Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 65

Θέμα: Κάμερα οπισθοπορείας

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    3

Προεπιλογή

Ειδα το αυτοκινητο και λεω,μα καλα αφου εχει αρρωστια με τα γκατζετακια στην μπεμπα πως και δεν εχει ακομα ΧΕΝΟΝ!!?? Διαβαζοντας παραπανω με καλυψες..Ειπα και γω! Πως σου ξεφυγε αυτο..χαχαχαχα

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο E60_Arkadia Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ειδα το αυτοκινητο και λεω,μα καλα αφου εχει αρρωστια με τα γκατζετακια στην μπεμπα πως και δεν εχει ακομα ΧΕΝΟΝ!!?? Διαβαζοντας παραπανω με καλυψες..Ειπα και γω! Πως σου ξεφυγε αυτο..χαχαχαχα
    χεχεχε εδώ τα έχω και αυτά και τα καμαρώνω δεν τα έχουμε κάνει εγκατάσταση ακόμα adaptive xenon από το LCI μοντέλο όπως επίσης και τα πίσω φανάρια για να γίνει όλο το αμάξι LCI

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Apostolos Εμφάνιση μηνυμάτων
    χεχεχε εδώ τα έχω και αυτά και τα καμαρώνω δεν τα έχουμε κάνει εγκατάσταση ακόμα adaptive xenon από το LCI μοντέλο όπως επίσης και τα πίσω φανάρια για να γίνει όλο το αμάξι LCI
    Αντε με το καλό να τα βάλεις για να κάνουμε τις συγκρίσεις, (τα έχω κι εγώ στη ντουλάπα από το 2007) γιατί έχω την υποψία ότι τα LCI δίνουν χαμηλότερης έντασης φωτισμό στη μεγάλη σκάλα και επειδή στο 90% των περιπτώσεων ταξιδεύω νύχτα - έχω και αντηλιακό φιλμ στο παρπρίζ ....θα είχα πρόβλημα να χάσω έστω και ελάχιστα σε φωτισμό.... Βάλε τα και τηλεφώνησέ μου να κάνουμε τη σύγκριση για να τα βάλω κι εγώ αν είναι!!

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Αντε με το καλό να τα βάλεις για να κάνουμε τις συγκρίσεις, (τα έχω κι εγώ στη ντουλάπα από το 2007) γιατί έχω την υποψία ότι τα LCI δίνουν χαμηλότερης έντασης φωτισμό στη μεγάλη σκάλα και επειδή στο 90% των περιπτώσεων ταξιδεύω νύχτα - έχω και αντηλιακό φιλμ στο παρπρίζ ....θα είχα πρόβλημα να χάσω έστω και ελάχιστα σε φωτισμό.... Βάλε τα και τηλεφώνησέ μου να κάνουμε τη σύγκριση για να τα βάλω κι εγώ αν είναι!!
    Μη σε νοιάζει Νικόλα σε έχω στα υπόψιν μου φίλε, δε σε ξεχνάω. Τον εγκέφαλο φώτων περιμένω και θα συνεννοηθώ με τον Αντρίκο πότε βολεύεται να τα περάσουμε, αν και λίγο δύσκολο τώρα στην καλοκαιρινή περίοδο γιατί το χρειάζεται μου είπε μέσα το αμάξι για αρκετό καιρό (μιας και το αμάξι μου έχει H7 λάμπες και χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά) και το θέλω και εγώ για τις μετακινήσεις μου

5. The Following 2 Users Say Thank You to Apostolos For This Useful Post:

BILL007 (15-06-10), NickE60 (15-06-10)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP