-
Ανοιξαμε αυτο το θρεντ για να αποφυγουμε την συγκριση των δυο διαφορετικων προτασεων!
Φιλε arcos, μπαινεις σε ενα θεμα που αφορα το group buy για μια συσκευη, διαφημιζεις το προιον σου, και βγαζεις ολα τα αλλα αχρηστα ,βομβες και δεν ξερω εγω τι αλλο...
Αν εισαι εμπορος δεν σε τιμα καθολου αυτο ο τροπος προωθησης, δεν ειναι λυση η δυσφημιση!
Αν εισαι ιδιωτης, δεν ειναι καθολου ευγενικο απο μερους σου να προσβαλεις 10 μελη ,που εκαναν τις επιλογες τους!
Θα σε παρακαλουσα να κατεβασεις τους τονους λοιπον, με τετοιες πρακτικες δεν θα βγουμε πουθενα...
και εγω μπορω ετσι γιατι δεν εχω τι να κανω να επιχειρηματολογω ...πχ το iphone που ειναι αφης ειναι μπαρουφα? Η λυση η δικια σου που μπασταρδευει την γερμανικη τελειοτητα ειναι καλυτερη? Ξερεις περισσοτερα απο τον Γερμανο? κλπ...
Θα παρακαλεσω λοιπον αν θες να προσφερεις σε αυτον τον δικτυακο τοπο, να μας κανεις μια παρουσιαση της προτασης σου, αναλυτικη και να μας πεις τα πλεονεκτηματα της! Την συγκριση ασε να την κανουν αυτοι που πρεπει...δηλαδη ο καθενας για την τσεπη του...Ευχαριστω
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη m-power_01 : 15-06-10 στις 02:29
-
The Following 2 Users Say Thank You to m-power_01 For This Useful Post:
BILL007 (15-06-10), liakos (15-06-10)
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP