Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 35

Θέμα: καταναλωση

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Γερακας
    Rides
    1

Προεπιλογή

Η 520 είναι πολύ οικονομικό αυτοκίνητο για το βάρος της και τον εξοπλισμό της πάντως. Σαφώς πιο οικονομική από το πολύ ελαφρύτερο GTI μου, το οποίο μάλιστα ήταν πολύ σβέλτο και δε χρειαζόταν να του πιεις το αίμα για να προσπεράσεις. Εγώ είμαι κατευχαριστημένος. Πιστεύω πως με λιιιιιγο μεγαλύτερο κινητήρα θα ήταν ακόμη πιο οικονομική, στα δικά μου τουλάχιστον χέρια.[/QUOTE]

Συμφωνώ, το 3λιτρο σε ανοιχτό δρόμο τουλάχιστον είμαι σίγουρος ότι θα κάψει ακόμα λιγότερο από το 2,2. Προχτές κουβέντιαζα με φίλο που έχει colt czt και καίει 15lt γιά να κρατάει στο ταξίδι 160+ όταν εμείς αυτή την ταχύτητα την κρατάμε με 10 ...

Rides
    3

Προεπιλογή

[QUOTE=PANOS-E60;

Συμφωνώ, το 3λιτρο σε ανοιχτό δρόμο τουλάχιστον είμαι σίγουρος ότι θα κάψει ακόμα λιγότερο από το 2,2. Προχτές κουβέντιαζα με φίλο που έχει colt czt και καίει 15lt γιά να κρατάει στο ταξίδι 160+ όταν εμείς αυτή την ταχύτητα την κρατάμε με 10 ...[/QUOTE]

Μα εκει ειναι που δειχνει τον χαρακτηρα της η πενταρα,σε αυτοκινητοδρομους με υψηλες μεσες ωριαιες ταχυτητες παρεα με χαμηλες καταναλωσεις.Μες στην πολη πιο πολυ το ζοριζει κανεις παρα το απολαμβανει.Εγω το χρησιμοποιω μονο σε ταξιδια η σε ανοιχτες επαρχιακες οδους,που βαζεις μια εκτη και σπανιως την αλλαζεις.Για την πολη εχω την παλια μου πενταρα η το πολακι που δεν καιει τπτ

Rides
    0

Προεπιλογή

Οι υπολογιστες ταξιδιου κρυβουν 1-1,5 λιτρο τα 100..Τουλαχιστον ετσι γινεται στο αμαξ ιτου αδερφου μου.Εμενα Ε36 325 με νορμαλ οδηγηση αθηνα κατω απο 11 δεν πεφτει..γυρω στο 11-12 καει αλλα μιλαμε οταν μπλεκεις σε κινηση καθε μερα..Σε ταξιδι οσο και αν φαινεται περιεργο εχει πεσει στο 8 αν θυμαμαι καλα περιπου μην ηταν και λιγο κατω απο 8 με μονιμα 110-120..Εβγαλε Αθηνα-Χαλκδικη με ενα ντεποζιτο και εχει κι αλλο
    Αν οι Ελληνες αποκτήσουν μόρφωση και ενότητα, αλίμονό μας.
    ΟΥΙΣΤΟΝ ΤΣΩΡΤΣΙΛ

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP