Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dim135 Εμφάνιση μηνυμάτων
panoz pali oti na nai les giati to skisimo kai tis voltes pou kanei to diko mou eseis me ta procede oute pou tis exete dianoithei. epeidi sto eipe o americanos den mou leei kati vgalto sto dromo na doume ama spaei kai exei asfaleia EKEI FAINETAI!
pano exeis 40.000 kai pas mexri 5000strofes exw 25000klm kai paw terma sunexeia mexri 280klm poio einia pio aksiopisto? min mperdeuomaste kai leme ta dika mas pali.
Mαλλον δεν διαβασες ολοκληρο το ποστ μου η δεν θες να καταλαβεις αυτο που λεω. Εγω ειμαι ενα συγκεκριμενο στυλ οδηγου...οι υπολοιποι 2500 ανα τον κοσμο μεταξυ των οποιων καποιοι του πινουν το αιμα περισσοτερο απο εσενα, σε πιστες και σε κοντρες ειναι ενα πολυ ασφαλες δειγμα. Μην επιμενεις να προσωποποιεις το θεμα.

Και τελος δεν ειμαι fan-boy κανενως συγκεκριμενου tune. Απλα τυγχανει να ξερω το Procede καλα και να εχω την καλη διαθεση να επικοινωνω αυτα που γνωριζω συνεχως , κατι το οποιο δεν εχω δει κανεναν απο τους υπολοιπους να κανετε για τα υπολοιπα tunes ωστε να μας διαφωτισετε τι ακριβως κανουν, πως δουλευουν και για ποιους λογους καταφερνουν να αποδιδουν τοσο καλα.Οι μονες αναφορες που γινονται ειναι συγκρητικα πατηματα & κοντρες αλλα κανενα τεχνικο στοιχειο. Αυτο δεν αφηνει και πολλα περιθωρια κουβεντας καταλαβαινεις...οπως επισης θα πρεπει να μαθεις να δεχεσαι και τον αντιλογο, οταν αυτος υπαρχει και να μην παρεξηγιεσαι.

Σταθη,
Αναφορικα με τα τελευταια σου σχολια προς τον energy-papajim , πιστευω οτι ειναι λαθος να χρεωνεις την παρεκτροπη της συζητησης σε αυτον. Αλλοι ηταν αυτοι που αναφερθηκαν σε "ανοιχτους λογαριασμους" και ωθησαν την συζητηση προς λαθος κατευθυνση ,οπως αλωστε συνηθιζουν. Μπορεις να κανεις revert και να ξαναδεις.

Ο energy εχει μοιραστει απειρο knowledge αναφορικα με το προγραμμα του το οποιο το ξερει σε τεχνικο κομματι καλα. Δεν μειωσε η δεν προσπαθησε να εξηγησει την λειτουργια αλλου προγραματος διοτι ουτε ξερει ουτε τον ενδιαφερει.Το μοιρασμα της γνωσης καποιοι το εκλαμβανουν σαν φανατισμο...την στιγμη που οι ιδιοι καταφευγουν σε "μυστικισμο" το οποιο ειναι η αγαπημενη συνηθεια των ελληνων κοντρερ. Ειμαι σιγουρος δεν θα βρειτε πουθενα σε ελληνικο φορουμ τεχνικες οδηγιες και επεξηγησεις για κανενα απο τα αλλα προιοντα. Γιατι τυγχανει μονο ο Εnergy και ενιοτε ο Stratos να μοιραζονται αυτα που ξερουν και οι "αλλοι" μονο να κατακρινουν και να μιλανε για φανατισμο? ΜΗΝ πυροβολειτε τον πιανιστα.

Δεν θα ηθελα να συζητησω το θεμα αυτο περεταιρω διοτι ειμαι σιγουροςοτι θα ξεφυγει η κουβεντα. Αν καποιοι θελουν να ανοιξουν κουβεντουλα και σεβονται (οπως μονο οι ιδιοι πιστευουν) τους υπολοιπους υπαρχουν και τα pm.

Καλο απογευμα