Ειδα το αυτοκινητο και λεω,μα καλα αφου εχει αρρωστια με τα γκατζετακια στην μπεμπα πως και δεν εχει ακομα ΧΕΝΟΝ!!?? Διαβαζοντας παραπανω με καλυψες..Ειπα και γω! Πως σου ξεφυγε αυτο..χαχαχαχα
Ειδα το αυτοκινητο και λεω,μα καλα αφου εχει αρρωστια με τα γκατζετακια στην μπεμπα πως και δεν εχει ακομα ΧΕΝΟΝ!!?? Διαβαζοντας παραπανω με καλυψες..Ειπα και γω! Πως σου ξεφυγε αυτο..χαχαχαχα
Αντε με το καλό να τα βάλεις για να κάνουμε τις συγκρίσεις, (τα έχω κι εγώ στη ντουλάπα από το 2007) γιατί έχω την υποψία ότι τα LCI δίνουν χαμηλότερης έντασης φωτισμό στη μεγάλη σκάλα και επειδή στο 90% των περιπτώσεων ταξιδεύω νύχτα - έχω και αντηλιακό φιλμ στο παρπρίζ ....θα είχα πρόβλημα να χάσω έστω και ελάχιστα σε φωτισμό.... Βάλε τα και τηλεφώνησέ μου να κάνουμε τη σύγκριση για να τα βάλω κι εγώ αν είναι!!![]()
Μη σε νοιάζει Νικόλα σε έχω στα υπόψιν μου φίλε, δε σε ξεχνάω. Τον εγκέφαλο φώτων περιμένω και θα συνεννοηθώ με τον Αντρίκο πότε βολεύεται να τα περάσουμε, αν και λίγο δύσκολο τώρα στην καλοκαιρινή περίοδο γιατί το χρειάζεται μου είπε μέσα το αμάξι για αρκετό καιρό (μιας και το αμάξι μου έχει H7 λάμπες και χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά) και το θέλω και εγώ για τις μετακινήσεις μου
![]()