Επειδη το ειχα ψαξει λιγο το θεμα πριν απο δυο μηνες ,ωστε να το κανω στο σπιτι μου ,τα παντα ειναι στον αερα .Τωρα ναι μεν κανεις ενα συμβολαιο με την Δεη αλλα αν αυριο το πρωι αλλαξει χερακια οπως συνηθηζεται στην Ελλαδα δεν σε διασφαλιζει κανεις οτι θα σου αγοραζουν με 50 λεπτα και εκει βεβαια θα τραβας πλεον τα μαλλια σου .Οι προσφορες που σου δινουν δε οι διαφορες εταιρειες για το ιδιο εργο εχουν τεραστιες διαφορες μεταξυ τους αλλα η ουσια ειναι μια,οτι τα παντα θα ειναι στον αερα.Ετσι προς το παρων το αφησα και βλεπουμε στο μελλον.Αν καποιος ενδιαφερεται ,συνηθως αυτες οι εταιρειες εχουν και την εφημεριδα της κυβερνησεως μαζι τους ,την οποια αν διαβασετε θα δειτε οτι υπαρχουν απειρα παραθυρακια για αυτους αλλα καμμια διασφαλιση για εμας και οσες ερωτησεις και αν εκανα και στους 3 που μου εδωσαν προσφορα ως προς αυτο το ζητημα διασφαλιση δεν ειχα απο κανεναν.
Αυτα απο μενα απο καθαρα προσωπικη εμπειρια
Vasilis (15-06-10)
Εκτός αναπτυξιακού νόμου τα φωτοβολταϊκά....
https://www.energia.gr/article.asp?art_id=38924
Πράσινη ανάπτυξη με φωτοβολταϊκά (όπως λέμε πράσινα άλογα) ...μόνο για αυτούς που έχουν τα κεφάλαια.... ή αν δανειστούν!!!!!! (αν μπορούν) ...με τους γνωστούς "συνεταιρικούς" όρους των τραπεζών για να πραγματοποιήσουν την επένδυση..
Πράσινα μονοπώλια μυρίζομαι......![]()
τωρα αν φαμε παπαρα θα το δουμε στο μελλον
εχουμε κανει τα απαρετιτα περιμενουμε την εγκιση
και θα δουμε μετα τι θα κανουμε θα το πουλαμε η θα το εχουμε για την παρτη μας!
Μιας και έκανα έρευνα στις ανανεώσιμες πηγές στην Ελλάδα οι μεγάλες κατασκευαστικές έχουνε αναλάβει τα περισσότερα έργα ανανεώσιμων πηγών και μιλάμε για παραγωγή έως το 2020 8 GW ενέργειας. Έχουνε επενδύσει πολλά λεφτά και ειδικά στα αιολικά πάρκα (θαλάσσια και μη θαλάσσια). Βέβαια για τους καταναλωτές όπως είπαν και άλλοι όλα είναι στον αέρα και δεν ξέρουν αν θα πάρουν τα λεφτά τους πίσω από μια τέτοια επένδυση.
Σύμφωνα με έναν μεγάλο οικονομικό αναλυτή της Αμερικής, η Ελλάδα αν απλοποιήσει τη γραφειοκρατία της θα μπορέσει να προσελκύσει ξένες επενδύσεις και να λάβει μέρος σε αυτό που λέγεται ως τρίτη βιομηχανική επανάσταση, η επανάσταση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.Βέβαια δεν βλέπω τους πολιτικούς μας να κάνουν κάτι διότι αυτοί δεν βλέπαν πέραν από τη μύτη τους.
![]()
Ωστε ισχυει οτι η ΔΕΗ αγοραζει ρευμα απο εμενα που εχω στην ταρατσα μου. Γιατι μου ειπανε το ιδιο πραγμα οι πωλητες σε ενα μαγαζι με [xxxxx] στο ........σημερα το πρωι. Με συμφερει να βαλω δηλαδη, ε?
Το μαγαζι αυτο το ξερει κανεις? Ειναι καλο? Να τους εμπιστευτω?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 05-12-11 στις 19:58 Αιτία: Αποπειρα εξαπατησης με προσελκυστικο ποστ