Σελίδα 2 από 5 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 11 έως 20 από 41

Θέμα: Με τα φωτοβολταικα ασχολήθηκε κανεις ?

Περιοχή
    παλιο ηρακλειο
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    Κοίτα υπάρχουν 2 περιπτώσεις.

Η να φτιάξεις ένα σύστημα το οποίο θα πουλάει ρεύμα στη ΔΕΗ και ταυτόχρονα θα καλύπτει κάποιες ή όλες τις ανάγκες σου, ή να φτιάξεις ένα σύστημα το οποίο θα ΜΕΙΩΝΕΙ τις απαιτήσεις σου σε ρεύμα από την ΔΕΗ.

Το να πάρει την παρούσα φάση χρήματα από τη ΔΕΗ εμπίπτει στην κατηγορία : το άλλο με τον τοτο το ξες;

Οπότε μπορεί κάποιος να γλυτώσει χρήματα από την αρχική επένδυση (μειώνοντας το μέγεθος και την παραγωγικότητα)ΑΠΛΑ και μόνο για να μειώσει κάποιους λογαριασμούς.

Το θέμα θέλει ψάξιμο και είναι σίγουρο πως με ΣΩΣΤΗ και εκλογικευμένη χρήση ΜΠΟΡΕΙ κάποιος να μειώσει ΑΙΣΘΗΤΑ τους λογαριασμούς του, αν όχι να τους μηδενίσει.

και στην τελική τι περιμένατε ρε παιδιά, να αγοράζει η ΔΕΗ την κιλοβατώρα .50λεπτά και να την πουλάει .07 ΚΑΙ να μπορεί να επιβιώσει κιόλας;
    (ας μη μπούμε στους υπεράριθμους, απλά και μόνο ότι το παραπάνω δε στέκει ούτε λογικά ΟΥΤΕ επιχειρηματικά)
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΣΤΟΟΟΟΣΣΣ!!!!!!!!

ΖΗΤΕΙΤΑΙ CHE ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Περιοχή
    Ασπροπυργος
    Rides
    2

Προεπιλογή

Επειδη το ειχα ψαξει λιγο το θεμα πριν απο δυο μηνες ,ωστε να το κανω στο σπιτι μου ,τα παντα ειναι στον αερα .Τωρα ναι μεν κανεις ενα συμβολαιο με την Δεη αλλα αν αυριο το πρωι αλλαξει χερακια οπως συνηθηζεται στην Ελλαδα δεν σε διασφαλιζει κανεις οτι θα σου αγοραζουν με 50 λεπτα και εκει βεβαια θα τραβας πλεον τα μαλλια σου .Οι προσφορες που σου δινουν δε οι διαφορες εταιρειες για το ιδιο εργο εχουν τεραστιες διαφορες μεταξυ τους αλλα η ουσια ειναι μια,οτι τα παντα θα ειναι στον αερα.Ετσι προς το παρων το αφησα και βλεπουμε στο μελλον.Αν καποιος ενδιαφερεται ,συνηθως αυτες οι εταιρειες εχουν και την εφημεριδα της κυβερνησεως μαζι τους ,την οποια αν διαβασετε θα δειτε οτι υπαρχουν απειρα παραθυρακια για αυτους αλλα καμμια διασφαλιση για εμας και οσες ερωτησεις και αν εκανα και στους 3 που μου εδωσαν προσφορα ως προς αυτο το ζητημα διασφαλιση δεν ειχα απο κανεναν.
    Αυτα απο μενα απο καθαρα προσωπικη εμπειρια

3. The Following User Says Thank You to autodream-nikos For This Useful Post:

Vasilis (15-06-10)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εκτός αναπτυξιακού νόμου τα φωτοβολταϊκά....

https://www.energia.gr/article.asp?art_id=38924

Πράσινη ανάπτυξη με φωτοβολταϊκά (όπως λέμε πράσινα άλογα) ...μόνο για αυτούς που έχουν τα κεφάλαια.... ή αν δανειστούν!!!!!! (αν μπορούν) ...με τους γνωστούς "συνεταιρικούς" όρους των τραπεζών για να πραγματοποιήσουν την επένδυση..

Πράσινα μονοπώλια μυρίζομαι......

Περιοχή
    Ναουσα
    Rides
    1

Προεπιλογή

τωρα αν φαμε παπαρα θα το δουμε στο μελλον
    εχουμε κανει τα απαρετιτα περιμενουμε την εγκιση
    και θα δουμε μετα τι θα κανουμε θα το πουλαμε η θα το εχουμε για την παρτη μας!

Περιοχή
    Θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Μιας και έκανα έρευνα στις ανανεώσιμες πηγές στην Ελλάδα οι μεγάλες κατασκευαστικές έχουνε αναλάβει τα περισσότερα έργα ανανεώσιμων πηγών και μιλάμε για παραγωγή έως το 2020 8 GW ενέργειας. Έχουνε επενδύσει πολλά λεφτά και ειδικά στα αιολικά πάρκα (θαλάσσια και μη θαλάσσια). Βέβαια για τους καταναλωτές όπως είπαν και άλλοι όλα είναι στον αέρα και δεν ξέρουν αν θα πάρουν τα λεφτά τους πίσω από μια τέτοια επένδυση.
    Σύμφωνα με έναν μεγάλο οικονομικό αναλυτή της Αμερικής, η Ελλάδα αν απλοποιήσει τη γραφειοκρατία της θα μπορέσει να προσελκύσει ξένες επενδύσεις και να λάβει μέρος σε αυτό που λέγεται ως τρίτη βιομηχανική επανάσταση, η επανάσταση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Βέβαια δεν βλέπω τους πολιτικούς μας να κάνουν κάτι διότι αυτοί δεν βλέπαν πέραν από τη μύτη τους.

Περιοχή
    Πάτρα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο oldcarskickass Εμφάνιση μηνυμάτων
    και στην τελική τι περιμένατε ρε παιδιά, να αγοράζει η ΔΕΗ την κιλοβατώρα .50λεπτά και να την πουλάει .07 ΚΑΙ να μπορεί να επιβιώσει κιόλας;
    (ας μη μπούμε στους υπεράριθμους, απλά και μόνο ότι το παραπάνω δε στέκει ούτε λογικά ΟΥΤΕ επιχειρηματικά)
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    Κι΄όμως η ΔΕΗ τον κάνει αυτόν τον "επιχειρηματικό άθλο". Αγοράζει ρεύμα αρκετά ακριβότερα απ΄ότι μας το πουλάει.

Rides
    0

Προεπιλογή

Ωστε ισχυει οτι η ΔΕΗ αγοραζει ρευμα απο εμενα που εχω στην ταρατσα μου. Γιατι μου ειπανε το ιδιο πραγμα οι πωλητες σε ενα μαγαζι με [xxxxx] στο ........σημερα το πρωι. Με συμφερει να βαλω δηλαδη, ε?
    Το μαγαζι αυτο το ξερει κανεις? Ειναι καλο? Να τους εμπιστευτω?
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 05-12-11 στις 19:58 Αιτία: Αποπειρα εξαπατησης με προσελκυστικο ποστ

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο inkman Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ωστε ισχυει οτι η ΔΕΗ αγοραζει ρευμα απο εμενα που εχω στην ταρατσα μου. Γιατι μου ειπανε το ιδιο πραγμα οι πωλητες σε ενα μαγαζι με [xxxxx] στο ........σημερα το πρωι. Με συμφερει να βαλω δηλαδη, ε?
    Το μαγαζι αυτο το ξερει κανεις? Ειναι καλο? Να τους εμπιστευτω?
    Νεος χρηστης με 1ο μηνυμα προσελκυστικο ποστ

Απο το email του διαπιστωθηκε ότι προκειται για τον ιδιο που δηθεν ρωτουσε
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 05-12-11 στις 20:02

10. The Following 7 Users Say Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

A8hnaios (06-12-11), BILL007 (05-12-11), Lambros46 (06-12-11), Nino (06-12-11), S8N (05-12-11), Stathis (05-12-11), Vasilis (06-12-11)

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sharky Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νεος χρηστης με 1ο μηνυμα προσελκυστικο ποστ

Απο το email του διαπιστωθηκε ότι προκειται για τον ιδιο που δηθεν ρωτουσε
    Ο κλασσικος ο μακακας ο Ελληνας Αντι να πει εχω αυτο το μαγαζι, η γνωμη μου για το θεμα ειναι αυτη, δοκιμαστε αυτο, μη δοκιμασετε εκεινο, αλλοι πελατες σχολιασαν θετικα/αρνητικα τουτο.. λεει οτι ακουσε για ενα μαγαζι που του ειπαν καποιοι και τρεχα γυρευε.. οξω πονηροι.

12. The Following 2 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

BILL007 (05-12-11), Kostas_1 (06-12-11)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    οξω πονηροι.
    Koυτοπόνηροι...

Σελίδα 2 από 5 ΠρώτηΠρώτη 1234 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές