Σελίδα 12 από 14 ΠρώτηΠρώτη ... 21011121314 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 111 έως 120 από 160

Θέμα: Οθόνη 7" για BMW 3er E46

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο skandalis447 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αυτο θα πει αποκριση...Σταματη εχεις αναλογικο τιουνερ?επισης γινεται με στικακι να εχω ιντερνετ?Και τελος απο που να το προμηθευτω?
    και το αναλογικό και το ψηφιακό είναι μάπα.
    έχω δεί πολύ καλύτερη λήψη απο επώνυμες πηγές.

για το στικάκι δεν ξέρω.

Απο όπου και να το πάρεις, κάνε παζάρι, να πουλήσουν θέλουν.
    Η εγκατάσταση είναι απλή μη μασάς (ενα μικρό θέμα έχει με τα καλώδια που πρέπει να τα στουμπώσεις σε ένα μέρος στο ταπλώ αλλά ντάξει, δεν είναι και τίποτα τραγικό)

Rides
    0

Προεπιλογή

Θενκ γιου...
    Understeer is when you hit the wall with the front of the car
    Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
    Horsepower is how fast you hit the wall,
    Torque is how far you take the wall with you.

Rides
    1

Προεπιλογή

εχει βελτιωθει αρκετα στην τελευταια εκσδοση(προβληματα παρασιτου κλπ κλπ) και ειδικα τωρα κυκλοφορει με δυνατοτητα board computer σαν το εργοστασιακο ναβι. η εκδοση android ειναι αλλη δλδ εχεις 2 επιλογες η την μια με την πλατοφορμα d99 η με την android.στην τελευταια εκδοση κυκλοφορει με win ce6 και οχι 5 που ειχαν μεχρι τωρα. ιντερνετ μπαινεις ειτε με wifi stick το οποιο το εχει μεσα η συσκευασια ειτε με 3g dongle το οποιο ομως μπορεις να βαλεις μονο της dynavin(καποια ''@ουστια'' με τους drivers των συσκευων κανουν και δεν παιζουν οι αλλες του εμποριου).σε γενικες γραμμμες ειναι πολυ καλες συσκευες και διαρκως εξελισσονται.(μακαρι να εκαναν το ιδιο και αυτοι που τα εισαγουν αλλα αυτοι ειναι σε αλλο κοσμο)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    μπαινεις ειτε με wifi stick το οποιο το εχει μεσα η συσκευασια ειτε με 3g dongle το οποιο ομως μπορεις να βαλεις μονο της dynavin(καποια ''@ουστια'' με τους drivers των συσκευων κανουν και δεν παιζουν οι αλλες του εμποριου
    Eφαρμόζει τη λεγόμενη πολιτική whitelist και δυστηχώς δεν είναι γραμμένο στους drivers,αλλά στο firmware της συσκευής... Εξυπνάδες των εταιριών...

5. The Following User Says Thank You to BILL007 For This Useful Post:

gyiama (18-02-12)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Έχω την πάλαιότερη έκδοση (V3 or V4?), με τον ενσωματωμένο αναλογικό δέκτη TV.
    Το ραδιόφωνο δεν έχει την ευαισθήσια του μαμα business.
    Στον ήχο, δεν παρατηρώ κάτι το μειον απ το μαμά. Καθαρός, δεν έχω καθόλου παράσιτα όπως έχει αναφερθεί.
    Δέκτης gps καλός.
    Bluetooth, ανοικτή ακρόαση τέλεια. Τηλεφωνικός κατάλογος (χωρί υποστήριξη ονoμάτων, η V99 τώρα το υποστηρίζει) εξερχομένων και εισερχομένων κλήσεων.
    Απόδοαη Ipod με πληροφορίες στην οθόνη τέλεια.
    Δεν έχω χρησιμοποιήσει καθόλου cd, dvd, stick και τηλεόραση, αφού ούτε καν κεραία δεν έχω.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

αυτο που επαθα σημερα δε ξερω εαν θα υπαρχει εξηγηση, καθως μπηκα στο οχημα ειδα την οθονη να εχει το λογοτυπο της bmw και να παιζει ραδιο , να σημειωσω οτι οταν βγαζω το κλειδι απο τον διακοπτη κλεινει και το ραδιο τωρα πριν βαλω καν το κλειδι στην μιζα βλεπω να παιζει το ραδιο τι γινετε μηπως να φωναξω κανα παππα να το διαβασει?????? παραξενα πραγματα δοκιμασα παλι χωρις το κλειδι στην μιζα να ανοιξει αλλα τιποτα ολα κανονικα .................επισης να πω οτι ποτε δεν μου εχει τυχει να παιζει ραδιο και να εχει το σημα της bmw στην οθονη

edit παλι καλα που δε μας εφαγε την μπαταρια
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimtz : 08-03-12 στις 16:52

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

καντο ενα reset μητσο καλησπερα!!
    ΒΜW FANS

9. The Following User Says Thank You to Dathanaso For This Useful Post:

dimtz (08-03-12)

Περιοχή
    Kozani
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Dathanaso Εμφάνιση μηνυμάτων
    καντο ενα reset μητσο καλησπερα!!
    γεια σου φιλε μου ναι αυτο θα κανω αλλα γιατι να το εκανε αραγε????????? τεσπα, γινετε να ακους ραδιο και να εχει το λογοτυπο της bmw στην οθονη ???????? υπαρχει ρυθμιση?????????

edit αν το κανω reset θα πρεπει να ρυθμισω gps κλπ κλπ ?????????? γιατι εαν θυμαμαι καλα κατα την εγκατασταση ειχε κανει πολλα κολπα το παληκαρι στην σαλονικα...................και κατι τελευταιο επειδη εμεινα απο μπαταρια τωρα τελευταια δεν εκανε ρεσετ????? αυτα......
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimtz : 08-03-12 στις 18:59

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

οντως το να ακους ραδιο κ να βλεπεις το σημα ειναι παραδοξο.τωρα μαλλον αφου αλλαξες μπαταρ μαλλον εκανε ρεσετ.
    μετα το ρεσετ το δικο σου θα χρειαστεις να ρυθμισεις ωρα,να απενεργοποιησης το μαλακισμενο μπιπ και να ορισεις την διαδρομη απο οπου θα παιρνει τους χαρτες.κυριακη θα ειμαι κοζανη αν αντιμετωπισεις προβλημα θα το κανουμε επι τοπου
    ΒΜW FANS

12. The Following User Says Thank You to Dathanaso For This Useful Post:

dimtz (08-03-12)

Περιοχή
    ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παιδιά χθές έβαλα το μηχάνημα στο autosynthesis που μας έχει κάνει προσφορά. Οι πρώτες εντυπώσεις καλές. Μήπως έχει κανένας τις οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά; Γιατί όπως ξέρετε δεν ξέρω Αγγλικά. Και αν μπορώ να αλλάξω πως δείχνει τα διάφορα μενού. Σας βάζω φωτό για να δείτε πως δείχνει...
    Attached Images Attached Images

Ο χειρότερος άντρας η καλύτερη γυναίκα...

14. The Following 3 Users Say Thank You to sierra For This Useful Post:

BILL007 (23-03-12), Bitz (23-03-12), stefm5 (23-03-12)

Σελίδα 12 από 14 ΠρώτηΠρώτη ... 21011121314 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP