Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 44

Θέμα: OEM Navigation με λειτουργίες Car PC!!!!!!

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    peiraias
    Rides
    0

Προεπιλογή

αλοιμονο παιδια να μην φωρτονη κανεις. απλα αναφερομαι στο κινεζικο ως ορολογιακη βομβα διοτι ειναι.. δεν θελω να πουλησω κατι απλα αναφερομαι σε κατι καλυτερο και ποιο συνεργασιμο.. φιλε gant αλοιμονο δεν ξερω ποσο το πιρες το βιολυ αν το πιρες μεχρι 450 ευρω οντος ειναι καλη αγορα και οτι και να παθη δεν χολοσκας..!

για τον φιλο μου με της τηλεωρασεις θα σου πο πως το ιδιο ειναι η LG με την SONY? δεν νομιζω...

σιγουρα ειναι best value for money..

στον αλλο φιλο .. γιατι η bmw δεν βαζη tuch screen? απλο.. δεν χαλαει ποτε και δεν κανεις λαθος click που συμβενει με τις περισσοτερες touch. ( ε92 i drive. ειναι μαπα και αυτο που δεν ειναι touch η αρχαιο?)

οσο για της τιμες των 2500 ευρω στην οθονη αναφερομαστε στην ελληνικη αγορα. αν ψαχτειτε απο εξω μπορει να την βρης και 700 ευρω καινουρια παρακαλω γνησια με 3 χρονια εγγυση , μην κοιταμε της ελληνικες αγορες δεν υπαρχει μετρο συγκρισεις.

φιλε κατσαραιο.. bmw εχεις αν τα θελεις ολλα πρεπει να τα σκασεις(αν γουσταρεις original) αλλιος υπαρχουν και φτινοτερα αυτοκινητα .. επειδη ανεβηκε η βενζινη ας πουμε δεν κουναμε τα αυτοκινητα μας?
    Υπάρχουν δυο είδη σιωπής: η σιωπή που προηγείται της ομιλίας και η σιωπή που έπεται.

2. The Following User Says Thank You to Arcos For This Useful Post:

katsaraios (15-06-10)

Περιοχή
    Κηφισια
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Arcos Εμφάνιση μηνυμάτων

φιλε κατσαραιο.. bmw εχεις αν τα θελεις ολλα πρεπει να τα σκασεις(αν γουσταρεις original) αλλιος υπαρχουν και φτινοτερα αυτοκινητα .. επειδη ανεβηκε η βενζινη ας πουμε δεν κουναμε τα αυτοκινητα μας?
    φιλε τα σκαω οπου κ@@@νω εγω και οχι στα π@@@ρο μηχανηματα που ασχολουμε απο το 2006 εκτεταμενα.
    Εχω ιδια γνωμη και χρηση ,δεν πεταω ενα τα ειδα και μου αρεσανε και οποιος θελει ας κοπιασει να αγορασει!!!
    Αυτα που εχω "σκασει" εγω ισως δεν τα υποψιαζεσαι καν οποτε κοιτα το προιον και το τι θα προσφερεις και ασε τις κρισεις.
    Και επαναλαμβανω τα μηχανηματα που εβαλαν τα παιδια ειναι σε 10 σημεια ανωτερα απο τις "μαμα" οθονες.
    Οποιος του περισσευουν τα 1250 που παρουσιαζεις σαν περιπου κοστος ας τα δωσει,πικραμενος θα ειναι ...
    Φυσικα το τελευταιο περι βενζινης ειναι για γελια και εχοντας πολυ χιουμορ σου απαντω οτι καλυτερα να βαλεις αλλα 1000 να το κανεις LPG.

Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ

"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP