Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 41

Θέμα: τελικα σπαει ο S54 με οπισθεν????

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

patriNOS, μηπως εννοεις οπισθεν και να κυλισει προς τα μπρος. Το λεω γιατι στην περιπτωση που αναφερεις ο κινητηρας γυριζει κανονικα, ενω οπισθεν και προς τα μπρος για οποιδηποτε λογω τον βιαζεις να γυρισει αναποδα. Τα ιδια αποτελεσματα ακριβως εχω υποψιν μου. Απλα για να σαλταρει η καδενα πρεπει να κανει μια καποια αποσταση το αμαξι(κανα 2 μετρα). Γνωριζω 100% οτι αυτο μπορει να συμβει σε οποιο αυτοκινητο δεν κλειδωνει τους εντατηρες στην καδενα η τον ιμαντα χρονισμου(και η bmw δεν τους κλειδωνει να μην χρειαζονται τεντωμα καθε τοσο και κροταλιζουν. Εχει χαρακτηριστικο και ενοχλητικο κροταλισμα μια λασκαρισμενη καδενα). Και παντα μιλαω φυσικα για σβηστο μοτερ. Αναποδα με αναφλεξεις δεν γυριζει, μιας και Η ΦΟΡΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΑΝΑΦΛΕΞΕΩΝ. Τωρα, φυσικα και μπορειτε και ειναι δικαιωμα σας να με αμφισβητησετε. Το σεβομαι. Ειναι η πιο βασικη αρχη της δημοκρατιας. Θα σας προτεινα ομως να μην το δοκιμασετε.
    Φιλικα, τελειοφητος μηχανικος πολυτεχνειου πατρων.

2. The Following 2 Users Say Thank You to ghost-rider For This Useful Post:

///M Arios (17-06-10), patriNOS (16-06-10)

Rides
    1

Talking

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο ghost-rider Εμφάνιση μηνυμάτων
    patriNOS, μηπως εννοεις οπισθεν και να κυλισει προς τα μπρος. Το λεω γιατι στην περιπτωση που αναφερεις ο κινητηρας γυριζει κανονικα, ενω οπισθεν και προς τα μπρος για οποιδηποτε λογω τον βιαζεις να γυρισει αναποδα. Τα ιδια αποτελεσματα ακριβως εχω υποψιν μου. Απλα για να σαλταρει η καδενα πρεπει να κανει μια καποια αποσταση το αμαξι(κανα 2 μετρα). Γνωριζω 100% οτι αυτο μπορει να συμβει σε οποιο αυτοκινητο δεν κλειδωνει τους εντατηρες στην καδενα η τον ιμαντα χρονισμου(και η bmw δεν τους κλειδωνει να μην χρειαζονται τεντωμα καθε τοσο και κροταλιζουν. Εχει χαρακτηριστικο και ενοχλητικο κροταλισμα μια λασκαρισμενη καδενα). Και παντα μιλαω φυσικα για σβηστο μοτερ. Αναποδα με αναφλεξεις δεν γυριζει, μιας και Η ΦΟΡΑ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΑΝΑΦΛΕΞΕΩΝ. Τωρα, φυσικα και μπορειτε και ειναι δικαιωμα σας να με αμφισβητησετε. Το σεβομαι. Ειναι η πιο βασικη αρχη της δημοκρατιας. Θα σας προτεινα ομως να μην το δοκιμασετε.
    Φιλικα, τελειοφητος μηχανικος πολυτεχνειου πατρων.
    σωστος ο φιλος... μπρος ειναι το σωστο και οχι πισω.. τα οσα αναφερονται παραπανω καλυψαν πληρως το θεμα και το τεκμηριωσαν.. δεν θα μπορουσε να εξηγηθει καλυτερα πιστευω.

4. The Following User Says Thank You to patriNOS For This Useful Post:

ghost-rider (16-06-10)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP