τι ειναι τουτο παλι ?δεν βρισκει στα φτερα το λαστιχο?
συμφωνειτε με τοσο χαμηλωμα?......γιατι για τα αλλα (ηχο,ζαντες κλπ)μαλλον συμφωνειτε
τι ειναι τουτο παλι ?δεν βρισκει στα φτερα το λαστιχο?
συμφωνειτε με τοσο χαμηλωμα?......γιατι για τα αλλα (ηχο,ζαντες κλπ)μαλλον συμφωνειτε
S8N (16-06-10)
Με σωστο offset δεν βρισκει τιποτα.
Το συγκεκριμενο χαμηλωμα δεν εχει να κανει με 2,5 εμπρος και 3 πισω που δινουν περιπου ολες οι εταιρειες παραγωγης ελατηριων χαμηλωματος.
Προφανως εχει με ρυθμιζομενα πιατελα αναρτηση,το εχει κατεβασει 4,5-5,5 που για χρηση δρομου ειναι λαθος.
Οσο για τον ηχο καλος ειναι αλλα δεν ειναι eisenmann-race!!!![]()
PANOS-E60 (16-06-10)
Δεν είμαι υπέρ τόσο χαμηλώματος αν και το συγκεκριμένο (M5 πρέπει να είναι Άρη αν δεν κάνω λάθος) έχει πολύ μεγάλη ζάντα τουλάχιστον 20άρα αν όχι 21. Η διαδρομή της ανάρτησης είναι πολύ περιορισμένη ούτως η αλλιώς με τέτοια διάσταση ελαστικού που φοράει και πιστεύω πως θα πρέπει να έχει χάσει πλέον και ένα πολύ μεγάλο μέρος της άνεσης του το αυτοκίνητο.
Για την Ελλαδα τη χωρα της λακουβας αυτο το χαμηλωμα δεν συνισταται
Αρη, δεν μας φτάνει ο καύσωνας, μας φουντώνεις ακόμα χειρότερα !![]()
Μαλλον η ζάντα είναι το θέμα και όχι το χαμήλωμα.... οταν ντριφτάρει μπορει να έχει θέμα....
Ένα έχω να πω πάντως...... το Μ5 απογειώθηκε
απο τον ηχο πιστευω, πως ισως δεν ειναι μ5....αλλα τριλιτρο με καποιον κομπρεσσορα πανω! τι να πω...ισως εχω παθει παρακρουση, με τους κομπρεσσορες και τους βλεπω συνεχως μπροστα μου.....
Γεια σου Αλεξη!!! κολλημενος με eisenmann-race ε?
Την ανεση την εχουμε χασει εν μερη και εμεις με τις 19αρες
Συμφωνω!
Τι να κανω βρε Πανο που εχω βαλει συντομευση στο Youtube για οτι καινουργιο βιντεο με BMW Ε60 Μ5!!!!!
Γρηγορα να παρει μια στροφη πιστευω οτι θα εχει θεμα με επισκευη ζαντας...(ας μας πει ο Αλεξης που εχει 20αρες)
και ναι απογειωθηκε και νομιζω οτι ηταν μια απο τις καλες εκκινησεις που εχω δει!
Αρρώστησα με το video...
ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧ.....