Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 31 έως 40 από 41

Θέμα: τελικα σπαει ο S54 με οπισθεν????

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    ναι αλλα σε αυτο το ποστ σου φιλε μου δεν γραφεις πουθενα ΣΒΗΣΤΟ!!!!! εξαλλου η ερωτηση ειναι αν κουμπωσεις εν κινηση οπισθεν!!!τωρα αν κανεις την λαλακια και αφησεις σβηστο και τσουλιτο το αμαξι σε γκρεμο και αφου πιασει τα 50χλμ εσυ καρφωσεις την οπισθεν εεεεεε τι να πω τα θελει ο κ.......ς σου!!!! τωρα να τσουλισει μονο του ειτε εχει μεσα 1η και παει πισω ειτε εχει μεσα οπισθεν και παει μπροστα δεν παιζει να καρφωσει ουτε βαλβιδες ουτε τπτ εκτος πια αν ειναι σε κατηφορα 89 μοιρων εεε οποτε και το βαρος του αυτοκινητου θα τα γυρισει ολα!!!!
    δεν το λεω για σενα προσωπικα ετσι???
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο patriNOS Εμφάνιση μηνυμάτων
    ο κινιτηρας για να καρφωσει βαλβιδα δεν χριαζεται ουτε κατηφορα γκρεμου ουτε τιποτα.. μια πληρη περιστροφη του στροφαλου ειναι αρκετη για να στραβωσουν τα παντα μεσα με ταχυτητα μικροτερη των 15 χιλιομετρων....
    ο πιο απλος τροπος για να καρφωσεις ειναι να κανεις οπισθεν σε ανυφορα και να σου σβησει το αμαξι με λιγο πατημενο συμπλεκτη.. με το που θα αφησεις τον συμπλεκτη και θα σε παρει μπροστα εχεις καρφωσει. αν δεν με πιστευεις κανε το.. εμεις το εχουμε κανει πριν απο εσας για εσας.....
    δεν μιλησα για κανενα απο τα δυο αυτοκινητα που εχεις κανει εσυ.... μιλησα συγκεκριμενα για Μ3. εχει σπασει μοτερ ετσι και το ανοιξαμε και ειχε καρφωσει βαλβιδες.. τωρα τι μου λες εσυ για αλμερα πριμερα και πριμαβερα δεν με απασχολει.. μιλησαμε για Μ3 και απαντησα για Μ3. μαλλον καλο ειναι να διαβαζεις πιο προσεκτικα τι γραφω πριν απαντησεις και μην ψαχνεσαι να την βρεις μαζι μου γιατι δεν σου απειυθηνα καν τον λογο.. ρωτησε το παιδι για το συγκεκριμενο μοτερ και του ειπα οτι του εχουν εξηγησει λαθος. καλη νυχτα και πασοκ.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ///M Arios Εμφάνιση μηνυμάτων
    sorry φιλε μου αλλα δεν φαινεται!!!!
    λοιπον απαντω τελευταια φορα στο συγκεκριμενο thread και δεν το συνεχιζω παραπαερα!! λοιπον Patrinos οπως βλεπεις ειναι reply μετα απο δικο μου ποστ και ειναι σχετικες με το δικο μου ποστ!2 δεν βλεπω πουθενα να λες για Μ3 ουτε καν για κινητηρα 3 συγνωμη που απαντησα χωρις να μου απευθυνεις τον λογο και χωρις να κανω αιτηση ωστε να μου δωσετε την αδεια να απαντησω σε ποστ σας!!! 4δεν ψαχνω να βρω τιποτα μαζι σου και δεν εχω καμια ορεξη να βρω τιποτα μαζι σου 5 δεν απαντησα σε σενα ουτε με υφος ουτε με επιθετικο τροπο απλα ανεφερα δικη μου εμπειρια!!

Φιλε Μ αριος οπως βλεπεις δεν απευθυνομουν σε κανενα συγκεκριμενο προσωπο και μιλουσα σε 2ο προσωπο οπως ακριβως μιλησε ο φιλος Patrinos που καλιστα μπορουσα να το παρω και γω προσωπικα!!!!

Σταματηστε να στραβωνετε με οτιδηποτε συμβαινει και πριν στραβωσετε διαβαστε 2 φορες το ποστ του αλλου μηπως και κατι δεν καταλαβατε σωστα πριν αρχισετε τα
    ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ 2-3-4 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΙΛΑΩ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΛΙ το τονιζω γιατι παλι βλεπω να φουντωνει καποιος και να λεει διαφορα χαριτωμενα!!!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 17-06-10 στις 10:09

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    λοιπον απαντω τελευταια φορα στο συγκεκριμενο thread και δεν το συνεχιζω παραπαερα!! λοιπον Patrinos οπως βλεπεις ειναι reply μετα απο δικο μου ποστ και ειναι σχετικες με το δικο μου ποστ!2 δεν βλεπω πουθενα να λες για Μ3 ουτε καν για κινητηρα 3 συγνωμη που απαντησα χωρις να μου απευθυνεις τον λογο και χωρις να κανω αιτηση ωστε να μου δωσετε την αδεια να απαντησω σε ποστ σας!!! 4δεν ψαχνω να βρω τιποτα μαζι σου και δεν εχω καμια ορεξη να βρω τιποτα μαζι σου 5 δεν απαντησα σε σενα ουτε με υφος ουτε με επιθετικο τροπο απλα ανεφερα δικη μου εμπειρια!!

Φιλε Μ αριος οπως βλεπεις δεν απευθυνομουν σε κανενα συγκεκριμενο προσωπο και μιλουσα σε 2ο προσωπο οπως ακριβως μιλησε ο φιλος Patrinos που καλιστα μπορουσα να το παρω και γω προσωπικα!!!!

Σταματηστε να στραβωνετε με οτιδηποτε συμβαινει και πριν στραβωσετε διαβαστε 2 φορες το ποστ του αλλου μηπως και κατι δεν καταλαβατε σωστα πριν αρχισετε τα
    ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΑ 2-3-4 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΙΛΑΩ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΛΙ το τονιζω γιατι παλι βλεπω να φουντωνει καποιος και να λεει διαφορα χαριτωμενα!!!
    Εχεις κανει λαθος και στο ειπαν λαθος. αυτο που γινεται με καποιο μοτερ Μ3 το οποιο δε θυμαμαι αν ειναι ο S54, ειναι οτι αν εισαι παρκαρισμενος με οπισθεν, και κυλησει το αμαξι προς τα πισω για οποιονδηποτε λογο σβηστο, κλωτσαει δοντι η καδενα και υπαρχει πιθανοτητα να καρφωσεις βαλβιδες
    επειδη οπως προανεφερα καλο ειναι να διαβαζουμε τα παντα πριν πουμε την λαλακια μας κοιτα αν αναφερω πουθενα Μ3 και το μι ειναι και με κεφαλαιο μαλιστα.. και κατι αλλο δηλαδη οποιος απανταει μετα απο το ποστ καποιου αλλου παει να πει οτι μιλαει στον προηγουμενο? ρε φουτζιγιαμα αει φτυστα μπουτια σου γιατι εισαι ορεξατος.. εισαι επιθετικοτατος και εριστικοτατος σαν εμενα. μην ζητας λοιπον τα ρεστα.

3. The Following User Says Thank You to patriNOS For This Useful Post:

gyiama (17-06-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παρακαλεισθε οχι προσωπικους χαρακτηρισμους. Δεν υπαρχει κανενας λογος.

Κρατειστε κοσμια συμπεριφορα

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

ρε φουτζιγιαμα αει φτυστα μπουτια σου γιατι εισαι ορεξατος.. εισαι επιθετικοτατος και εριστικοτατος σαν εμενα. μην ζητας λοιπον τα ρεστα.
    Το θέμα παίρνει νέα τροπή.
    Το fujiyama είναι βουνό της Ιαπωνίας. Μάλλον απο εκεί θα πρέπει να τσουλήσει το Μ3 και να βάλεις όπισθεν προκειμένου να "καρφώσει".
    Ειρήνη παίδες. Ψυχραιμία, πλάκωσαν και οι καύσωνες...........

6. The Following 2 Users Say Thank You to Κωνσταντίνος For This Useful Post:

gnx (17-06-10), Kostas_1 (17-06-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sharky Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παρακαλεισθε οχι προσωπικους χαρακτηρισμους. Δεν υπαρχει κανενας λογος.

Κρατειστε κοσμια συμπεριφορα
    στο βουνο μίλαγα.......

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Κωνσταντίνος Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το θέμα παίρνει νέα τροπή.
    Το fujiyama είναι βουνό της Ιαπωνίας. Μάλλον απο εκεί θα πρέπει να τσουλήσει το Μ3 και να βάλεις όπισθεν προκειμένου να "καρφώσει".
    Ειρήνη παίδες. Ψυχραιμία, πλάκωσαν και οι καύσωνες...........

χαχαχαχα. καλημερα σας κυριε γιδοβοσκε... χαχαχαχα. μπορει να περασω σε λιγο

Περιοχή
    Patra west coast
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εν παση περιπτωση ρε παιδια, ορισμενες φορες που υπαρχουν αποριες σε τεχνικα θεματα, πιστευω οτι καλο θα ειναι να δινονται απαντησεις ειτε απο ατομα που εχουν μια καποια τεχνικη καταρτηση ειτε απο ατομα που εχουν εμπειρια και το εχουν αντιμετωπισει. Το να πεταγεται ο καθενας και με αερολογιες να ακυρωνει τους παντες δεν οδηγει πουθενα. Πιστευω οτι απο αυτο το θεμα, αν και με πολλες διαφωνιες και προσωπικες αντιπαραθεσεις ακουστηκε το τι συμβαινει, γιατι συμβαινει, και πως μπορει να συμβει. Οποιος θελει το κραταει. Τους υπολοιπους θα τους μαθουν οι σκυθες.....
    “Λόγω οικονομικού εγκεφαλικού πέρα δώθε δεν θυμάμαι αν έρχονται Αποκριές,Χριστούγεννα,Πάσχ α ή πρωτοχρονιά γι'αυτό δεν ξέρω αν σουβλίσατε δέντρο η αν στολίσατε αρνί!! Πάντως σας εύχομαι το φλουρί να πέσει στο δικό σας αυγό. Καλό Δεκαπενταύγουστο..”

9. The Following User Says Thank You to ///M Arios For This Useful Post:

ghost-rider (17-06-10)

Rides
    1

Talking

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ///M Arios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εν παση περιπτωση ρε παιδια, ορισμενες φορες που υπαρχουν αποριες σε τεχνικα θεματα, πιστευω οτι καλο θα ειναι να δινονται απαντησεις ειτε απο ατομα που εχουν μια καποια τεχνικη καταρτηση ειτε απο ατομα που εχουν εμπειρια και το εχουν αντιμετωπισει. Το να πεταγεται ο καθενας και με αερολογιες να ακυρωνει τους παντες δεν οδηγει πουθενα. Πιστευω οτι απο αυτο το θεμα, αν και με πολλες διαφωνιες και προσωπικες αντιπαραθεσεις ακουστηκε το τι συμβαινει, γιατι συμβαινει, και πως μπορει να συμβει. Οποιος θελει το κραταει. Τους υπολοιπους θα τους μαθουν οι σκυθες.....
    μαριε τις γνωσεις μου και την εμπειρια μου την ξερεις και την εχεις δει πανω στο αμαξι μου.... απο εκει και περα ακου οποιον θελεις ρε μαν. να κατσω εγω να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας δεν το κανω.ρωτα και τον γαρουφαλη να σου πει τα ιδια που σου ειπα και εγω και ο ghost.τωρα ισως οι αλλοι να ξερουν καλυτερα απο εμας. εμεις θα πουμε οτι τους περασαμε... χαχαχα

11. The Following User Says Thank You to patriNOS For This Useful Post:

ghost-rider (17-06-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

κοπελια δε μπορω να καταλαβω τι χωριζετε και φουντωνετε ετσι με το παραμικρο.....
    τελος παντων επειδη δε με ενδιαφερει και για να μη βγω και off topic θα σας αναφερω οτι με το δικο μου το S50 με λιγα km μπαινει η οπισθεν κανονικα οπως και με ολα τα BMW που εχω οδηγησει.... το ιδιο θα συμβαινει να υποθεσω και στο S54 με χειροκινητο σασμαν... τωρα δε ξερω αν ο φιλος μας αναρωτιεται για το S54 με σειριακο σασμαν... εκει δε ξερω....
    σε CITROEN παντως που το δοκιμασα δε κουμπωνει η οπισθεν.... τριζει...!!!

Περιοχή
    θρακομακεδονες
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παρα πολυ σωστα τα λες περι τετνωτηρων και καδενας αλλα το μοτερ δεν μπορει να γυρισει αναποδα οτι και να κανεις!!!
    Αυτο που λες μπορει να γινει αμα γυρισει καποιος το μοτερ σε φασεις επισκευης.Οπως για παραδειγμα "Γυρνα λιγο το βολαν με ενα κατσαβιδι να κουμπωσει το γ@μιδι το σασμαν"!!!! χαχαχα και τετοια ομορφα!!!
    Σε καμια αλλη περιπτωση δε γυρναει το μοτερ αναποδα οτι και να κανεις
    μην παιρνεις και ορκο.. δημητρη!!! και εγω το ιδιο πιστευα ..μεχρι που ειδα με τα ματια μου...να γυρναει μοτερ αναποδα!! βεβαια σε μηχανακι( ζουνταπ)...μετα απο αλμα και αγαρμπο σκασιμο στο εδαφος( πιτσιρικαδες καναμε εντουρο με οτι ειχαμε)....παταγες το γκαζι...και αυτο πηγαινε με την οπισθεν....βεβαια...μετα απο κανα δεκαλεπτο..το μηχανακι δεν ξαναδουλεψε ποτε...χαχααααααα

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο paganis Εμφάνιση μηνυμάτων
    μην παιρνεις και ορκο.. δημητρη!!! και εγω το ιδιο πιστευα ..μεχρι που ειδα με τα ματια μου...να γυρναει μοτερ αναποδα!! βεβαια σε μηχανακι( ζουνταπ)...μετα απο αλμα και αγαρμπο σκασιμο στο εδαφος( πιτσιρικαδες καναμε εντουρο με οτι ειχαμε)....παταγες το γκαζι...και αυτο πηγαινε με την οπισθεν....βεβαια...μετα απο κανα δεκαλεπτο..το μηχανακι δεν ξαναδουλεψε ποτε...χαχααααααα
    Το ζούνταπ δίχρονο ήταν;

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτηΠρώτη ... 2345 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP