λοιπον απαντω τελευταια φορα στο συγκεκριμενο thread και δεν το συνεχιζω παραπαερα!! λοιπον Patrinos οπως βλεπεις ειναι reply μετα απο δικο μου ποστ και ειναι σχετικες με το δικο μου ποστ!2 δεν βλεπω πουθενα να λες για Μ3 ουτε καν για κινητηρα 3 συγνωμη που απαντησα χωρις να μου απευθυνεις τον λογο και χωρις να κανω αιτηση ωστε να μου δωσετε την αδεια να απαντησω σε ποστ σας!!! 4δεν ψαχνω να βρω τιποτα μαζι σου και δεν εχω καμια ορεξη να βρω τιποτα μαζι σου 5 δεν απαντησα σε σενα ουτε με υφος ουτε με επιθετικο τροπο απλα ανεφερα δικη μου εμπειρια!!
Φιλε Μ αριος οπως βλεπεις δεν απευθυνομουν σε κανενα συγκεκριμενο προσωπο και μιλουσα σε 2ο προσωπο οπως ακριβως μιλησε ο φιλος Patrinos που καλιστα μπορουσα να το παρω και γω προσωπικα!!!!
Σταματηστε να στραβωνετε με οτιδηποτε συμβαινει και πριν στραβωσετε διαβαστε 2 φορες το ποστ του αλλου μηπως και κατι δεν καταλαβατε σωστα πριν αρχισετε τα

ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ 2-3-4 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΙΛΑΩ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΛΙ το τονιζω γιατι παλι βλεπω να φουντωνει καποιος και να λεει διαφορα χαριτωμενα!!!