο.... ένα γεγονός (η οικειοποίηση) το oποίο είναι και η αιτία για την αποχή μου από τότε από το 5series.......

Η εξέλιξη της τότε "ανοιχτής εργασίας" βρίσκεται εδώ ....και στοιχίζει περίπου 5 ευρώ... χωρίς να χρειάζεται module...
    Τι είπες τώρα βρε Νικόλα...

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τι είπες τώρα βρε Νικόλα...
    Ψάχνω στη βάση δεδομένων να βρω εκείνα τα posts με τα διαγράμματα (από το 2007 - σαν Ε60.net τότε) αλλά μετά την αλλαγή της ονομασίας σε 5series το 2009, δεν πάει τόσο πίσω το search, αλλά και το ιστορικό στα προσωπικά μου posts προς τα πίσω έχει περιοριστεί μέχρι το 2009

4-5 μέλη εκεί είχαμε αγοράσει με group buy μέσω Αμερικής από εναν dealer στη Γερμανία πίσω φανάρια LCI πριν κυκλοφορήσουν τα LCI στους δρόμους... και περιμέναμε τότε να αγοράσει κάποιος E60 LCI για να μας περιγράψει τις λειτουργίες ώστε να βρούμε άκρη με τη συνδεσμολογία...

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

ψάχνω στη βάση δεδομένων να βρω εκείνα τα ποστς με τα διαγράμματα (από το 2007 - σαν Ε60.net τότε) αλλά μετά την αλλαγή της ονομασίας σε 5series το 2009, δεν πάει τόσο πίσω το search, αλλά και το ιστορικό στα προσωπικά μου ποστς προς τα πίσω έχει περιοριστεί μέχρι το 2009

4-5 μέλη εκεί είχαμε αγοράσει με group buy μέσω Αμερικής από εναν dealer στη Γερμανία φανάρια LCI πριν κυκλοφορήσουν τα LCI στους δρόμους... και περιμέναμε τότε να αγοράσει κάποιος E60 LCI για να μας περιγράψει τις λειτουργίες ώστε να βρούμε άκρη με τη συνδεσμολογία...
    Απλά respect φίλε...δεν έχω τίποτα άλλο να γράψω

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Απλά respect φίλε...δεν έχω τίποτα άλλο να γράψω
    δεν το λέω γι αυτό, το λέω για να καταλάβεις ότι ....ο "φίλος" μπρους φοράει στρινγκ.....

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

δεν το λέω γι αυτό, το λέω για να καταλάβεις ότι ....ο "φίλος" μπρους φοράει στρινγκ.....
    Το έχουν αυτό οι Άγγλοι...βγάζουν πάντα μια θηλυκότητα

Περιοχή
    athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Το έχουν αυτό οι Άγγλοι...βγάζουν πάντα μια θηλυκότητα
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    και οχι μονο..............................γεια σου ρε Νικολα

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος