Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 41

Θέμα: τελικα σπαει ο S54 με οπισθεν????

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο patriNOS Εμφάνιση μηνυμάτων
    ο πιο απλος τροπος για να καρφωσεις ειναι να κανεις οπισθεν σε ανυφορα και να σου σβησει το αμαξι με λιγο πατημενο συμπλεκτη.. με το που θα αφησεις τον συμπλεκτη και θα σε παρει μπροστα εχεις καρφωσει. αν δεν με πιστευεις κανε το.. εμεις το εχουμε κανει πριν απο εσας για εσας.....
    οχι φιλε μου το εχω κανει σε 2 αυτοκινητα και δεν εσπασε τπτ και στο BMW ετυχε να συμβει αυτο και στο primera που ειχα πριν!!!ειχα οπισθεν σε μια παρα πολυ αποτομη ανηφορα εσβησα αφησα συμπλεκτη τσουλισε 1 μετρο μπροστα γιατι δεν προλαβα να τραβγηξω καλα το χειροφρενο και ΔΕΝ ΕΣΠΑΣΕ ΤΙΠΟΤΑ

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gyiama Εμφάνιση μηνυμάτων
    οχι φιλε μου το εχω κανει σε 2 αυτοκινητα και δεν εσπασε τπτ και στο BMW ετυχε να συμβει αυτο και στο primera που ειχα πριν!!!ειχα οπισθεν σε μια παρα πολυ αποτομη ανηφορα εσβησα αφησα συμπλεκτη τσουλισε 1 μετρο μπροστα γιατι δεν προλαβα να τραβγηξω καλα το χειροφρενο και ΔΕΝ ΕΣΠΑΣΕ ΤΙΠΟΤΑ
    δεν μιλησα για κανενα απο τα δυο αυτοκινητα που εχεις κανει εσυ.... μιλησα συγκεκριμενα για Μ3. εχει σπασει μοτερ ετσι και το ανοιξαμε και ειχε καρφωσει βαλβιδες.. τωρα τι μου λες εσυ για αλμερα πριμερα και πριμαβερα δεν με απασχολει.. μιλησαμε για Μ3 και απαντησα για Μ3. μαλλον καλο ειναι να διαβαζεις πιο προσεκτικα τι γραφω πριν απαντησεις και μην ψαχνεσαι να την βρεις μαζι μου γιατι δεν σου απειυθηνα καν τον λογο.. ρωτησε το παιδι για το συγκεκριμενο μοτερ και του ειπα οτι του εχουν εξηγησει λαθος. καλη νυχτα και πασοκ.

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP