Ποιός είναι ο νόμος? Ο δήμος Μαγούλας??? Το μέτρο είναι καθαρά εισπρακτικό και η εταιρία "Αττική Οδός" αντιδρά στην τοποθέτηση καμερών ελέγχου ταχύτητας στον κεντρικό της άξονα από τους δήμους που διαπερνά, αλλά υποχρεώνεται λόγω ανωτέρας βίας (δικαίωμα αυθαίρετης αύξησης τελών διέλευσης) ...κανείς δεν είναι "πεντακάθαρος" σ' αυτόν τον τόπο...
Η Αττική Οδός είναι δρόμος Γερμανικών προδιαγραφών και έχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία ελέγχου της κίνησης, έχει και έτοιμη ηλεκτρονική σήμανση για μεταβαλλόμενα όρια ταχύτητας ανά λωρίδα κυκλοφορίας και ανάλογα με τον φόρτο... τα οποία δεν θα λειτουργήσουν ποτέ γιατί ...το κράτος και οι δήμοι πρέπει να βγάλουν εύκολο χρήμα από αυτούς που έχουν γρήγορα/ακριβά αυτοκίνητα..
Καλά θα κάνει..και με την προ-γιαγιά μου θα πήγαινα... Όταν είχα πάει εγώ, ο ίδιος ο αξιωματικός μου το είπε ότι οι κάμερες αυτές είναι καθαρό εισόδημα για τους τοπικούς δήμους ...αν δεις την κλήση γράφει επάνω "Δήμος Μάνδρας" ή "Δήμος Μαγούλας"... Πουθενά δεν αναφέρει "Τροχαία"...
![]()