Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 41

Θέμα: τελικα σπαει ο S54 με οπισθεν????

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Περιεργα διατυπωμενο δε λεω? Σε αυτο αναφερομαι gyiama. Μην νομιζεις οτι πρεπει να παρει φορα. μιση στροφη αναποδα να κανει θα χρειαστει να γινει η διαδικασια που περιγραφω στο 1ο ποστ εδω. Και αν τσουλησει λιγο παραπανω(με το βαρος του, οχι με φορα) θα γινει αυτο που περιεγραψε ο patriNOS. Τωρα σε ποση κατηφορα οσοι το εχουν δοκιμασει ξερουν! Εχε υποψιν σου φιλε μου οτι 45 μοιρες ειναι 100% κλιση(μιας και η κλιση καθε φορα ειναι η εφαπτομενη της γωνιας). Οι 89 που λες, εστω κ αν το λες για υπερβολη, δεν υπαρχουν ουτε στα μονοπατια για τα κατσικια και ειλικρινα μια κλιση πανω απο 10% φτανει για να το μπλοκαρεις. Οχι να το σπασεις να το μπλοκαρεις. Τωρα σε μια πιο extreme φαση, αν νομιζεις οτι ενα μοτερ με τετοιες συμπιεσεις, και το πιστονι να ανεβαινει στο ανω νεκρο τοσο κοντα στο καπακι, θα κλωτσησει δοντι και δεν θα χτυπησει βαλβιδες... Τι να πω...
    Δεν εχω λογια...
    Οπως και να χει προσεξε λιγο πως γραφεις και μην μιλας στον αλλο με τροπο που δεν θα ηθελες να σου μιλαει.
    Και μενα μπορει να μου φαινονται κουλα αυτα που λες αλλα οσο μπορω προσεχω τους τροπους μου.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ghost-rider : 16-06-10 στις 17:20

2. The Following User Says Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

///M Arios (17-06-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP