χμμμμ αυτό με τη μπαταρία δεν το ήξερα. ισχύει και για βρόμικο πετρέλαιο θέρμανσης? χαχααχχαχα
ευχαριστώ αλλά το έδωσα σε μαγαζί φίλου (αυτή τη φορά) γιατι είμαι Κέρκυρα
χμμμμ αυτό με τη μπαταρία δεν το ήξερα. ισχύει και για βρόμικο πετρέλαιο θέρμανσης? χαχααχχαχα
ευχαριστώ αλλά το έδωσα σε μαγαζί φίλου (αυτή τη φορά) γιατι είμαι Κέρκυρα
Αν δεν μπορείς να πας γρήγορα με 100 ίππους, τότε, δεν θα πας ούτε με 500
για τα παντα ολα ολα ισχυει.. μεχρι και απο τουαλετα μου εχουν φερει....γαντια χειρουργειου κτλ κτλ..χαχαχαχα
οτι χρειαστεις εδω ειμαι παντως!
νεα απο το μετωπο.
Κανονικα και επισημα εχουμε ξεκινησει προπαραγγελιες για το 4g.
Στις πρωτες χωρες Αμερική, Αγγλία και Γαλλία, ενώ και οι Γερμανία - Ιαπωνία αναμένουν να ξεκινησουν και εκει σε λιγο.
Απο το αγγλικο στορ που πηγα οι τιμες ερχονται για το 16ρι στις 499λιρες και το 32ρι 100 παραπανω.
Απο οτι διαβασα και απο τις διαφορες που ειχαμε στο παρελθον σε τιμες 2g-3g-3gs, οι εκτιμησεις για την ελληνικη αγορα ειναι οι εξης.
ελλαδα 629ευρω για 16gb και 739ευρω για 32gb.
οποτε τα iPhone 4 θα πουλιουνται 60 ευρω ποιο πανω απο τα 3gs.Φυσικα τα 3gs αποσυρονται φερνοντας πλεον νεο 3gs στα 8gb.
Αξιοσημειωτο ειναι να πω οτι παρα την λιγο πιο αλμυρη τιμη απο αυτη που περιμεναμε το site της Γαλλιας "apple.com/fr" επεσε απο τα preorders........
και προς το παρον υπαρχει μονο σε μαυρο..........
που να βγει και το ασπρο δλδ.............
αντε δασκαλε θα κανεις παιχνιδι?
Πάντως ξαναλέω οτι αν πρόκειται για καμιά ευκαιρία με καμιά 300αριά euro να με υπολογίσετε μέσα