Αρχικό μήνυμα απο
Driver M
Το μη χείρον βέλτιστον φίλε Δημήτρη.
Ούτε εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν αλάνθαστοι σωτήρες και ανιδιοτελείς ευεργέτες που με το μαγικό ραβδί θα κάνουν τα πάντα ιδεατά. Πιστεύω όμως ότι ορισμένοι, είτε λόγω ιδεολογίας, είτε λόγω σταδιοδρομίας, είτε λόγω κουλτούρας, είναι ανώτεροι από άλλους οι οποίοι αποδεδειγμένα είναι ανίκανοι και διεφθαρμένοι και με εκπροσωπούν καλύτερα. Για εμένα λοιπόν είναι ορισμένοι, για εσένα πχ (ανάλογα με τις πεποιθήσεις σου) μπορεί να είναι ορισμένοι άλλοι κοκ, όμως σίγουρα δε μπορεί να είναι όλοι το ίδιο.
Είναι αδύνατον κάποιος χώρος να μη μας εκφράζει καλύτερα, όχι απόλυτα (διότι έτσι κινδυνεύουμε να υποπέσουμε σε φανατισμό αλλά και χειραγώγηση), αλλά περισσότερο από τους υπόλοιπους. Αυτόν λοιπόν πρέπει να ακολουθούμε, για όσο πιστεύουμε ότι συνεχίζει να μας εκφράζει, αρκεί να το κάνουμε συνειδητοποιημένα. Γιατί η ασυνείδητη ψήφος είναι καταστρεπτική για την κοινωνία και είναι από τις πλέον υπεύθυνες για τη σημερινή κατάσταση.
Nαι μεν...αλλα.....
Το θεμα ειναι οτι δεν βρισκω εγω σαν Δημητρης κατι ενδιαφερον.
Εγω ειμαι ενας απλος πολιτης χωρις γνωσεις πολιτικης....
Δεν με κερδιζει κανενας...ειναι πολυ δυσκολο να βγαλουν απο μεσα μου την αηδια και τον θυμο.
Δεν ξερω...
Δεν με πειθουν...κριμα
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)