Σελίδα 5 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 61

Θέμα: Βάψιμο; Προετοιμασία / Υλικά / Στέγνωμα!!!

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Thumbs down

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λίγες μόλις ώρες πριν, η γυναίκα μου πλήρωσε στα Άνω Μερά (κwλοχώρι) στη Μύκονο, 72 ευρώ σε ταβέρνα για να φάνε τρία άτομα, τρία κυρίως πιάτα, δύο σαλάτες και τρεις κόκα κόλες. Πάνε καλούα ρε τα άτομα εκεί πέρα ??????? Και όλοι μπορούμε να αντιληφθούμε τη χάλια ποιότητα στο φαγητό. Εύκολα.
    Και γι αυτο θεωρεις οτι πρεπει να πληρωνουμε στον καθε φαναρτζη 90¤ την εργατοωρα;!; (Βλεπε https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...2774#post62774) Η τεσπα εσυ ποσο την χρεωνεις;

Ασε βασικα δε σωζεις κανεναν συναδερφο ετσι.Θεωροντας οτι εσυ ανηκεις στην μειοψηφια "ανταγωνιστικη τιμη-μεγιστη ποιοτητα δουλειας" ολα αυτα...

Επιμενω λοιπον στο οτι ναι,γινεται ολικο με ξηλωμα τα παντα και 1400¤.
    Ν.

Περιοχή
    Μαρουσι
    Rides
    1

Προεπιλογή

το φτηνο(πολυ) υλικο δεν μπορει να το δουλεψει ενας σωστος επαγγελματιας,για πολλους και διαφορους λογους,δυσκολευει και τον ιδιο συν ολα τα αλλα.
    Τωρα αν ειναι κανενας αλεξιπτωτιστης που λεει και Κωστας ,ε ολα να τα περιμενεις...
    Η οικονομια στα υλικα γινεται με αλλους τροπους που δεν ειναι του παροντος και η τελικη τιμη οπως εγραψα και ποιο πανω ειναι συναρτηση πολλων παραγοντων.
    Η οποια μαλιστα θα κριθει και εκ του αποτελεσματος...θα ηταν αδικο αν τα ισοπεδωναμε ολα!!

υγ. Δεν θελω να κρινω..αλλα η τιμη που αναφερεις Joseph...μπορεις να την πεις οπως θελεις παντως φιλικη δεν τη λες.

Περιοχή
    Kαλαματα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Η τιμη αυτη δεν ειναι για εμενα," εμενα θα ειναι πολυ πιο φιλικη" Γενικα τοσο παιρνει, αυτο που μου ελεγε πως για λιγοτερα δεν βαφει, ακομα να πω οτι αυτες ειναι οι καλυτερες τιμες που κανει λογω και της εποχης, παλιοτερα ηταν πιο πανω.
    Οντως η επαρχια σε σχεση με την αθηνα εχει διαφορα μεγαλη στα ενοικια και γενικα στο κοστος,
    Παντως μιας και εχω δει την διαφορα απο ενα απλο "μπλαστρωμα' σε αμαξι απο ενα βαψιμο σοβαρο, η δουλεια που χρειαζεται το ενα απο το αλλο ειναι μερα με την νυχτα, και σε κοπο, και σε χρονο, Να καταλαβεις παλιοτερα ειχα ενα αγροτικο της δουλειας και ηθελα ενα απλο φρεσκαρισμα, χωρις να με ενδιαφερει η ποιοτητα μιας και ηταν παλιο αμαξι, λοιπον το πηγα στον φιλο και του εκανε ενα περασμα ισα να μην ειναι σαν "βομβαρδισμενο" μιας και ηταν χαλια απο μπαλωματα και γδαρσιματα, το εφτιαξε για πλακα σε 2-3 μερες, με αστειο κοστος, οσοι το ειχαν δει ειδικα μεγαλυτεροι σε ηλικια ελεγαν πωπω χαρτι εγινε, ασχετα αν ηταν ολο "γελια" και κακοβαμενο, ε λοιπον σε τετοιους πελατες και 1500 ευρω να ελεγε τα εδιναν. ασχετα αν η δουλεια του ηταν για 500.

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Fad3In Εμφάνιση μηνυμάτων
    Και γι αυτο θεωρεις οτι πρεπει να πληρωνουμε στον καθε φαναρτζη 90¤ την εργατοωρα;!; (Βλεπε https://www.bmwfans.gr/forum/showthr...2774#post62774) Η τεσπα εσυ ποσο την χρεωνεις;

Ασε βασικα δε σωζεις κανεναν συναδερφο ετσι.Θεωροντας οτι εσυ ανηκεις στην μειοψηφια "ανταγωνιστικη τιμη-μεγιστη ποιοτητα δουλειας" ολα αυτα...

Επιμενω λοιπον στο οτι ναι,γινεται ολικο με ξηλωμα τα παντα και 1400¤.
    Ν.
    Κοίτα φανοποιείο δεν είμαι, ολικά δεν κάνω και δεν χρεώνω με την ώρα.

Δεν σου είπα ΠΟΥΘΕΝΑ ότι ΔΕΝ κάνεις ολικό με 1.400 ή με 1.399.

Ούτε ανοίκω στη μειοψηφία. Οι τιμές μου είναι γενικά κατά 30%-50% οικονομικότερες απ όσο χρεώνουν οι καλές αντιπροσωπείες.

Τώρα είσαι λίιιιιιγο ευχαριστημένος ?

ΥΓ: Ευχαριστούμε πάλι για τις χρήσιμες συμβουλές σου, για το πού πρέπει να είναι οι τιμές των ολικών....

Rides
    0

Προεπιλογή

λοιπόν μόλις πήρα το αυτοκίνητο και παώ να το πλύνω γιατι είναι σα ντατσουν(για τα δικά μου δεδομένα), παρόλο που το έπλυνε. Πρέπει να έβρεξε..... Το τρικ με τον αντίχειρα το έκανα και όλα οκ. Η δουλειά με τα άπειρα μάτια μου φάινεται καλή, ο χρόνος θα το δείξει. Οκ στο σημείο που έσπασε ο προφυλακτήρα φαίνεται αν πας πολύ κοντά και βάλεις το χέρι σου, αλλά και παλι με το μάτι μόνο δεν το βλέπεις ακόμα και να το ξέρεις.

Να προσπαθήσω να βγάλω τίποτα καλες φωτο, να το κάνουμε ως παράδειγμα, ή δεν θα βγει τίποτα?

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kloukakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    λοιπόν μόλις πήρα το αυτοκίνητο και παώ να το πλύνω γιατι είναι σα ντατσουν(για τα δικά μου δεδομένα), παρόλο που το έπλυνε. Πρέπει να έβρεξε..... Το τρικ με τον αντίχειρα το έκανα και όλα οκ. Η δουλειά με τα άπειρα μάτια μου φάινεται καλή, ο χρόνος θα το δείξει. Οκ στο σημείο που έσπασε ο προφυλακτήρα φαίνεται αν πας πολύ κοντά και βάλεις το χέρι σου, αλλά και παλι με το μάτι μόνο δεν το βλέπεις ακόμα και να το ξέρεις.

Να προσπαθήσω να βγάλω τίποτα καλες φωτο, να το κάνουμε ως παράδειγμα, ή δεν θα βγει τίποτα?
    Μπράβο!

Δύσκολο να το πιάσει η μηχανή, αλλά προσπάθησε αν δε βαριέσαι

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Thumbs up

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ούτε ανοίκω στη μειοψηφία.Οι τιμές μου είναι γενικά κατά 30%-50% οικονομικότερες απ όσο χρεώνουν οι καλές αντιπροσωπείες.

Τώρα είσαι λίιιιιιγο ευχαριστημένος ?
    Ειμαι!

Παντως πρεπει να εξηγηθω.Δεν μιλαω για εσενα Κωστα.
    Αγανακτω με τις τιμες μιας αγορας ασυδοτης.
    Ν.

8. The Following User Says Thank You to Fad3In For This Useful Post:

Monsta (12-06-10)

Rides
    5

Προεπιλογή

Εχετε ξαναδει να βγαινουν πορτες;

https://forums.bimmerforums.com/foru...0&postcount=24

10. The Following User Says Thank You to gnx For This Useful Post:

Monsta (14-06-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

Λοιπόν, να μερικές φωτο. Δεν ξέρω αν μπορείς Κώστα να καταλάβεις κάτι, πάντως όταν το έπλυνα έδειξε ΤΕΛΕΙΟ μετά, ενώ κατά το πλύσιμο το πανάκι γλιστρούσε τόσο απαλά στην επιφάνεια που πραγματικά ήταν και βγήκε μόλις από το εργοστάσιο. Μπορείς να δεις κάτι που εμείς δεν μπορούμε?

(κάτι άσπρα σημαδάκια έφυγαν που είναι σε μερικές φωτο, δεν τα είχα καθαρίσει καλά)
    Attached Images Attached Images

12. The Following User Says Thank You to kloukakis For This Useful Post:

BILL007 (13-06-10)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο kloukakis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Λοιπόν, να μερικές φωτο. Δεν ξέρω αν μπορείς Κώστα να καταλάβεις κάτι, πάντως όταν το έπλυνα έδειξε ΤΕΛΕΙΟ μετά, ενώ κατά το πλύσιμο το πανάκι γλιστρούσε τόσο απαλά στην επιφάνεια που πραγματικά ήταν και βγήκε μόλις από το εργοστάσιο. Μπορείς να δεις κάτι που εμείς δεν μπορούμε?

(κάτι άσπρα σημαδάκια έφυγαν που είναι σε μερικές φωτο, δεν τα είχα καθαρίσει καλά)
    Το αυτοκίνητο είναι απλά ΤΕΛΕΙΟ !!! Αφού έχει στεγνώσει λοιπόν, είναι μια καλή ευκαιρία να το περάσεις ένα κάλο κερί για προστασία. Το Collinite που παρουσιάζει ο Driver M εδώ https://www.bmwfans.gr/forum/showthread.php?t=944 είναι μία από τις καλύτερες επιλογές σου, σε πολύ καλή τιμή και με εξαιρετική διάρκεια. Μπορείς απ όσο ξέρω να το παραγγείλεις και μέσω του νετ.

14. The Following 2 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

BILL007 (14-06-10), kloukakis (14-06-10)

Σελίδα 5 από 7 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP