Χαχαχα,εγω παντως ψαρωσα...
τωρα αν δεν ειναι δικο του,δεν φταιω! :Ρ
Ν.
Χαχαχα,εγω παντως ψαρωσα...
τωρα αν δεν ειναι δικο του,δεν φταιω! :Ρ
Ν.
Είναι να μην μπερδευόμαστε βρε παιδάκι μου, εδώ καλά καλά δεν ξέρουμε ποιος είναι ποιοςΑπόστολος ο ένας, Δημήτρης ο άλλος
5άρα απλή ο ένας, look M5 (με ΟΕΜ ανταλλακτικά για να μην ξεχνιόμαστε
) ο άλλος
τι μπέρδεμα είναι αυτό που έχουμε πάθει
Άστα φίλε μου πολύ μπλέξιμο η δουλειά, δεν βγάζουμε άκρη εδώ μέσα με δαύτουςούτε με τα ονόματά τους, ούτε με τα αυτοκίνητά τους όλα παραπλανητικά είναι
![]()
ρε παιδια καποιοι ας το δουν λιγο πιο χαλαρα, το κλιμα ειναι παρεϊστικο.
οσο "χαζο" κι αν φαινεται ενα θεμα, καποιον αλλον ανθρωπο μπορει να τον απασχολει πολυ...
και με ποιον θα το μοιραστει καλυτερα, παρα με τους ιντερνετικους φιλους του...
μια γρατζουνια λοιπον σε μια ζαντα, μπορει να ειναι αστειο πραγμα για τους περισσοτερους, αλλα για καποιους "ψειρες" μπορει οπως ειπε ο νικος να οδηγησει σε ξενυχτι...
προσωπικα εχω να ασχοληθω με πολλα και σοβαρα θεματα στη ζωη και τη δουλεια μου, αλλα 3 φορες που εχω προκαλεσει μικροζημια σε ζαντα τις θυμαμαι ακομα με καθε λεπτομερεια παροτι εχει περασει καιρος. και μαλιστα αγανακτω (με τον εαυτο μου που δεν προσεχα) καθε φορα που το θυμαμαι.
φανταστειτε οτι τα αυτοκινητα αυτα τα εχω πουλησει εδω και καιρο, ωστε να αντιληφθειτε πληρως το παραλογο του ολου θεματος...
σκεφτειτε οτι ενα φορουμ ειναι πολλα περισσοτερα απο χωρο που καποιος μπαινει και κραζει ανθρωπους που δεν ξερει, με σκοπο ειτε χαβαλε, ειτε να δωσει σε ενα θεμα την πραγματικη του (κατα τη δικη του αποψη) διασταση.
το λεω εγω που στην αρχικη μου επαφη με το μεσο αυτο και οχι πολυ καιρο πριν, εκανα τα ιδια και χειροτερα.
πραγμα πολυ λαθος και αδικο.
οταν το θεμα το ειδα διαφορετικα στην πραγματικη του διασταση, απεκτησα πολλους και καλους φιλους σε καθε γωνια της ελλαδας.
πραγμα που μου δινει μεγαλη χαρα και ειναι και τελικα το ζητουμενο πιστευω.
η κοινοτητα αυτη εγινε ωστε να μας ενωσει, μεσα απο τη διαφορετικοτητα μας.
νομιζω αν δεν το δουμε ετσι, οχι μονο δεν εκμεταλευομαστε αυτην την ευκαιρια ωστε να κανουμε νεους φιλους, αλλα προβαινουμε σε λαθος χρηση του μεσου, με οτι συνεπειες μπορει αυτο να εχει.
Ετσι ειναι Σταθη.Στην τελικη οποιος δεν γουσταρει,γτ καθεται και ασχολειται...
για το θεμα του πεζοδρομιου με την ζαντα εχει βγει αισθητηρας οπου μπενει στις ζαντες.....ειναι κατι σαν το παρκινγ system αλλα ειναι για ζαντες αυτο...πραγματικα κανει δουλεια και η τιμη του ειναι περιπου στα 250 ευρο
bmw horse power freaks
![]()
![]()
??????? σοβαρα? για δωσε πληροφοριες που βρηκες κατι τετοιο?εχεις κανενα λινκ?