Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 21

Θέμα: "Enjoy the moment"

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Fad3In Εμφάνιση μηνυμάτων
    Βασικα παιδια,να μαστε καλα και να δουλευουμε λεω εγω.
    Το συστημα δεν το κερδιζεις.Το θεμα ειναι να ζεις σχετικα ανετα μεσα σ αυτο.
    Ν.
    Σκέφτομαι άρα υπάρχω λέει ο Ντεκάρτ. Φυσικά και η δουλειά είναι απαραίτητη για την επιβίωση, όταν όμως προσπαθούν να την καταστήσουν μονόδρομο και αυτοσκοπό της ανθρώπινης ύπαρξης, καταργώντας τη λογική σκέψη και τις ανθρώπινες αξίες, τότε καταλαβαίνουμε πως υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα για τα οποία ο άνθρωπος είναι προορισμένος. Εδώ κολλάει και το, τετριμμένο μεν, σωστό δε, δουλεύουμε για να ζούμε, όχι ζούμε για να δουλεύουμε.

Όσο για το σύστημα, δεν κερδίζεται μονομιάς αλλά αλλάζει εκ των έσω και μόνο. Και εμείς είμαστε μέρη του, οπότε εμείς μπορούμε και να το αλλάξουμε. Το να προσαρμοζόμαστε μια ζωή σ'αυτό, το μόνο που κάνει είναι να το διατρανώνει και να αποδυναμώνει συνεχώς εμάς, που προσπαθώντας να το ακολουθήσουμε πέφτουμε θύματα της στρεβλότητάς του.
    Μακάρι φυσικά το σύστημα να ήταν διαφορετικό, μόνο που τότε αυτό θα ακολουθούσε τον άνθρωπο και τις ανάγκες του και δεν θα απαιτούσε να συμμορφωνόμαστε σε αυτό, αφού θα ήταν άμεσα συνυφασμένο με εμάς. Τώρα όμως όχι.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

2. The Following User Says Thank You to Driver M For This Useful Post:

joseph (14-06-10)

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Driver M Εμφάνιση μηνυμάτων

Όσο για το σύστημα, δεν κερδίζεται μονομιάς αλλά αλλάζει εκ των έσω και μόνο. Και εμείς είμαστε μέρη του, οπότε εμείς μπορούμε και να το αλλάξουμε. Το να προσαρμοζόμαστε μια ζωή σ'αυτό, το μόνο που κάνει είναι να το διατρανώνει και να αποδυναμώνει συνεχώς εμάς, που προσπαθώντας να το ακολουθήσουμε πέφτουμε θύματα της στρεβλότητάς του.
    .
    Ωραια ρε Αρη...καλα τα λες.
    Πες μου ομως στις επομενες εκλογες τι να παω να ψηφισω???
    Εεεε???
    Δεν θελω σε καμια περιπτωση να κομματοποιησω την κουβεντα μας απλα θελω να δειξω οτι οταν καποιος (αμα) παει στην καλπη δεν εχει κανενα σοβαρο λογο να εμπιστευτει την ψηφο του σε καμια παραταξη...
    Ακραιος? Ναι ειμαι...αλλα δεν βλεπω και κατι που να με κανει να το εμπιστευτω.
    Να με κερδισει ρ'αδερφε...εμενα που δεν εχω ιδεα απο πολιτικη και νομοσχεδια...
    Υπαρχει???
    Παλι αποχη λοιπον,για μια ακομα φορα,εχοντας γνωση των συνεπειων.
    Απλα δε θελω να συμετεχω σε αυτην την τρωγλη που λεγεται πολιτικη σκηνη.Δεν με εκφραζει κανεις και οπως πολλα χρονια τωρα θα απεχω και απο τις επομενες εκλογες.
    Παρακαλω μη βιαστειτε να μου πειτε ποσο κακο κανω που δεν ψηφιζω.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΛΕΒΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ!!!!!

Υ.Γ Σαφως και ο πολυ αγαπητος Αρης δεν ειναι η αιτια του ποστ μου
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη z3 2.2 : 14-06-10 στις 17:42
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

4. The Following User Says Thank You to z3 2.2 For This Useful Post:

Ptboul (15-06-10)

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο z3 2.2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ωραια ρε Αρη...καλα τα λες.
    Πες μου ομως στις επομενες εκλογες τι να παω να ψηφισω???
    Εεεε???
    Δεν θελω σε καμια περιπτωση να κομματοποιησω την κουβεντα μας απλα θελω να δειξω οτι οταν καποιος (αμα) παει στην καλπη δεν εχει κανενα σοβαρο λογο να εμπιστευτει την ψηφο του σε καμια παραταξη...
    Ακραιος? Ναι ειμαι...αλλα δεν βλεπω και κατι που να με κανει να το εμπιστευτω.
    Να με κερδισει ρ'αδερφε...εμενα που δεν εχω ιδεα απο πολιτικη και νομοσχεδια...
    Υπαρχει???
    Παλι αποχη λοιπον,για μια ακομα φορα,εχοντας γνωση των συνεπειων.
    Απλα δε θελω να συμετεχω σε αυτην την τρωγλη που λεγεται πολιτικη σκηνη.Δεν με εκφραζει κανεις και οπως πολλα χρονια τωρα θα απεχω και απο τις επομενες εκλογες.
    Παρακαλω μη βιαστειτε να μου πειτε ποσο κακο κανω που δεν ψηφιζω.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΛΕΒΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ!!!!!

Υ.Γ Σαφως και ο πολυ αγαπητος Αρης δεν ειναι η αιτια του ποστ μου
    Το μη χείρον βέλτιστον φίλε Δημήτρη.

Ούτε εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν αλάνθαστοι σωτήρες και ανιδιοτελείς ευεργέτες που με το μαγικό ραβδί θα κάνουν τα πάντα ιδεατά. Πιστεύω όμως ότι ορισμένοι, είτε λόγω ιδεολογίας, είτε λόγω σταδιοδρομίας, είτε λόγω κουλτούρας, είναι ανώτεροι από άλλους οι οποίοι αποδεδειγμένα είναι ανίκανοι και διεφθαρμένοι και με εκπροσωπούν καλύτερα. Για εμένα λοιπόν είναι ορισμένοι, για εσένα πχ (ανάλογα με τις πεποιθήσεις σου) μπορεί να είναι ορισμένοι άλλοι κοκ, όμως σίγουρα δε μπορεί να είναι όλοι το ίδιο.

Είναι αδύνατον κάποιος χώρος να μη μας εκφράζει καλύτερα, όχι απόλυτα (διότι έτσι κινδυνεύουμε να υποπέσουμε σε φανατισμό αλλά και χειραγώγηση), αλλά περισσότερο από τους υπόλοιπους. Αυτόν λοιπόν πρέπει να ακολουθούμε, για όσο πιστεύουμε ότι συνεχίζει να μας εκφράζει, αρκεί να το κάνουμε συνειδητοποιημένα. Γιατί η ασυνείδητη ψήφος είναι καταστρεπτική για την κοινωνία και είναι από τις πλέον υπεύθυνες για τη σημερινή κατάσταση.
    the more people agree with me
    the more I think I'm wrong

6. The Following 3 Users Say Thank You to Driver M For This Useful Post:

aristent (14-06-10), Ptboul (15-06-10), z3 2.2 (14-06-10)

Περιοχή
    Χαλάνδρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Είναι αδύνατον κάποιος χώρος να μη μας εκφράζει καλύτερα, όχι απόλυτα (διότι έτσι κινδυνεύουμε να υποπέσουμε σε φανατισμό αλλά και χειραγώγηση), αλλά περισσότερο από τους υπόλοιπους. Αυτόν λοιπόν πρέπει να ακολουθούμε, για όσο πιστεύουμε ότι συνεχίζει να μας εκφράζει, αρκεί να το κάνουμε συνειδητοποιημένα. Γιατί η ασυνείδητη ψήφος είναι καταστρεπτική για την κοινωνία και είναι από τις πλέον υπεύθυνες για τη σημερινή κατάσταση.
    Άρη κι εγώ που έκανα αυτό ακριβώς από το 82 και δεν βρήκα άκρη? Πηγα απο δω, πήγα απο κει, πήγα παραπέρα, φως δεν φάνηκε πουθενά... το μόνο που τους ενδιαφέρει όλους είναι τα κουκιά...
    Μπούγιο και τζέρτζελο για να δείξουμε δύναμη... και την επόμενη μέρα μηδέν εις το πηλίκον
    Τι κάνω εγώ τώρα? Το μόνο που μου περνάει απ' το μυαλό, είναι να λάβω μέρος κι εγώ στα γιαουρτώματα, τίποτα παραπάνω, το απόλυτο κενό.... η πολιτική στην Ελλάδα έχει τελειώσει... τι έχει τελειώσει δηλαδή? τα τελευταία 30 χρόνια ποτέ δεν άρχισε... πουλημένα κορμιά ΠΑΝΤΟΥ με πρόσχημα την ιδεολογία....

8. The Following 2 Users Say Thank You to NickE60 For This Useful Post:

Ptboul (15-06-10), z3 2.2 (14-06-10)

Περιοχή
    ΛΑΡΙΣΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο NickE60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Άρη κι εγώ που έκανα αυτό ακριβώς από το 82 και δεν βρήκα άκρη? Πηγα απο δω, πήγα απο κει, πήγα παραπέρα, φως δεν φάνηκε πουθενά... το μόνο που τους ενδιαφέρει όλους είναι τα κουκιά...
    Μπούγιο και τζέρτζελο για να δείξουμε δύναμη... και την επόμενη μέρα μηδέν εις το πηλίκον
    Τι κάνω εγώ τώρα? Το μόνο που μου περνάει απ' το μυαλό, είναι να λάβω μέρος κι εγώ στα γιαουρτώματα, τίποτα παραπάνω, το απόλυτο κενό.... η πολιτική στην Ελλάδα έχει τελειώσει... τι έχει τελειώσει δηλαδή? τα τελευταία 30 χρόνια ποτέ δεν άρχισε... πουλημένα κορμιά ΠΑΝΤΟΥ με πρόσχημα την ιδεολογία....
    Το κακο Νικολα ειναι οτι μας εχουν κανει και εμας ετσι!!!
    το ειπε και καποιος ευρωπαιος πολιτικος οτι μας καταντησαν να σκεφτομαστε μονο την παρτη μας και τιποτα αλλο!!!
    Να μην πιστευουμε σε τιποτα και σε κανεναν και να νοιωθουμε απλοι θεατες στα παρατραγουδα!!!
    Κακως πολυ κακως!!!

Περιοχή
    ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το μη χείρον βέλτιστον φίλε Δημήτρη.

Ούτε εγώ πιστεύω ότι υπάρχουν αλάνθαστοι σωτήρες και ανιδιοτελείς ευεργέτες που με το μαγικό ραβδί θα κάνουν τα πάντα ιδεατά. Πιστεύω όμως ότι ορισμένοι, είτε λόγω ιδεολογίας, είτε λόγω σταδιοδρομίας, είτε λόγω κουλτούρας, είναι ανώτεροι από άλλους οι οποίοι αποδεδειγμένα είναι ανίκανοι και διεφθαρμένοι και με εκπροσωπούν καλύτερα. Για εμένα λοιπόν είναι ορισμένοι, για εσένα πχ (ανάλογα με τις πεποιθήσεις σου) μπορεί να είναι ορισμένοι άλλοι κοκ, όμως σίγουρα δε μπορεί να είναι όλοι το ίδιο.

Nαι μεν...αλλα.....
    Το θεμα ειναι οτι δεν βρισκω εγω σαν Δημητρης κατι ενδιαφερον.
    Εγω ειμαι ενας απλος πολιτης χωρις γνωσεις πολιτικης....
    Δεν με κερδιζει κανενας...ειναι πολυ δυσκολο να βγαλουν απο μεσα μου την αηδια και τον θυμο.
    Δεν ξερω...
    Δεν με πειθουν...κριμα
    "ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP