δεν θελω να συνεχισω για κανενα λογο την αντιπαραθεση μας και οσο για τον τροπο μου ειναι πιο πολυ χιουμοριστικος παρα με τον τροπο που περιγραφεις πιο πανω!!!!ελεος πια με αυτο το πραγμα το γραφω κιολασ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ φιλε μου!!τελειωνει εδω αυτο το θεμα γιαμενα και απ το μονο που πιαστικα ειναι το οτι ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ κλπ κλπ το οποιο ηταν παρα πολυ κακοδιατυπωμενο απο σενα και ο καθενας που το διαβαζει καταλαβαινει αυτο που καταλαβα και εγω!!! ναι οταν λεω 89 μοιρες δεν μιλαω στον υπερθετικο αλλα στον ΥΠΕΡΜΕΓΙΣΤΟΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟ ΥΠΕΡΘΕΤΙΚΟ ΒΑΘΜΟ και παλι χιουμοριστικα!!!!!!απο τα γραφομενα μου εδω μεσα μπορεις να καταλαβεις οτι δεν ειμαι ΒΛΑΚΑΣ ουτε νομιζω κανενας παντελως ασχετος και ουτε εχω σαν τακτικη/χομπι/συνηθεια να κοροιδευω τον καθενα!!!τελος λοιπον και ναι αν σβησετε τον S54 S62 S50 M50 M52 M54 οποιον αλλο κινητηρα θελετε και του καρφωσετε μια αναποδη ταχυτητα θα καρφωσετε βαλβιδες πιστονια μπιελες και οτι αλλο φανταζεστε!!! ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΘΡΕΝΤ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ Ο S54 ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΙΝΗΤΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΠΙΣΘΕΝ ΑΝ ΣΠΑΕΙ!!! ΤΕΛΟΣ. Και συγνωμη γι αυτο το ποστο μου αλλα βαρεθηκα ολοι να στραβωνουν με τα παντα εδω μεσα και γω να μη στραβωνω ποτε!!! ναι λοιπον ηρθε η σειρα μου να στραβωσω και γω μια φορα!!!!!