-
το θεμα ξερετε ποιο ειναι?οπως γνωριζετε η αν θυμαστε καποιοι η shell και η bp σαν επισημες εταιριες δλδ πολυεθνικες εχουν αποχωρισει απο την αγορα της Ελλαδας εδω και 2 χρονια το λιγοτερο,αυτο για λογους οτι δεν συνεφερε τις εταιριες η Ελληνικη αγορα!!! ειχε βγει επισημη ανακοινωση και απ τις 2 εταιριες!!εδω πλεων λειτουργουν τα υποκαταστηματα με το brand απλα σαν μεταπωλητες (πολλα βενζιναδικα εχουν το σημα ειδικα της bp αλλα αν δειτε δεν το γραφουν πουθενα το ονομα BP απλα με αυτο τον τροπο τσιμπανε κοσμο!! οποτε ολο αυτο ειναι καθαρα ΕΛΛΗΝΙΚΗ πολιτικη(απατεωνια) να κοροιδευουν με αυτον τον τροπο τον κοσμο!!!πιστευετε οτι αν ηταν ακομα εδω οι πολυεθνικες και γινοταν μια τετοια καταγγελια θα ειχε ακομα ο βενζινας το πρατηριο του????εξαλλου αυτο συμβαινει τα τελευταια 2 χρονια!!!τυχαιο???????δεν νομιζω!!!!!!απλα δεν μπορει να τους ελεγξει κανενας!!εχουν παρει 2-3 τα ονοματα και σου λεει εδω Ελλαδα ειμαι εγω αντιπροσωπος της shell και της bp οποτε εγω παιρνω απ την εταιρια και απο κει και περα κανω οτι γουσταρω με τις πωλησεις!!!!!
-
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP